mLaki je napisao(la):
Sto se tice 6600 cuo sam da ima neke greske, pa da useri nevole (rece mi tip iz prodavnice za mobilne) istu, da je posle prodaju i kupuju 3660.
Evo odgovor iz prve ruke - to nema veze sa mozgom. Pogotovo onaj deo da ljudi maltene hrle da rasprodaju svoje 6600 i onda trce u radnju da kupe 3660 :wall: . I ljudi, pustite te price prodavaca - to su uglavnom (cast izuzetcima) polupismeni tantusi koji o mobilnim telefonima znaju
samo ono sto procitaju iz nasih casopisa/novina (gde su neretko podaci pogresni), a svaki telefon koji nemaju na lageru je naravno djubre i pun bagova i niko ga ne voli
😀 , ali eto oni "dobri i dusebrizni"
😉 bas imaju zgodnu alternativu koja je "mnogo" bolja...
E ta prica prolazi kod ljudi koji se slabo razumeju u tehniku i koji naravno nisu ni culi za internet, pa kada vec prodavac kaze - mora da je tako :trust:
Zato i postoje sajtovi kao sto je benchmark. A kada kupujes telefon, najbolje je da se raspitas negde (kao sto si npr ovde) i da uz to procitas review-e mobilnih telefona koji te interesuju (imas ih na netu koliko hoces) i onda na osnovu svih tih informacija odlucis sta zelis.
mLaki je napisao(la):
BTW kako sam video na netu 3660 ima Symbian 6 kao i 6600.
Nisi dobro pogledao po netu - ostavio sam ti zato i link sa uporednim karakteristikama da bi video o cemu se radi. A izmedju ostalog 3660 ima 6.1 a 6600 ima 7.0 Symbian.
mLaki je napisao(la):
Fond mi je tacno 175 evra
Za te pare bolje kupi lepo sebi polovan (dobro ocuvan sa odredjenom garancijom 6600) i uzivaj :,,: - razlika izmedju novog 3660 i koriscenog 6600 je minimalna i ako nadjes dobar primerak 6600, po meni nema dileme. Bilo je ovde na oglasima nedavno, pa searchuj malo oglase.
A ne bi bilo lose da odes u neku prodavnicu gde imaju oba modela pa da ih pogledas istovremeno uzivo,opipas
😉, vidis kako ti leze u ruci, upalis i pogledas kako izgledaju...