Šta je novo?

Nokia 1020

Istina. Dobar clanak.

Evo da napomenem, mene je 1020 pocela zezati. Tri reseta sinoc u pola sata. Totalno se smrzao telefon tri puta. Popi*dio sam. Ne znam do cega je, ali sto se tice aplikacija, imam najosnovnije, WApp, Facebook i to je to.

Meni radi super, a koristim DFP 8/1/1 a juce sam instalirao najnoviji update.

Meni se cini da sa ovim updateom baterija malo bolje drzi, posto je PfD ppznat po tome da ume da pojede bateriju brze ...

Evo jutros opet dva smrzavanja telefona. Sto sam jos primjetio, u IE ne mogu otvoriti vise od dva taba...wtf?!?!?!?

clean install definitivno!

Da.
Napravljen je hard reset i na novo instaliran samo official 8.1 cyan i whatsapp bez PfD i to sinoc.

Jutros opet isti qrac.
Jedan freeze i bio sam nedostupan sat vremena a da nisam znao...omfg!!!
Nemam pojma sta se desava.
Treba mi vrazji telefon zbog posla a doslovno ne mogu bez njega niti minute zbog mailova i konstantnih poziva. Majke mi dode mi da uzmem BlackBerry Q10 hahahahahaaa...

Da.

Napravljen je hard reset i na novo instaliran samo official 8.1 cyan i whatsapp bez PfD i to sinoc.

Jutros opet isti qrac.

Jedan freeze i bio sam nedostupan sat vremena a da nisam znao...omfg!!!

Nemam pojma sta se desava.

Treba mi vrazji telefon zbog posla a doslovno ne mogu bez njega niti minute zbog mailova i konstantnih poziva. Majke mi dode mi da uzmem BlackBerry Q10 hahahahahaaa...

Posle 1020 bolje predji na Android, stavis onaj Nokia home screen i uzivaj, cisto da podseca na WP :)

Salim se, bolji je BB.

A brate nemam pojma. Cak u IE brljavi...pojavi se tu i tamo flicker ekrana i slova tj. teksta. Idem pokusati prebaciti onaj cursor za odabir texta pa podivlja ko muha bez glave.

Imas garanciju, neka ga poprave sto luoas glavu za djabe?

Da, tu definitivno nesto nije u redu... Gledaj da ti zamene telefon....

Jel pokusao neko da koristi slusalice id N8 na ovom telefonu? To su one sa komandama, originalne naravno.

Sve je to tacno ali sta je ovo sunce ti?!

WP_20140927_09_22_39_Raw__highres.jpg

Lumia1020_Green_AdamLein_WP_20140930_09_37_46_Raw__highres.jpg

Poslednja izmena:
808 je unikatan telefon, nije best zato što ga ms sabotira najjače, ali za slike....

šta je unakazio, hard shell kao hard shell, jedino boja je drugačija...

Gde da kupim Camera Grip, od koga :(

Pogledaj oglase ovde, neko je prodavao pre mozda mesec dana, i mislim da je trazio 30e za njega.

bolje kupi eksternu bateriju i kvalitetan bumper. camera grip ne štiti od padova.

Pa ja ne planiram da planinarim sa 1020 :D LOL

za planinarenje i selo gde je trava nije problem, grad je problem. biće tebi lol kad ti padne telefon na asfalt. ja sam par puta samo stavio shell koji čuva samo leđa na telefon i tad mi se desi da mi ispadne iz džepa na beton. o tome šta se desilo ne bih da pričam.

Poslednja izmena:
Padala je meni pre Lumia 800 i N9 na beton i beton je pucao :)
Salim se, nije to nista strasno ako pazis nece se to desiti, ja se cak i nasmejem kada padne fon, to je samo tehnika, koliko god mi bila draga..
BTW 1020 nije bas plisani meda pa da mi treba neka extra zastita, sem toga ne volim nista od te dodatne zastitne opreme, cak ni foliju preko ekrana, mogu reci da sam ga sa kljucevima nosio u djepu, nema ni tackicu na ekranu (to je verovatno ono oleophobic uz GG3)
Camera grip je dobar zbog tripod mounta i extra 1000mah baterije, znaci itekako.

Nazad
Vrh Dno