- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poena
- 99
ma lik bre prodaje bulju za pare, to su sve plaćeni testovi.
ko je pominjao 3rd party software?
Pominjes full manual mod, ja neznam mozda u poslednjem update-u ima, ovde stock kamera na nexusu ima uglavnom basic stuff http://www.youtube.com/watch?v=USnLmAxC_Tk
@Duk da pratis taj sajt malo duze, video bi silne kritike koje su pripisali Nokiji povodom 1020 problem sa wb u jpg modu, pa onda zasto je 1520 dobila raw pre 1020...itd
Pominjes full manual mod, ja neznam mozda u poslednjem update-u ima, ovde stock kamera na nexusu ima uglavnom basic stuff http://www.youtube.com/watch?v=USnLmAxC_Tk
@Duk da pratis taj sajt malo duze, video bi silne kritike koje su pripisali Nokiji povodom 1020 problem sa wb u jpg modu, pa onda zasto je 1520 dobila raw pre 1020...itd
Pa valjda zato što Google i pravi taj OS 🙂što google telefoni dobiju prvi update uvek? jel namerno ne dele ostalima na vreme, ili su ostali smotani da brzo naprave update za svoje telefone?
video sam sliku i ne znam šta da mislim. jer na flickr ne pišu informacije o slici, znači da je obrađivana. dobra slika svakako. video sam šta sve može g2, pa i ti si sa njime odlične slike pravio. dobro me podseti da odem da podelim fav na flickr sad kad sam se ulogovao.@hidrogen.net, šta misliš o slici? Slikano sa G2. Još manji snezor od note 4.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...efona-THREAD!!!/page473&p=4019021#post4019021
tačno je, ali mislim da bi trebali da postoje testovi na kojima se vidi šta stvarno koja kamera može. da se izvuče max.Inače, realan i fer test bi bio, da se uradi na automatici, a onda jedan sa istim podešavanjima. Onda, ko voli nek bira šta voli. Mada, da ima potražnje za ovakvim testovima (sa ručnim podešavanjima), sigurno bi ih radili. 99% ljudi izvadi, opali i šeruje na viber, fb...
ma jasno je to da google pravi os, ali zašto ne da source svima na vreme, pa da svi roknu update u isti dan ili tako nešto...Pa valjda zato što Google i pravi taj OS 🙂
mada ovaj put je veliki napredak, Motorola, LG pa i Samsung su jako brzo reagovali i izbacili update za par modela. Definitivno su sad imali source i pre izbacivanja.
Nije slika obrađivana, gledao sam exif na ko zna koliko njegovih slika, ne obrađuje slike. Ima dosta njogovih noćnih na flickr nalogu. Moguće da je koristio drugu app za slikanje, pro capture 2, ili kupljenu lg sa marketa. Zna da slika i iskoristi podešavanja. To što je izvukao sa G2 (naravno sa fix kamere, bez fix ovo ne ide ni blizu, samo LG da dotera saoftver još, pa on će kidati sve, G4 je model od koga treba dosta očekivati), neko ne izvuče sa mnogo boljim uređajem. Skidam mu kapu, kao i G2 sa malim senzorom. Samo dokaz koliko softver znači u obradi slike, zato apple razbija.video sam sliku i ne znam šta da mislim. jer na flickr ne pišu informacije o slici, znači da je obrađivana. dobra slika svakako.
nikad nisam razumeo ljude koji samo jednu priču furaju, u nokia temi ne sme da se pomene android, u s5 temi ne sme da se pomene nokia. aman, postoje i drugi uređaji na svetu nije 1020 bogom dana.
pa mora da ima shutter speed, iso vrednost i slično, čime god da je slikana slika. si siguran da nije prošla obradu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari