Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Reci lepo zato sto nije Android, nemoj se stidis nasi smo..

U *** da li je moguce?
Zagrejao sam se opako. Jos samo da nadjem negde koliko je losija 1520 od 1020. Neki uporedni test. Ako ima neko neki link nek baci.

U *** da li je moguce?
Zagrejao sam se opako. Jos samo da nadjem negde koliko je losija 1520 od 1020. Neki uporedni test. Ako ima neko neki link nek baci.

Imas u 1520 temi, poceli su testovi danas.
Kamera je naravno losija od 1020, mislim to nije bilo tesko naslutiti. I video mislim da nije u rangu sa 1020. Mislim kamera je odlicna, sto se Androida tice nema konkurenciju ali ne moze sa 1020:

"Sure, you're not going to get as many details in the 19-megapixel stills as you would in the 38MP images that were taken by the Lumia 1020, but what you get in the 1520 camera still far surpasses anything else on the market today."

Imas u 1520 temi, poceli su testovi danas.
Kamera je naravno losija od 1020, mislim to nije bilo tesko naslutiti. I video mislim da nije u rangu sa 1020. Mislim kamera je odlicna, sto se Androida tice nema konkurenciju ali ne moze sa 1020:

"Sure, you're not going to get as many details in the 19-megapixel stills as you would in the 38MP images that were taken by the Lumia 1020, but what you get in the 1520 camera still far surpasses anything else on the market today."

Ma ako je malo losija zazmurio bi naspram one masine i fullhd ekrana. Nego onaj refocus jel hardwerski ili softwer to radi.

Ima na svim Lumiama ili bar na svim PV Lumiama nisam siguran.

Nikad nisam imao WP pa me interesuju neke stvari nadam se da cete mi pomoci, jer mi se svidja ovako posebno jer je mnogo fluidan i jednostavan za koriscenje. Sto se tice aplikacija zar ih ima tako malo ? (npr ona lampa, aplikacija za parkiranje, shazam i te sitnice koje valjaju ono osnovno sto se kaze). Drugo kako radi navigacija to mi nije mnogo jasno? Da li radi preko interneta ili preko GPS i ima li WP GPS uopste ? Ako radi preko interneta tj 3g to vjerovatno i kosta jer je preko androida besplatno preko GPS ? Nemoj te mi zamjerit ako su ovo noobovska pitanja jer nikad nisam imao susret sa WP i ovdje ih u CG skoro nema ja ih jos nisam gledao da ih neko koristi.

E sto se tice Lumie da li je moguce srediti boje na ekranu jer su prenapucane bas vise nego na Galaxy S4 ? I nadam se da ce joj panuti cijena jer na neke sajtove je i preko 600e sto je premnogo. Nadma se da vas nisam udavio pitanjima, ali se nadma da me razumijete 😀

generalno ima manje aplikacija ali je moguće da ima sve što tebi treba(meni čak i Symbian ima sve što mi treba tako da je to sve relativno), probaj da nađeš na netu spisak aplikacija pa vidi sam dal ti odgovara

Spot Ellie Goulding koji je snimljen Lumiom 1020.

Svaki put kada vidim naziv teme Nokia EOS, uvijek se zapitam koja je to sad Nokia ?!?
Stvarno bi bilo vrijeme da se ispravi naziv ove teme.
Nokia EOS ne postoji, ispravan naziv je Nokia Lumia 1020

p.s.
da li pokretač teme ima mogućnost da ispravi naziv teme, pa da mu pošaljem pm, ili to jedino može neki od adminstratora/moderatora ??

20131125_184437.jpg

20131125_184523.jpg

excited-baby.gif

Aj' da vidimo sta moze 1020 🙂

Sta bi sa N3?

Zalepi 1020 na N3, upali bluetooth i eto konacno Androida sa xenonom i najboljom kamerom :d

@Emix, čestitam. Ajde sad raspali sa slikama i utiscima.

Sve cestitke. Posto u posedu imas oba telefona uradi jedan camera test. Slikaj iste objekte u istim uslovima cisto da vidimo razliku.

Svaka čast na kupovini, ali ako si ti pokretač teme jel možeš promjeniti ovaj glupi naziv EOS u naslovu??

Hvala svima.

Ja jesam pokretac teme i tema je otvorena pre nego sto je telefon zvanicno pretstavljen, codename za 1020 je bio EOS i ja sam tako imenovao temu.

Inace ja sam najmanje 3 puta pitao da neko od moderatora preimenuje temu, jos par ljudi takodje, to nikad nije uradjeno iz kog razloga ne znam. Inace se u Android podsekciji svaka ili skoro svaka tema preimenuje kad se telefon ozvanici, ako ima potrebe naravno.

Tako da ja to ne mogu da odradim, na ovom forumu ne mozes da editujes post nakon pola sata ili sat a ne post ili naziv teme od pre nekoliko meseci.

Nisu ''hteli'' ni da spoje jos jednu 1020 temu, koja se pojavila u medjuvremenu, sa ovom..

Nazad
Vrh Dno