Šta je novo?

No keyboard, press F1 to continue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj da izvadiš kabl iz struje i ostavi tako komp petnaestak minuta, pa onda probaj opet. Ako ne pomogne, nema ti druge nego da probaš da očistiš CMOS.

Probaj da mu zapretis onako ozbiljno i ljutito , mozda proradi :type:

A probaj i cmos reset , nije bas to toliko strasno podesiti.

Tako je!
A mozes uvek i da ucitas DEFAULTS. Nece ti mnogo losije raditi nego sa podesenih 2.5 opcije u biosu koje ta ploca dozvoljava:)

Meni ponekad nije ni cmos pomagao, nego sam morao bateriju da vadim, ne znam ni ja zasto :)

lol Pa clear CMOS se i radi vadjenjem baterije. :)

ovde se upravo rađa nova nauka....

Tehnicki gledano, poenta je da se eprom ostavi neko vreme bez struje kako bi se vrednosti resetovale na fabricke. Ako neko tako voli, moze i da izgrebe bakarne vodove na perinaksu koje dovode struju na eprom pa da ih posle zalemi nazad:)

STIG, Jesi resio problem?

Poslednja izmena:
Sto bi se drndao i vadio sve to otvarao kuciste....udjes u BIOS i u prvoj kartici imas keyboard error i selektuj no error i to je to ;)

Ali ladno je neki retard pre 25 godina otkucao poruku "No keyboard, press F1 to continue", i to je ostalo do dan danas, nikom nije palo na pamet da promeni :d Shta je onda tu josh sve ostalo od 80ih :d

A zasto bi pa menjao stvar koja je usla u legendu.
I treba da stoji do'god budu postojale tastature za unos podataka ili bar funkcijski tasteri na njima:)

Ali ladno je neki retard pre 25 godina otkucao poruku "No keyboard, press F1 to continue", i to je ostalo do dan danas, nikom nije palo na pamet da promeni :d Shta je onda tu josh sve ostalo od 80ih :d

Verovatno Y2K bug cuci negde u svim nasim kompjuterima :d

Ne bi me cudilo da se pojavi na Windows Mobile uredjajima :-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno