jel za post paid sigurno jos besplatno na 063 gprs?
meni su nocas uzeli svih 538 dinara za pola sata interneta (neznam za koliko mega posto sam bio konektovan pre naplate) a nisam na vreme primetio da je poceo skidanje love vec sam primetio tek kad je veza pukla oko 1:30 AM (
Kako se prelazi na post paid?
ZLI je napisao(la):Ja sam postpaid ,,do sada nisam dobio nikakvu poruku i sve radi isto ko pre, mozda je danas bilo malo bolje nego inace. Inace data brojac na telefonu kaze da sam bio konektovan vise od 850 sati ?!?
Da li postoji način da se zadrži stari broj? Tipa platim ja tu novu karticu, ali da mi broj ostane isti! Imam 6ocifreni, pa možda progledaju kroz prste
][V][ATRIX™ je napisao(la):Nema dzabe ni kod stare babe. (osim jos na post paidu :d)
Heh, ja proveravam stanje racuna preko wapa, sto je sigurno sigurno.. a sad kad vuce 5 kb/s moze lako da se desi da moras da prodas bubreg da platis racun :dskydriver je napisao(la):Videćemo kad stignu računi. Ne bi me čudilo da zaborave da pošalju poruku, ili već nekako obaveste, da je naplata počela. Ljudi su zbunjive prirode
Ne daj bože da je tako, ali...
Sledeci put stavi smajlija, moze neko ozbiljno da shvati. :smash:a c a je napisao(la):Nema vise besplatno ni u pre ni u post paid!
Ser Goxy je napisao(la):dajemo bre dzaba internet,a ovde nas nazivaju lopovima...ccccccc :smackbum:
soko je napisao(la):Kod MTS-a i dalje besplatno a DL ide izmedju 3.5 i 5.5 kb/s. Samo uzivajte surfujuci po 50 din/MB. Kroz moj fon dosad proslo oko 10 GB. Brrrr ne smem ni da izracunam koliko je to $$$ kod karica. Je..ga mora da se plati kampanja.
@zex xtc: koristim ja Webviewer 3.5 na T610. Imas na wap.seclub.ru dobru verziju sa kojom mozes da posetis vise od 10 strana dnevno.
][V][ATRIX™ je napisao(la):Sledeci put stavi smajlija, moze neko ozbiljno da shvati. :smash:
http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=11666
Ser Goxy je napisao(la):Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim clanovima foruma koji koriste 063 gprs konekciju preko racunara,sa zeljom da je koriste josh vishe,a sve radi poboljsanja zivotnog standarda levo potpisanog... :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows:
Markosmi je napisao(la):Ne znam da li je ovo vec neko postovao posto nemam sad vremena da pregledam sve threadove, ali evo informacije:
Ukoliko ste pre paid korisnik i kredit vam padne ispod 20 din, bice vam iskljucen GPRS sve do dopunjavanja racuna. Medjutim, zbog brojnih problema u sistemu mobtela GPRS vam NECE biti automatski ukljucen po dopunjavanju kredita vec se ceka par dana. Ovo je proverena informacija. Takodje, ovaj problem se ne javlja na svim brojevima i "obecali su" da ce greska biti sto pre ispravljena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari