Šta je novo?

No free GPRS@Mobtel

Ja sam postpaid ,,do sada nisam dobio nikakvu poruku i sve radi isto ko pre, mozda je danas bilo malo bolje nego inace. Inace data brojac na telefonu kaze da sam bio konektovan vise od 850 sati ?!?

jel za post paid sigurno jos besplatno na 063 gprs?
meni su nocas uzeli svih 538 dinara za pola sata interneta (neznam za koliko mega posto sam bio konektovan pre naplate) a nisam na vreme primetio da je poceo skidanje love vec sam primetio tek kad je veza pukla oko 1:30 AM (
Kako se prelazi na post paid?

Odes sa pre paid-a i predjes na post paid, jednostavno samo uskocis u sledeci voz :d
Jel sigurno besplatno? Ne znam videcu kad mi stigne racun :D

A za kredit mora da je bolelo..

Poslednja izmena:
ZLI je napisao(la):
Ja sam postpaid ,,do sada nisam dobio nikakvu poruku i sve radi isto ko pre, mozda je danas bilo malo bolje nego inace. Inace data brojac na telefonu kaze da sam bio konektovan vise od 850 sati ?!?

Mislis pre paid si? Post paid ne trebaju da dobiju nikakvu poruku koliko je meni poznato.

Da li postoji način da se zadrži stari broj? Tipa platim ja tu novu karticu, ali da mi broj ostane isti! Imam 6ocifreni, pa možda progledaju kroz prste

Moze! Ali nazalost, neces posle moci da se predomislis i vratis na prepaid. 7-ocifreni ne mogu...

Zna li neko moze li sada da se ukljuci GPRS na 063 prepaid posto je pocela naplata?

Moze

edit: mora biti najmanje 20 dinara kredita da bi bilo moguce aktivirati GPRS. I za vreme koriscenja dozvoljen je minus od 50 dinara koji ce biti nadoknadjen kada se unese nova dopuna.

Poslednja izmena:
xexexe lopovi bre :d

Nema dzabe ni kod stare babe. (osim jos na post paidu :d)

Poslednja izmena:
][V][ATRIX™ je napisao(la):
Nema dzabe ni kod stare babe. (osim jos na post paidu :d)

Videćemo kad stignu računi. Ne bi me čudilo da zaborave da pošalju poruku, ili već nekako obaveste, da je naplata počela. Ljudi su zbunjive prirode :p
Ne daj bože da je tako, ali...

heh, sinoć sam mogao preko mobtelovog gprs-a da surfujem, html je išao 2.5 kb/s.. to je daleko od maksimuma ali nije za baciti..

Samo neka ostane toliki protok, bice super!
Redovi pred svim filijalama Mobtela su preko celog dana, svakog dana, svise prebacuju u post paid, a dugo se i ceka na aktivaciju broja. Ja sam uzeo broj pre 3 dana i jos ga nisu aktivirali, zvao da pitam, kazu ceka se i do 4-5 dana, ogromna je guzva, svi bi na POST, a kako i ne bi kad je jeftinije ako pravis mesecno vise od 150 din. Jel ima neko ko pravi manje? :D

A jel ko uzeo paket MobiJunior, deluje mi prihvatljivo u smislu cene? Hteo bih da uzmem nov broj, pa me interesuje da li je gprs aktiviran ili ne. Ovo se naravno odnosi na pomenuti paket. Pored one pretplate od 150 din sta ce jos da mi nakaleme, posto nikad nisam bio na post paid-u.

Strasno bre. Ljudi ce da placaju pretplatu samo da bi isli na FREE GPRS. Srbijo, Srbijo.

skydriver je napisao(la):
Videćemo kad stignu računi. Ne bi me čudilo da zaborave da pošalju poruku, ili već nekako obaveste, da je naplata počela. Ljudi su zbunjive prirode
Ne daj bože da je tako, ali...
Heh, ja proveravam stanje racuna preko wapa, sto je sigurno sigurno.. a sad kad vuce 5 kb/s moze lako da se desi da moras da prodas bubreg da platis racun :d

heh, ovo i dalje nije onoliko brzo koliko može da bude, ali je mnogo bolje nego dok je svima bilo besplatno.. uspeh da overim forum preko gprs-a :)

Jel koristi neko web viewer 3.2 by Reqwireless???

Zipovane stvarcice idu oko 5.2 KB/sec... Jako lepo...

dajemo bre dzaba internet,a ovde nas nazivaju lopovima...ccccccc :smackbum:

Ser Goxy je napisao(la):
dajemo bre dzaba internet,a ovde nas nazivaju lopovima...ccccccc :smackbum:

...bilo nekad, a sad skidate kredit iako se ne konektujem na GPRS, već me i za neuspeli pokušaj konekcije skratite za koji dinar :smash:

Kod MTS-a i dalje besplatno a DL ide izmedju 3.5 i 5.5 kb/s. Samo uzivajte surfujuci po 50 din/MB. Kroz moj fon dosad proslo oko 10 GB. Brrrr ne smem ni da izracunam koliko je to $$$ kod karica. Je..ga mora da se plati kampanja.
@zex xtc: koristim ja Webviewer 3.5 na T610. Imas na wap.seclub.ru dobru verziju sa kojom mozes da posetis vise od 10 strana dnevno.

soko je napisao(la):
Kod MTS-a i dalje besplatno a DL ide izmedju 3.5 i 5.5 kb/s. Samo uzivajte surfujuci po 50 din/MB. Kroz moj fon dosad proslo oko 10 GB. Brrrr ne smem ni da izracunam koliko je to $$$ kod karica. Je..ga mora da se plati kampanja.
@zex xtc: koristim ja Webviewer 3.5 na T610. Imas na wap.seclub.ru dobru verziju sa kojom mozes da posetis vise od 10 strana dnevno.

treba mi serial number ako imah?
pozdrav

@zex: ne treba ti serial. Idi na wap.seclub.ru u sekciju downloadz\prilozenia\internet i skini Webviewer 3.5 SE. Za tu SE verziju ne treba serial a radi sve bez ogranicenja.

uspeo hvala i pozdrav

Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim clanovima foruma koji koriste 063 gprs konekciju preko racunara,sa zeljom da je koriste josh vishe,a sve radi poboljsanja zivotnog standarda levo potpisanog... :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows:

Ser Goxy je napisao(la):
Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim clanovima foruma koji koriste 063 gprs konekciju preko racunara,sa zeljom da je koriste josh vishe,a sve radi poboljsanja zivotnog standarda levo potpisanog... :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows:

da da evo, sve trcim... :D

Ne znam da li je ovo vec neko postovao posto nemam sad vremena da pregledam sve threadove, ali evo informacije:
Ukoliko ste pre paid korisnik i kredit vam padne ispod 20 din, bice vam iskljucen GPRS sve do dopunjavanja racuna. Medjutim, zbog brojnih problema u sistemu mobtela GPRS vam NECE biti automatski ukljucen po dopunjavanju kredita vec se ceka par dana. Ovo je proverena informacija. Takodje, ovaj problem se ne javlja na svim brojevima i "obecali su" da ce greska biti sto pre ispravljena

Markosmi je napisao(la):
Ne znam da li je ovo vec neko postovao posto nemam sad vremena da pregledam sve threadove, ali evo informacije:
Ukoliko ste pre paid korisnik i kredit vam padne ispod 20 din, bice vam iskljucen GPRS sve do dopunjavanja racuna. Medjutim, zbog brojnih problema u sistemu mobtela GPRS vam NECE biti automatski ukljucen po dopunjavanju kredita vec se ceka par dana. Ovo je proverena informacija. Takodje, ovaj problem se ne javlja na svim brojevima i "obecali su" da ce greska biti sto pre ispravljena

Provereno i u praksi :mad:
Proveravajuci mail nisam skontao da imam manje od 20 din na racunu i iskljucise me.
Posle dopune racuna stvar je ista.
Zvao sam call centar 063/9863, madjutim sada je tu neki govorni automat...
Videh na sajtu neke nove brojeve call centra - probacu sutra da ih nagovorim :smackbum: da me ukljuce...

Nazad
Vrh Dno