Šta je novo?

NL 'pro' strikes again

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne mogu da verujem sta se desava...
Pre 10-ak minuta sam nab'o art, i vidim slepca kako prica o nekom cd-u koji ima gomilu programa tipa, divx plejeri, kodeci, directx, gde samo treba da se klikne i samo se instalira... (citiram): "I tako, sve je jako jednostavno da se instalira, evo, izvadim cd, stavim u cd plejer, i sve ce samo da se instalira.... tako je jednostavno, granici se sa banalnoscu, bla bla, svako to moze da uradi... evo sacekacemo jos malo, bla bla... znate, ovo je samo pentiJum 4, a program sam pravio za pentium 6 ?!? :bottle: ... aaa, evo ga konacno se ucitao, evo, jako je jednostavno..."
Nadri lekari su za ovog majka Tereza.

On svaki dan sedi tamo i hipnotiše narod. Shvatio sam da je omiljena disciplina nešeg naroda da bude hipnotisan od nekoga i nečega. Čovek postaje kult. Mnogo je *******ija situacija nego da mi sedimo ovde i smejemo se i čudimo njegovom ponašanju. Bez zezanja, on pljuje na celu neku neku "normalnu" komunu koju recimo čine benchmark, svet kompjutera, digital, klanrur, pcpress i svi ostali slično nastrojeni ljudi/organizacije koje sam zaboravio. Šta smo mi ovde što godinama proučavamo svaki milimetar grafičke karte, procesora, monitora, windowsa. Da li je to avion, lokomotiva, neeee to je Žarko Radosavljević, on će rešiti sve one probleme koje jedan pacerski benchmark forum ne može da reši.

Čoveka ozbiljno treba zabraniti i potrebno je da se neko organizuje i žali se ministarstvu prosvete ili unutrašnjih poslova, može i ministarstvu zdravlja (pošto čovek nije načisto sa sobom)... Bolje sprečiti nego lečiti.

Poslednja izmena:
Ne znam da li sam ja paranoican ili sta ali on mi tako smrdi na neku sektu da to nije normalno. Imam ortaka koji je otiso na negove "mape ume" i kada je sa tim zavrsio posle mesec dana je smrsao 15 kilograma (sa 80 na 65) i promenio se u ponasanju. Tako da treba dobro razmislite pre nego sto neko odluci da cisto i iz *******cije ode na neki njegov kurs (cisto srpsko aj i to cudo da vidim)....

15 kg kazhesh? :D
Ode pola foruma u NL Pro :)

Ne znam da li ste videli onu epizodu,(nazivam ih epizode poshto me podseca na neku parodiju iz nastavaka) gde na kraju priznaje da je vanzemaljskog porekla. Toliko se bio chovek zaneo sa uchenjem od 3 sekunde da je na kraju ispalio ko iz topa, neshto kao da je Tesla i da je primio informacije iz kosmosa.
Chudo jedno.
A da li ste videli onu epizodu kad je uchio ljude kako se sklapa rachunar.
E to je bila komedija, pet puta je tukao sa pogreshnim konektorima, a posle da bi oprao greshku, pokushao je kao da pokaze, da konektori ne mogu tako.
Uzas, rekao je chak da je ishtancovao chitavu diviziju rachunarskih eksperata koji ce dici Srbiju iz mraka. Chudo ljudi, chudo.
A kako je drzao komponente tek, kao mesar, ne vodeci rachuna o statichkom, podseca me na onog Raleta iz Kneza Milosha, poznati prevarant iz garaze.

Ja se u potpunosti slazem sa Banetovim stavom.
On nama jeste smesan jer je ocigledno da prodaje maglu i da nema dve blage sa zivotom. Ali onaj ko dodje kod njega to ne zna jer je dosao da nauci nesto - 7 dana, 5 "programa" zasto da ne....ko ce uostalo mda cita silne knjige kada on to moze da mu zbuba za 7 dana?
Problem je ozbiljan, mnogo vise nego sto se to nama cini...bilo bi lepo da se doticni dovede u neku emisiju gde bi smo mu poturili prave znance u udarnom terminu, cisto da se malo obruka...

naleteh i ja danas na art i dotičnog.. srećom, daljinski mi je već bio u ruci..

nego, najjednostavnije rešenje ovog i sličnih problema su medijski propraćene tužbe od strane oklevetanih lica, recimo microsoft-a.. uz maalo efikasnije sudstvo, vrlo brzo bi bankrotirao i nestao..

vudu_dva je napisao(la):
naleteh i ja danas na art i dotičnog.. srećom, daljinski mi je već bio u ruci..

nego, najjednostavnije rešenje ovog i sličnih problema su medijski propraćene tužbe od strane oklevetanih lica, recimo microsoft-a.. uz maalo efikasnije sudstvo, vrlo brzo bi bankrotirao i nestao..

Ma ne bi me cudilo da kada bi ih tuzili da bi posle kolale price da je covek bio u pravu u vezi MS-a,a mozda bi bile i demonstracije njegovih zadovoljnih korisnika :D

... a ovo ce verovatno biti jos jedan visegodisnji thread sa milion hitova i reklamom za doticnog (pozitivno/negativno njemu je sve jedno) ... end...

"Kompjuter se sastoji od 3 komponente, kucista, monitora i misa i tastature"
"Microsoft namerno ugradjuje greske u svoje programe da bi ljudi mislili da je to nesto maksimalno slozeno, a sve je u sustini veoma prosto"
:wall:

vudu_dva je napisao(la):
....uz maalo efikasnije sudstvo, vrlo brzo bi bankrotirao i nestao..

Ne bi bas brzo bankrotirao....
SUma novca koju je on zaradio je izuzetno velika!!!

Ajde bre mi da otvorimo za 6 dana, a sigurno mozemo da lazemo bolje od njega :D

driver je napisao(la):
Ajde bre mi da otvorimo za 6 dana, a sigurno mozemo da lazemo bolje od njega :D
"Trajnost god'nu dana, mož' ga pojedeš za pola sata." "Ma ja mogu za pet minuta" :D :D

"Lažu trgovci..." :)

Poslednja izmena:
Buaaahahahahaahhaahahahhahha :D:D:D:D:D:D

Znaci ja sam se odavno pitao jesam li jedini koji misli da covek nije normalan ali vidim da je to primeceno i od strane ostalih. Samo me zanima jel to isti onaj lik koji je navodno izmislio onu cuvenu tastaturu :type: sa kojom se nauci kucanje za "10 min" i koju nije hteo da proda Microsoft-u za 10.000.000$ jer kako on kaze vredi mnogo vise, znaci BRUKA. Mislim da je ideja njegovog suceljavanja sa nekima koji nesto vise znaju o racunarima odlicna. :d

Bilo je i danas, ovaj juce ovo sa pentiumom 6 :)))Buuuuhahahahhhhaaaaaa,ne mogu da prestanem da se smejem kada je ovo cova izvalio...

a c a je napisao(la):
"Kompjuter se sastoji od 3 komponente, kucista, monitora i misa i tastature"
"Microsoft namerno ugradjuje greske u svoje programe da bi ljudi mislili da je to nesto maksimalno slozeno, a sve je u sustini veoma prosto"
:wall:

:D :d :D :d :D :d

Moj nastavnik muzickog je uzeo taj "NL pro - za 7 dana gledaj monitor i ne vataj nista kurs" i mogu vam reci da se jako promenio - Dao mi peticu na kraju godine :d :d :d

Hm,ovaj lik je stvarno genije. ,, znate, ovo je samo pentiJum 4, a program sam pravio za pentium 6 ?!?,, Kakav program i kakav pentium6.Pa lik je narezao disk sa programima koji ima autorun i to daje onim jadnim ljudima koji idu na kurs kod njega i on to naziva nekim programom.Mozda je on i na kraju proizveo taj cd na kome je narezao programe.Samo neznam na koji je nacin proverio komptabilnost sa pentiumom6-mozda ga i ima na gajbi ko zna :D Cudi me da su ostale neprimecene njegove price o teorijama svetske zavere i sl. :D :D :D

Meni je najjace bilo kada je u jednoj emisiji pokazivao kako se vadi HDD i onako nadmeno izjavio "ali postoji jedna velika zackoljica. Vidite, sraf moze biti i sa druge strane pa hard disk nece izadje. Onda morate sa druge strane kucista odsrafiti i paziti da disk ne padne. VIDITE, SVAKO MOZE BITI SERVISER". Uzas, zadavio bih ga da sam bio blizu nakon ove poslednje recenice.

Kao što Bane® reče, on je na TV Art skoro svaki dan. I to duži vremenski period - čini mi se preko godinu dana.

Meni je interesantno što lik još uvek priča o zaverama i tajnama funcionisanja sveta (ekonomija?:) i što još uvek ima prođu u ŠNM.

Ako ga ne otmu vanzemaljci pre toga...

Ljudi na ES forumu ga pljuju vec mislim 3 godine. Nalazi se pod nazivom "Crni Biseri" ali nikakve vajde od toga. Njemu se nemoze stati na put ni na jedan normalan nacin. Jer nasi ljudi ako mogu za sto krace vreme nesto da urade to je odlicno, a naravno tu su svetske zavere itd......

Pozdrav
Nemanja

Žarko Radosavljevic: "Nisam je još patentirao. Imam sve neophodne dokumente i citava stvar je u postupku zaštite. Zbog bezbednosti, nova tastatura je trenutno u delovima, u 263 segmenta koji se nalaze na razlicitim lokacijama. "

:D :D :D :d :D

Sta dalje reci!? Covek je ocigledno vrsni kompjuteras :type: , a mi sto smo zavidni, ko nam je kriv! A ja sutra idem kod njega da kupim jedan PentiJum ses' i da upisem kratak kurs kompjutora! :)

Bilo je threadova na benchu o tome i o njemu....A da je neiscrpna tema za pod********, jeste.

Pomenutog gospodina sam imao prilike upoznati. Kupovao je neke monitore. Kada se drugi put pojavio rekao sam mu da smo sve rasprodali.
Mislio sam da je čovek pomalo udaren ali ono što on radi je krajnje efikasan način za šišanje ovaca. Zakonom to, na žalost, ne može biti sankcionisano. Kome deluje logično da može da savlada zanat za sedam dana nek plati. Mnogo je veći problem što sve previše liči na sektu ali to je tema za drugi forum (interpol ga nije otvorio još?).
Predlog za sučeljavanje na žalost ne bi pomogao. Žarko je tip sagovornika kao neki naši političari koji su sada u Hagu a govore R ko da su francuzi. Ako se sećate TV seansi sa njim znate da logika ne pomaže. Jednostavo lik priča svoju priču. Da li je neko pročitao "Bleferski vodič za računare", ovaj lik je to doktorirao. Nema pomoći do edukacije kompletne populacije a to sasvim dobro radi i ovaj forum. Kad nauče "sve o pentiumima 6" nek posete forum (ako znaju) i uvere se u znanje/neznanje.
Inače, imali smo kupca koji je uspešno završio kurs u pominjanoj školi, ne možete da naslutite količinu gluposti.

Na onom disku sto valja polaznicima se nalazi jedan dobar deo programa koji se placaju.Da pomenem samo nero i audio catalist.Znaci lik se bavi piraterijom i podleze krivicnom zakonu.Ajde ko ce prvi da ga prijavi :smoke:

Nazad
Vrh Dno