kraguljac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2007
- Poena
- 345
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Obozavam satove sa Nixie cevima pa sam neke pravio a neke kupovao i ova dva su mi trenutno visak kao i jedan Klimerko koji sam sklopio za kolegu koji je odustao kada je shvatio da nema stalan internet na lokaciji tako da idu na dobos. 🙂
1. Sat sa Nixie cevkom ruske proizvodnje IN-14.
Pored Nixie cevi ima i RGB led diodu ispod nje kojoj moze da se menja boja svetla a moze i da se preliva.
IN-14 cev je nekoristena i nova iz 1982 godine. : )
Ono sto se dobija je kompletan sat zajedno sa IN-14 Nixie cevi namontiran u pleksiglasu zajedno sa USB kablom a potrebno je nabaviti jos napajanje odnosno obican punjac za mobilni zavrsava posao.+
Cena: 5000
2. Kompletan sat sa Nixie cevima ruske proizvodnje IN-12B.
Pored 4 Nixie cevi ima i RGB led diode ispod njih kojima moze da se menja boja svetla a mogu i da se prelivaju.
Ono sto se dobija je kompletan sat zajedno sa IN-12 Nixie cevima namontiran u pleksiglasu sa USB kablom a i za njega treba nabaviti punjac od mobilnog.
Cena: 13000
3. Klimerko - merac zagadjenja, temperature i vlage vazduha razvijen za potrebe pracenja zagadjenja na mikrolokacijama, najcesce na nasim kucama i zgradama.
Ponekad recimo umem da odustanem od izlaska napolje kada vidim nivo zagadjenja!
Cena: 6000 (koliko su placeni delovi na KP)

Ponekad
1. Sat sa Nixie cevkom ruske proizvodnje IN-14.
Pored Nixie cevi ima i RGB led diodu ispod nje kojoj moze da se menja boja svetla a moze i da se preliva.
IN-14 cev je nekoristena i nova iz 1982 godine. : )
Ono sto se dobija je kompletan sat zajedno sa IN-14 Nixie cevi namontiran u pleksiglasu zajedno sa USB kablom a potrebno je nabaviti jos napajanje odnosno obican punjac za mobilni zavrsava posao.+
Cena: 5000
2. Kompletan sat sa Nixie cevima ruske proizvodnje IN-12B.
Pored 4 Nixie cevi ima i RGB led diode ispod njih kojima moze da se menja boja svetla a mogu i da se prelivaju.
Ono sto se dobija je kompletan sat zajedno sa IN-12 Nixie cevima namontiran u pleksiglasu sa USB kablom a i za njega treba nabaviti punjac od mobilnog.
Cena: 13000
3. Klimerko - merac zagadjenja, temperature i vlage vazduha razvijen za potrebe pracenja zagadjenja na mikrolokacijama, najcesce na nasim kucama i zgradama.
Ponekad recimo umem da odustanem od izlaska napolje kada vidim nivo zagadjenja!
Cena: 6000 (koliko su placeni delovi na KP)

Ponekad