Rvan je napisao(la):Naravno da sam daleko od eksperta, moze se cak reci i da sam pocetnik jer se ovim bavim oko godinu dana, ali STIL koji je ovde mnogima zasmetao se stice od samog pocetka, tako da dok god me ljudi sa estrade budu zvali da im radim sajtove bicu siguran da idem pravim putem, ma koliko se to drugima svidelo ili ne.
P.S.
S obzirom da trenutno radim 3 sajta za 3 mnogo poznate licnosti, a na cekanju imam jos nekoliko njih, nisam bas siguran da im se ne svidja kako to radim.
delimir je napisao(la):Da ,mislim da bi Pink trebao da bude zbrisan. Iskreno se nadam da će izgubiti frekvenciju za celu Srbiju na konkursu pa će i ovaj presing te Shity Records "muzike" malo da splasne.
delimir je napisao(la):Meni se čini da je to poremećen sistem vrednosti, a ovakve stvari tipa neukus u web dizajnu i sl. su samo nuspojave i nusprodukti tog turbo-folk-kič načina života i razmišljanja...
zilet je napisao(la):A problem je shto ovom zemljoom upravljaju penzioneri ali mi to i dalje ne primetjujemo
petri je napisao(la):Mislim da bi kod nas to bilo najpametnije - nabutati sve te kanale u kabl (ionako sad uvode KDS zar ne?)
driver je napisao(la):na ovo bi svako pristao, ali ovo je velika greshka i vrlo je slichno korupciji ali duhovnoj i psihichkoj...sve dok je takvih ljudi kao Rivan, postojace i Lidija i pink i sve te bljuvotine....
Geek_master je napisao(la):Problem je sto kod nas ne postoji KDS niti ce ga biti masovno u skorije vreme. To sto se ovde zove KDS je u stvari ZAS - zajednicki antenski sistem, nesto slicno kao da se dogovore tri bloka da postave jednu mocnu antenu + satelitska, pa onda dovode ljudima koaksijalac do kuce. Samo sto to rade firme (koje btw uglavnom nemaju dozvolu). Ali dobro, nije u tome poenta, poenta je da i dalje ostaju talasi![]()
Geek_master je napisao(la):Problem je sto kod nas ne postoji KDS niti ce ga biti masovno u skorije vreme. To sto se ovde zove KDS je u stvari ZAS - zajednicki antenski sistem, nesto slicno kao da se dogovore tri bloka da postave jednu mocnu antenu + satelitska, pa onda dovode ljudima koaksijalac do kuce. Samo sto to rade firme (koje btw uglavnom nemaju dozvolu). Ali dobro, nije u tome poenta, poenta je da i dalje ostaju talasi![]()
Zar mislis da je to krug ljudi koji bi pricali o tome i dozvolili nekom boljem od njih da udje u isti ??? ...Snajperista je napisao(la):4. Voleo bi da nam covek objasni kako da osisamo i mi bar po jednu ovcu ovog kvaliteta.
...
Mislim da je steta srusiti onu zgradu, zar ne bi bila super kao neki Internet Caffe, recimo bas nas Benchmark Caffe !!! (D) ... ko znaAponen je napisao(la):Lep pozdrav
Anonymous je napisao(la):Jes Internet caffe, to bi bilo fino... a i zgrada nekako odgovara.
Ono Benhmark caffe zvui josh polje
RamOne je napisao(la):Mislim da je steta srusiti onu zgradu, zar ne bi bila super kao neki Internet Caffe, recimo bas nas Benchmark Caffe !!! (D) ... ko zna...
ctp;RamOne je napisao(la):Vidis mislim da bi stvari bile mnogo bolje kada bi ti likovi sa estrade mogli bar malo da razmisljaju pa da se raspitaju ko sta i kako radi, lose je to sto kod nas uglavnom sve ide u uzim krugovima gde je kvalitet vrlo diskutabilan, a ljudima koji vrede je prilicno tesko da pridju i pokazu svoje kvalitete koji su na daleko visem nivou.
Tu sam se i ja smejao, kad sam to video na sajtu, u tom trenutku sam istripovao da me neko proziva, i bas sam pomislio "e ****** sad ce bas mene da zakace"Niko je napisao(la):i ono 'ko je sledeci' hahahahaha
Treba da izadju malo napolje u inostranstvo i vide sta je kultura, da posete neku zemlju kao sto je Velika Britanija ili Nemacka a ne da kopiraju likove iz jeftinih americkih serija poput Nesh Bridges, Bay Watch i V.I.P. misleci da se u americi ljudi zaista tako ponasaju i misleci da su neko i nesto vise od drugih time sto se tako ponasaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari