Šta je novo?

nisam mogao da izdrzim

Snizite ton i vodite racuna sta pisete !

Ne vredjajte i vodite racuna sta pisete ljudima koji ucestvuju u diskusijama, jednostavno ne zelim da brisem postove ili thread. Vazi za sve !

Ako se to odnosilo kojim slucajem na mene
ja sam izvinjavam RamOne ali moras shvatiti da je ovo specificna situacija da su emocije osnovane i krajnje tesko kontrolisane, ocu reci sudrzavane.

Pa Ivane ja i dalje cekam odgovor za DIVX sa pinka ? a posle cemo dalje :) cisto da vidim dal da brisem taj kanal sa TV-a...

Da ,mislim da bi Pink trebao da bude zbrisan. Iskreno se nadam da će izgubiti frekvenciju za celu Srbiju na konkursu pa će i ovaj presing te Shity Records "muzike" malo da splasne.

Re: ZNAO SAM DA CU BITI NA METI CIM SAM USAO U TE VODE

Rvan je napisao(la):
Naravno da sam daleko od eksperta, moze se cak reci i da sam pocetnik jer se ovim bavim oko godinu dana, ali STIL koji je ovde mnogima zasmetao se stice od samog pocetka, tako da dok god me ljudi sa estrade budu zvali da im radim sajtove bicu siguran da idem pravim putem, ma koliko se to drugima svidelo ili ne.

P.S.

S obzirom da trenutno radim 3 sajta za 3 mnogo poznate licnosti, a na cekanju imam jos nekoliko njih, nisam bas siguran da im se ne svidja kako to radim.

Ok ! Ako si pocetnik i ako mislis da se ljudima kojima ti radis sajtove svidja to zbog tvog STILA ili zbog njihove neupucenosti i ne znanja?
Da li su oni uopste ikada bili na internetu i da li su pogledali neke druge sajtove sem onih sto si ti radio?
Da li smes njih da uputis na ovaj forum i ovu diskusiju ?

delimir je napisao(la):
Da ,mislim da bi Pink trebao da bude zbrisan. Iskreno se nadam da će izgubiti frekvenciju za celu Srbiju na konkursu pa će i ovaj presing te Shity Records "muzike" malo da splasne.

To bi bilo veoma dobro, zato sto ljudi slusaju ono sto im se pusti. Mada to ukidanje frekvencija je totalno nerealno ocekivati. Dobice pink sta mu god treba i mashinerija ce da nastavi...

A i ako ukinu pink, zacas ce se pojaviti neka nova televizija, i svi ce da prelete tamo.

Ipak, cini mi se da situacija ipak nije toliko losa... setite se samo kako je bilo za vreme dizelasa... BTW, sama ova rasprava pokazuje da jos ima mnogo pozitivne energije u nama.

Pazi ako ima malo zdravog razuma (a svakim danom sam sve više ubeđen u suprotno :( ) onda bi se frekvencije trebale ukinuti takvim stanicama. Frekvencije su javno dobro kao i rudnici kod Bora ili hidropotencijal naših reka...Ne možeš jednostavno da dupliraš frekvencije, jer su one ograničene. Zato se one moraju koristiti u funkciji javnog interesa, a ne za promociju i zabavljanje seljobera. Kada se shvati koliko su takve stvari pogubne za ovu naciju ovakvih rasprava neće biti.

Ako TV Pink, BK Telekom i sl. hoće i dalje da se bave svojim (diskutabilnim) poslom neka lepo daju novac za kabliranje cele zemlje ili lansiranje srpskog telekomunikacionog satelita, pa neka se gledaju i u Beogradu i u Žagubici.

Ne možeš da zloupotrebljavaš prirodne resurse. Koliko je samo primera kada su ta dvojica koristila svoje TV stanice za privatne obračune... Postoji telefon, postoji email verujem da oni to sebi mogu da priušte pa molim lepo. Ali ne, važno je da se od Srbije napravi cirkus. To što je neko vlasnik televizije ne daje mu pravo da radi šta hoće, jer nije vlasnik i frekvencije putem koje to emituje. Ja sam npr. vlasnik samog sebe, ali bi me priveli kada bih pijan skakao po Terazijama ili Trgu Republike... Na Pinku možeš u onoj emisiji da gledaš uživo golaće, matore striptizete i šta još sve ne u udarnim tereminima... Ja lično ne bih voleo da jednog dana moje dete gleda takve gluposti vikendom, ali u ovakvoj situaciji si nemoćan, jer je ova država to lepo legalizovala i omogućila. U Americi ne smeš da kažeš Penis na TV-u u 21h, ali ovde možeš da se skineš go, i iako imaš samo osnovnu školu, koristiš prvih pet padeža, jaka si faca je si eto bio na tom famoznom Pinku. Meni se čini da je to poremećen sistem vrednosti, a ovakve stvari tipa neukus u web dizajnu i sl. su samo nuspojave i nusprodukti tog turbo-folk-kič načina života i razmišljanja...

Slazem se u potpunosti sa delimirom sto se tice frekvencija i njihovo deljenje i razdeljivanje. Primera radi, ovde u svedskoj, u gradicu u kome ja zivim koji inace ima mozda oko 50 000 stanovnika racunajuci i okolinu, samo 3 TV stanice idu u etar, i to drzavne naravno, a ako neko hoce da gleda ostalo, nek plati kablovsku ili neka kupi satelitsku.
Prema tome, svako je slobodan da gleda sta hoce, ali i da plati za to. Mislim da bi kod nas to bilo najpametnije - nabutati sve te kanale u kabl (ionako sad uvode KDS zar ne?) ili na satelit, pa ko hoce da gleda nek lepo plati za to i nek truje svoj mozak na sopstvenu odgovornost dubinom sopstvenog dzepa. Mislim da bi se tako smanjilo psiholosko maltretiranje neduznih i postenih gradjana i smanjio bi se stepen razaranja odredjenih vrednosti u narodu. Ljudi bi bili mentalno zdraviji, a odredjeni likovi ne bi vise mogli da se ponasaju kaubojski i da maltretiraju na razne nacine ostale ljude oko sebe.

Pozdrav

delimir je napisao(la):
Meni se čini da je to poremećen sistem vrednosti, a ovakve stvari tipa neukus u web dizajnu i sl. su samo nuspojave i nusprodukti tog turbo-folk-kič načina života i razmišljanja...

Klap klap. Jako lepo recheno svaka cast. Mi zivimo u zemlji koja ima totalno poremecen sistem vrednosti, ali polako se to i menja, samo shto ne moze sve biti trenutno. Pa nismo ni mogli da ostanemo chitavi od tolike presije i napada od drugih zemalja. Nismo imali ni vremena za razvitak. A problem je shto ovom zemljoom upravljaju penzioneri ali mi to i dalje ne primetjujemo ali se nadam da ce doci trenutak kada ce ljudi konachno postati svesni svega shta se deshava oko nas i skinuti poveza sa ochiju :D

Sestra mi je vatreni fan Pinka, Shity Reords-a (ko je ovo bese izvalio?) i ostalog ******, pa nesto gledam album onih "zvezda" Shitija, kaze ako kupite 1000 (il tako nesto, u svakom sluaju kesice u vrednosti od oko 300DEM dace ti vredan poklon CD!!!)

MA treba prvo srusiti Pink sto se sepuri bez dozvole na 200 metara od moje kuce (ispod belog dvora) pa onda skinuti pink sa programa, i dati meni snajp, pa da krenem u lov na vlasnika:)

zilet je napisao(la):
A problem je shto ovom zemljoom upravljaju penzioneri ali mi to i dalje ne primetjujemo

Daj kolega pao sam sa stolice kad sam ovo procitao :D Ako je i od tebe mnogo je :)

petri je napisao(la):
Mislim da bi kod nas to bilo najpametnije - nabutati sve te kanale u kabl (ionako sad uvode KDS zar ne?)

Problem je sto kod nas ne postoji KDS niti ce ga biti masovno u skorije vreme. To sto se ovde zove KDS je u stvari ZAS - zajednicki antenski sistem, nesto slicno kao da se dogovore tri bloka da postave jednu mocnu antenu + satelitska, pa onda dovode ljudima koaksijalac do kuce. Samo sto to rade firme (koje btw uglavnom nemaju dozvolu). Ali dobro, nije u tome poenta, poenta je da i dalje ostaju talasi :(

Ovo je danas prevrsilo svaku meru... nisam neki ljubitelj fudbala, ali kad sam cuo da se hulosi deru po naselju, setih se derbija, i reko da vidim i to cudo. I upalim tv, i vrti, vrti, vrti... kad ono derbi na pinku! I to jos komentarise onaj tip sto vodi sportissimo. Gde se dede RTS i Milojko Pantovic? (BTW derbi i ne treba da se prenosi - treba ljudi da idu na stadion da gledaju, a ko nece nek gleda snimak).

e, ajde da pokushamo da se stavimo u Rivan-ovu situaciju....
zamislite da ste na njegovom mestu i da vas neka zaova,pashenog, shurak:D:D ili tako neko preko onog chupavog ubaci u te vode i znate da cete da mlatite pare ni za shta...da li bi rekli "e ja necu to da radim, pre cu da radim za 300dm neki shit od posla?" :)

na ovo bi svako pristao, ali ovo je velika greshka i vrlo je slichno korupciji ali duhovnoj i psihichkoj...sve dok je takvih ljudi kao Rivan, postojace i Lidija i pink i sve te bljuvotine....

driver je napisao(la):
na ovo bi svako pristao, ali ovo je velika greshka i vrlo je slichno korupciji ali duhovnoj i psihichkoj...sve dok je takvih ljudi kao Rivan, postojace i Lidija i pink i sve te bljuvotine....

Pazi... i da Rivan nije hteo da radi ovo, i da jos 10 njih nije htelo da radi, lako ce se naci neko ko voli doticne grupe i ko ce to sa zadovoljstvom obaviti...

Osim toga, narod ce se polako opametiti, samo im je potrebno vreme... i sto je mnogo vaznije, potrebna im je zamena. Znaci da neko drugi uzme da propagira neku drugu vrstu muzike... ovaj novi yurock i dub i slicno po meni i nisu nesto, ali mnogo su bolji od onog sto vecina sada slusa, a kao sto vidite polako se popularizuju...

Kad smo vec kod sajtova nasih estradnih zvezda, snimio sam juce bas na Pinku promociju Knezovog sajta. Bilo je na blic pa nisam uspeo da pogledam adresu. Trazio sam po Internetu bas da pogledam ko je radio i kako izgleda, ali nisam uspeo da pronadjem.

Geek_master je napisao(la):
Problem je sto kod nas ne postoji KDS niti ce ga biti masovno u skorije vreme. To sto se ovde zove KDS je u stvari ZAS - zajednicki antenski sistem, nesto slicno kao da se dogovore tri bloka da postave jednu mocnu antenu + satelitska, pa onda dovode ljudima koaksijalac do kuce. Samo sto to rade firme (koje btw uglavnom nemaju dozvolu). Ali dobro, nije u tome poenta, poenta je da i dalje ostaju talasi :(

Naravno da kod nas ne postoji pravi KDS. Zašto? Upravo zato što Pink-u, BK Telekom-u, Palma-i i sličnim egzekutorima srpske kulture to ne odgovara. Da bi se napravio KDS treba prvo ukinuti sve te visoko komercijalne kanale pa ih onda primorati da investiraju u kabliranje cele zemlje i integrisanje lokalnih "pseudo KDS sistema" u jedinstvenu integralnu mrežu koja će tim komercijalnim stanicama omogućiti prisustvo na malim ekranima šireg auditorijuma. Molim lepo nije jedina delatnost TV stanice emitovanje programa, tako da kada se kaže ukidanje misli se na prekvalifikaciju ;) . U Americi koja može poslužiti kao dobar primer kako je moguće spojiti komercijalu sa društveno korisnim je takva situacija. Najjače američke TV mreže su kablovke mreže (npr. HBO). Država im obezbedi zakonsku regulativu i dozvole za izvođenje radova i obezbedi sebi prihod po osnovu poreza. Od ovakvog stanja niko nema koristi, već samo štete. Samo na taj način stvari kao Grand Production, Svet TV i sl. mogu da idu u etar. Oko ovih stavri nema diskusije to je jedino moguće i rešenje (ne ispravno ili pošteno, već jedino rešenje)

Nego ovo je više tema za Stevsov forum nego za Pecin. Nastavite vi da obrađujete Rvan-a :D

Geek_master je napisao(la):

Znaci sama sustina problema je kod ljudi, jer nisu svesni da time sto se "dogovaraju" medjusobno po blokovima i sto pustaju da te divljacke firme rade to sto rade, sami sebi ruse sansu za bilo kakav korak prema evropi i svetu i nekoj standardizaciji i prilici da se drustvo i po tom pitanju dovede u red. Na kraju krajeva, najveci procenat tih ljudi verovatno ne zna ni trecinu stvari koje bi trebalo da zna i tu je vec diskutabilno ko je kriv.
Verovatno je u pitanju jaka propaganda. Za svaku propagandu postoji i anti-propaganda, ali ocigledno se svi zale a niko nista ne preduzima. Dakle tu ipak neko nesto radi bez ikakvih prepreka i poteskoca. A takvi su bas i ti sa Pinka i Shity Records-a.

Svaka normalna drzava treba da stoji iza takvih stvari a ne grupa ljudi koji se dogovaraju po blokovima.

To da ce talasi da ostanu.. to je najverovatnije tako, na zalost :(

Ljudi, ne uspeva jedino kic kod nas. Nismo mi izmislili Dzeri Springera (ili kako se vec zove onaj na BK TV). On je *****ao i Peju i Sasu Popovica zajedno sa sve Minimaksom. Sto se mene tice 98% svega je totalna glupost (muzika, filmovi, internet prezentacije) a samo 2% vredi. Evo recimo pink - bolje da ne nabrajam sta me sve nervira - pocev od Milana Milichicha do sportissimo (necu uopste da spominjem Grand ni VIP), ali zato tu su Simpsonovi - 2%. Bilo je pre jos odlicnih serija - Crna Guja, Inspektor Frost, jednostavno provuce se nesto. Kad bolje razmislim najvise vremena gledam Pink - samo zbog simpsonovih, ostalo me itekako nervira. Druge televiziji nemaju sta da ponude, pa i RTS je krenuo da kopira PINK.

A sada da pogledamo inostranstvo. Imam neke satelitske kanale pa mogu da pratim kvalitet njihovog programa. Jedino im priznajem da su im reklame prihvatljivije (u smislu postoji najava za njih, i mozes ih predvideti, ima ih dosta, ali su u blokovima, nema "sece"), inace i tamo je katastrofa. Recimo RAI, oni su optereceni zastarelim sou programima, tako da kaskaju za pinkom sto se tice sjaja studia i samo traze izgovor da prikazu neku devojku u bikiniju. Kod ovih nemackih kanala (RTL, Pro7) sam 100 puta gledao kako se ugradjuju silikoni tako da bih i ja mogao da ih ugradjujem!
Stvar je samo sto je kod stranih kanala je to malo lepse upakovano. Inace muzika na MTV-u, Vivi, Pinku, RTS-u, gde god je odvratna (98%), Stvar je samo sto su mi ovi Turci apsolutno muzicki nepodnosljivi, dok ove strane i mogu da izdrzim.

Mene ljudi iskreno cudi da se neko i dalje u ovoj zemlji cudi ljudskoj gluposti!
Mislio sam da smo se na to "navikli", ne kazem i prihvatili!
Koliko je veliki kosmos nisam siguran, i ima li granice, ali sam zato siguran u to da ljudska glupost nema granice!!!

P.S.
Mislim da cu celog zivota zaliti sto onog 5. oktobra nismo srusili onaj prokleti pink
P.S.
Nadam se da ovaj moj post nece biti obrisan, jer kontam da posle svih ovih godina "ponizavanja" i maltretiranja od strane ovdasnje oligarhije i njima privrzenih ja ne mogu da kazem nista sto je dovoljno uvredljivo da bi im odgovorio na sve uvrede ovih proslih godina!!!
Jos jednom se izvinjavam ljudima koji su ovde zbog hardvera a ne politike i neukusa
Lep pozdrav

1. Prezentacije su stvarno ruzne
2. Covek je otreso ovce za lovu
3. Osecam da nema estradnih zvezda koje posecuju ovaj forum tako da ce ova diskusija ostati medju nama
4. Voleo bi da nam covek objasni kako da osisamo i mi bar po jednu ovcu ovog kvaliteta.
5. Dok je ovako obrazovanog naroda Pink, ili neka slicna televizija ce biti glavna televizija i tu nema greske, ne ocekujete valjda da ce polupismena nacija masovno slusati Travijatu...

Snajperista je napisao(la):
4. Voleo bi da nam covek objasni kako da osisamo i mi bar po jednu ovcu ovog kvaliteta.
...
Zar mislis da je to krug ljudi koji bi pricali o tome i dozvolili nekom boljem od njih da udje u isti ??? ...

Aponen je napisao(la):
Mislim da je steta srusiti onu zgradu, zar ne bi bila super kao neki Internet Caffe, recimo bas nas Benchmark Caffe !!! (D) ... ko zna ;) ...

Jes Internet caffe, to bi bilo fino... a i zgrada nekako odgovara.
Ono Benhmark caffe zvui josh polje

Anonymous je napisao(la):
Jes Internet caffe, to bi bilo fino... a i zgrada nekako odgovara.
Ono Benhmark caffe zvui josh polje

Da se tu napravi jedan manji trzni centar samo sa hardverom, i da se smanji porez kad kupujes unutra :)

RamOne je napisao(la):
Mislim da je steta srusiti onu zgradu, zar ne bi bila super kao neki Internet Caffe, recimo bas nas Benchmark Caffe !!! (D) ... ko zna ;) ...

TAAAKOO JE!-povikase seljaci i podigose svoje palice u vis!(D)

sistem vrednosti

Ma mi smo mloogoo razmazeni narod..Sve zivo nam je dostupno i onda svi znamo odjednom sve. Kada bi lepo bio softver Legalan pa da ti bajo lepo ako hocesh da radish i odvojish lepu sumu za to pa se posle ti mudi da znash ovo i ono. A ne ovako svakom je sve dostupno ..pipnuo malo Photoshop, chuo da postoji dreamweaver i cepaj " Ja znam sve da radim!". Da je stvar normalna rafinisao bi se broj ljudi koji bi se usmerili na samo neke konkretne oblasti pa bi verovatno i to sve bilo produktivnije i daleko kvalitetnije, jer bi stvarno morali da se bore svojim znanjem za mesto na trzishtu a ne ovo kao sad.

RamOne je napisao(la):
Vidis mislim da bi stvari bile mnogo bolje kada bi ti likovi sa estrade mogli bar malo da razmisljaju pa da se raspitaju ko sta i kako radi, lose je to sto kod nas uglavnom sve ide u uzim krugovima gde je kvalitet vrlo diskutabilan, a ljudima koji vrede je prilicno tesko da pridju i pokazu svoje kvalitete koji su na daleko visem nivou.
ctp;

ctp; a sa cime da razmisljaju!?bolje receno s kime!?slikam svadbe 17god.i znam ih kad su se "probijale" ili "li".to ti je soj ljudi koji ili koje treba drati za lovu gde stignes,inace su velike yaaayare!verujem da pola njh nezna ni sta se desava u ovim krugovima i nezanima ih!paljudi ide leto,lova na morima,mature,svadbe,de bi bio kraj da ovo sto pisemo bude na pinku recimo?secate se onog "dodjite necete se vratiti",miki vujovic se zove,odavno je zapalio po amerikama!!!!;) odakle mu "vazduh" da zivi tamo?nemoze a da nema bar milion vazduha!?

Prvo postoji rec u nasem jeziku za official i glasi ZVANICNI!!!

za ostatak:

ke ke

buahahaahahahahah

imbecil prve klase, provali fotku u desnom uglu provucenu kroz posterize filter u PH krajnje maloumno... ne znam da li mi je smesnije to ili s' leve strane par slicica i ono 'ko je sledeci' hahahahaha

bar ima fotka, pa ako ga vidis na ulici mozes da zgazis...

'gostovanje u emisiji Creative' hahahahahahahahahaahha

boze,.... sto ne sruse tu zgradu pinka vec jednom... e ljudi moramo da napravimo neku revoluciju i da zapalimo zgradu pinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to sto pre!!!

Komentarisati bilo sta u vezi ljudi koji imaju bilo kakve veze sa pinkom je bez potrebe, treba pustiti budale da budu budale.

Treba da izadju malo napolje u inostranstvo i vide sta je kultura, da posete neku zemlju kao sto je Velika Britanija ili Nemacka a ne da kopiraju likove iz jeftinih americkih serija poput Nesh Bridges, Bay Watch i V.I.P. misleci da se u americi ljudi zaista tako ponasaju i misleci da su neko i nesto vise od drugih time sto se tako ponasaju.

Niko je napisao(la):
i ono 'ko je sledeci' hahahahaha
Tu sam se i ja smejao, kad sam to video na sajtu, u tom trenutku sam istripovao da me neko proziva, i bas sam pomislio "e ****** sad ce bas mene da zakace" :D
Cimnuo sam se bas propisno, ionako sam taj dan bio nesto sav umisljen (D)
Ja ne znam sta je pisac hteo da kaze time, mozda "ko je sledeci za dranje?" tj. "koga cemo sledeceg da sisamo", tako sam ja bar procitao medju redovima u njegovom postu na ovom forumu.

Treba da izadju malo napolje u inostranstvo i vide sta je kultura, da posete neku zemlju kao sto je Velika Britanija ili Nemacka a ne da kopiraju likove iz jeftinih americkih serija poput Nesh Bridges, Bay Watch i V.I.P. misleci da se u americi ljudi zaista tako ponasaju i misleci da su neko i nesto vise od drugih time sto se tako ponasaju.

Oni i te kako idu u inostranstvo, ali sigurno ne idu u Louvre, eventualno Musée D'Art Modčrne (ili kako se tacno pise) ili slicno, vec se put najverovatnije zavrsi kod gazda Sretena u diskoteci Morava ili na nekom slicnom mestu... :D :D :p

'pa ko hoce da gleda nek lepo plati za to i nek truje svoj mozak na sopstvenu odgovornost dubinom sopstvenog dzepa. Mislim da bi se tako smanjilo psiholosko maltretiranje neduznih i postenih gradjana i smanjio bi se stepen razaranja odredjenih vrednosti u narodu. Ljudi bi bili mentalno zdraviji, a odredjeni likovi ne bi vise mogli da se ponasaju kaubojski i da maltretiraju na razne nacine ostale ljude oko sebe. '

100% Covek, to je to!!! Potpuno podrzavam! ;)

'e, ajde da pokushamo da se stavimo u Rivan-ovu situaciju....
zamislite da ste na njegovom mestu i da vas neka zaova,pashenog, shurak ili tako neko preko onog chupavog ubaci u te vode i znate da cete da mlatite pare ni za shta...da li bi rekli "e ja necu to da radim, pre cu da radim za 300dm neki shit od posla?"

na ovo bi svako pristao, ali ovo je velika greshka i vrlo je slichno korupciji ali duhovnoj i psihichkoj...sve dok je takvih ljudi kao Rivan, postojace i Lidija i pink i sve te bljuvotine....'

Da ima mozak ne bi pristao da radi to, makar da se ne hvali time nesrecnik.

Ja da pristanem na to samo i iskljucivo zbog uzimanja para debilima definitivno ne bih pravio sajt kojim se hvalim kako sam to uradio (u smislu kako sam super i sto radim za njih), jos manje bih kacio moju fotku ili ostavljao broj telefona...

Ono 'ko je sledeci' sam shvatio kao da misli -- 'e kao faca sam sto sam uradio za ovih nekoliko, pa kao toliko sam dobar da cu verovatno uraditi i za neke jos vece'. Sazaljevam ga...

I to nije kao e sad da se 'okusas' u dizajnu i kao ako ti ide onda si ok, za dizajn ti treba mnooogo klikera, pogotovo da bi napravio nesto novo, a onaj tamo to nikad nece uraditi samim tim sto je krenuo od boskic-stankic pedercina i slicnih kur---izaca...
Osoba mora da zna da prepozna pravi stil i klasu u dizajnu, da zna o svemu i svacemu i da vidi sve i svasta ili makar da ima bujnu mastu i smisao za ideju (otvoren um ka svemu), a ovi sto rade na pinku za mastu ili mozak nikad nisu ni culi nego samo gledaju gde da ukradu idju, pa cak ni za to nisu dovoljno pametni...

Pink i slicne gov---ije guse 'otvoren um' jer ne dozvoljavaju nista drugo sem njihovog djubreta ili bar NE SHVATAJU kad je dosta i kad su ne pozeljni i koliko su unazadili ovaj narod (ako se moze narodom i nazvati... prica za sebe) duhovno, mentalno, psihicki, fizicki u svakom pogledu...

E a mogao bi neko da se seti i napravi sajt ili portal tipa 'MRZIMPINK.co.yu ili MRZIMSITIREKORDS.com' kao sto ovi napolju imaju www.hatemichaeljackson.com i slicno... ;)

e ja evo malo sa zakashenjem ali nema veze...
ne razumem zasto napadate decka u vezi sajta ?? ako je on dobio poverenje da radi sajt i ako je dobio lovu za to boli ga uvo... a malo truda dobio veliku kintu, uspeo je da ih zajjebe i jos i drugi traze od njega da radi .. sta je tu lose ??
njemu je uspelo vama nije :pp
probajte vi da radite "lose" [zavisi od ukusa] pa ako vas beko poznat pozove da ugovara uspeli ste :)
Pozdrav

Jadan PINK!

Zar je moguce da pink i rvan imaju tolko protivnika? Ko je njima kriv kad mlate pare sa vrlo malo sivog! A svi ostali jedva cekaju da doticni sagore ili se dobrovoljno predaju (niko nije rekao Hag:)
Posle gledanja rvanovog sajta, a i pinka sa najnovijom grand-zam-tam-drndam hiper produkcijom zakljucak je jednostavan:
U OVOJ **BENOJ ZEMLJI POSTEN I PAMETAN COVEK MOZE SAMO DA CRKNE (ovo vrlo ozbiljno)
Pa zar je moguce da se toliko stvari na brdovitom balkanu kosi sa ZDRAVIM RAZUMOM. Sto nas nisu ameri sprzili, da nam se koren zatre i da nas ne bude vise.

Nazad
Vrh Dno