djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 265
Probaj ponovo ili drugi browser. Upravo sam probao i prihvata kod.Ne prihvata promo kod
Probaj ponovo ili drugi browser. Upravo sam probao i prihvata kod.Ne prihvata promo kod
Uspeo iz druge , hvala . Elem pitanje u vezi punjenja konzole , stavio sam u podesavanjima da ne puni preko 90 posto ali elem evo igrom slucaja nocas je konzola celu noc ostala na punjacu i preko 81 posto ne puni , a i prethodnih dana nije htela preko 81 posto. Jos neko sa istim problemom ?Probaj ponovo ili drugi browser. Upravo sam probao i prihvata kod.
Uspeo iz druge , hvala . Elem pitanje u vezi punjenja konzole , stavio sam u podesavanjima da ne puni preko 90 posto ali elem evo igrom slucaja nocas je konzola celu noc ostala na punjacu i preko 81 posto ne puni , a i prethodnih dana nije htela preko 81 posto. Jos neko sa istim problemom ?
Kod mene takodje max bude 82% baterije za cijelu noć.Uspeo iz druge , hvala . Elem pitanje u vezi punjenja konzole , stavio sam u podesavanjima da ne puni preko 90 posto ali elem evo igrom slucaja nocas je konzola celu noc ostala na punjacu i preko 81 posto ne puni , a i prethodnih dana nije htela preko 81 posto. Jos neko sa istim problemom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari