Šta je novo?

Nintendo Switch 2

Koliko bi dobro bilo da Switch može wireless da se kači na TV, odnso da ostvaruje konekciju bežično sa dockom. Naravno ovde ne očekujem da perfromanse budu kao u docked modu ali mogućnost korišćenja konzole u handheld modu i bežičnom "docked" modu istovtemeno bi bilo ludilo.

Da imamo nešto kao 3ds, na TV igra a na konzoli meni sa skillovima, perkovim, oružjima, moćima, mapa...

Meni juce na hrvatskom nalogu pisalo 60e godisnje cini mi se, mada mozda ide pdv ili nesto preko.
Kako god kad se podeli ispade kul.

ajmo onda lagano, ko zeli nek se doda na spisak pa kad nas se skupi dovoljno dogovaramo se za dalje :)

1- marko07
2-djomla43
3-
Pozdrav, ja sam takodje zainteresovan. Stigla konzola pre par dana, super je

Koliko bi dobro bilo da Switch može wireless da se kači na TV, odnso da ostvaruje konekciju bežično sa dockom. Naravno ovde ne očekujem da perfromanse budu kao u docked modu ali mogućnost korišćenja konzole u handheld modu i bežičnom "docked" modu istovtemeno bi bilo ludilo.

Da imamo nešto kao 3ds, na TV igra a na konzoli meni sa skillovima, perkovim, oružjima, moćima, mapa...
Meni ovo zvuci kao- wii U :)
Generalno to je bio taj princip, imas konzolu prikacenu na tv ali je handheld kontroler tu sa ekranom i dodatnim informacijama tu :)

@Straxa nazalost niko se vise nije javio a u mdjuvremenu je ve postavljen ovde na Benchu oglas da neko prodaje mesto i ja sam tako resio.

Meni ovo zvuci kao- wii U :)
Generalno to je bio taj princip, imas konzolu prikacenu na tv ali je handheld kontroler tu sa ekranom i dodatnim informacijama tu :)

@Straxa nazalost niko se vise nije javio a u mdjuvremenu je ve postavljen ovde na Benchu oglas da neko prodaje mesto i ja sam tako resio.

Pa da samo da bude bežičan ne znam da li je wii u bio bežičan.

Jeste, wii U je imao bezican kontroler a konzola je preko hdmi bila povezana na tv.
Nazalost nije previse uspeha postigla ali meni je ostala bas u lepom secanju :)

Jel kupovao neko igre preko japanskog i hongkonškog eShop-a? Prolaze li naše kartice i PayPal? Videh da su igre jeftinije.

Drugar iz CG je uzimao Preko Hong Kong-a. Za Japan obrati pažnju, ako se ne varam, neke igre imaju samo japanski jezik, a za engleski ide skuplja verzija ili se doplaćuje.

Jeste, wii U je imao bezican kontroler a konzola je preko hdmi bila povezana na tv.
Nazalost nije previse uspeha postigla ali meni je ostala bas u lepom secanju :)
5ghz wireless konekcija koja je, ako se secam kad sam citao detalje, sama menjala kanale, pa danas, za razliku od 2012, kada svi imaju 5ghz konstantno stuca i moram da skeniram i menjam kanal kucnog wifi

Meni i dalje wii u radi, to je najbolja konzola ikad :D

Slazem se potpuno.
I meni je draza od Switcvh-a posto u 99% kortistim konzolu u kuci neki Wii U 2 bi mi lego bolje od Siwtch 2 ali sta da se radi :)

Drugar iz CG je uzimao Preko Hong Kong-a. Za Japan obrati pažnju, ako se ne varam, neke igre imaju samo japanski jezik, a za engleski ide skuplja verzija ili se doplaćuje.
Znači preko hongkonškog rade kartice? Gledala sam DK Bananzu u japanskom eShop-u, piše da podržava engleski, ali su u nastavku naveli i ovo:
The Nintendo Switch 2 (Japanese, for Japan only) can only be played in Japanese. However, some software may allow you to change the language within the software.
Verovatno se to odnosi na konzole kupljene u Japanu.

ako sam dobro rzzumeo sw2 konzole kupljene u japanu rade samo sa japanskim accoountima - ne znam da li proverava IP da li je japanski, ali mora da se poveze na japanski acc.
e sad ako neko zivi u srbiji, zna japanski i dobije japansku konzolu, mozda moze da ga koristi :D

Stigao pre neki dan Swich 2. Nakon vise od mesec dana cekanja. Mario Kart World je bas interesantan i zarazan,svako vece svadja sa klincima kad treba da se gasi masina :).
Uocili smo 2 "problemcica", pa imam pitanje za kolege koje su kupili fizicku kopiju igrice, da li se nekom desevalo da igra nece iz prve da ucita nakon sto se ubaci u slot i da li je ovo normalna pojava? Nemamo jos drugih igrica (tek treba da stignu iz USA) pa ne mogu da testiram sa drugim ketridzima.
I desilo nam se u toku igre da je jedan od 4 joycon-a, poceo sam od sebe da vuce u levo. Nakon restarta konzole se sve normalizovalo srecom. Verovatno su klinci od silne zelje za pobedom malo agresivniji prema joyconima :), pa misle da ce karting bolje da skrene ako jace poguraju :).

Ako planirate da uzimate Bananzu, digitalna verzija je trenutno oko 42 evra na japanskom Amazonu. Ja sam se malo pomučila oko porudžbine, ali na kraju je prošlo kako treba, i sad čekam da mi pošalju kôd 16. jula. Mislim da trenutno nema jeftinije.

totk sw2 edition je 46 eura....jel moze malo detalja kako porucis/kupis kod na japanskom amazonu, pise "Note: Currently, this item is available only to customers located in the Japan."

Kapiram da samo trebaš da staviš neku japansku adresu i to je to. Ja tako uzimam sa US amazona, verujem da je isti proces i na japanskom.

E posle za aktivaciju nemam pojma... Ili da menjaš regiju svog trenutnog nintendo naloga na jp, ili praviš nov.

totk sw2 edition je 46 eura....jel moze malo detalja kako porucis/kupis kod na japanskom amazonu, pise "Note: Currently, this item is available only to customers located in the Japan."

Mora da se napravi japanski Amazon nalog i da se prilikom plaćanja unese japanska adresa. Meni su suspendovali nalog kad sam prvi put poručila jer se podaci sa kartice nisu poklapali sa japanskom adresom, pa sam morala da im pošaljem dokaz da je kartica moja. Odblokirali su ga posle petnaestak minuta, ali je porudžbina bila otkazana, pa sam morala ponovo da poručim. Drugi put je prošlo sve bez problema i sad mi stoji u porudžbinama kao pre-order. Videh na Reddit-u da su i drugi imali isti problem, ali su ga isto ovako rešili. Pa eto, da znaš da može to da se desi.

Znači ideš na amazon.co.jp i registruješ se. Nasumičnu adresu možeš ovde da generišeš: Random Address In Japan. Totk za sw2 je 40 evra - to je ovo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom | Online Code Version. Pazi šta kupuješ, kad vidiš sa strane onaj crveni pravougaonik sa japanskim karakterima, to je digitalna verzija. Najbolje da otvoriš stranicu preko Chrome-a, pa desni klik na pozadinu i 'Translate to English'. TOTK ima engleski prevod. Pre kupovine takođe treba proveriti u japanskom eShop-u da li je podržan engleski, mada uglavnom jeste za ekskluzive. Da bi aktivirao i skinuo igru na Switch-u, možeš da promeniš zemlju postojećeg naloga na Japan, pa da se posle vratiš na US ili UK, gde ti je već bilo. Ili da napraviš novi japanski nalog i da ga povežeš sa nekim profilom.

thanks. znam da kolega narucuje svasta sa japanskog amazona i stize mu (nije u japanu :D) pa mi je trebalo pojasnjenje oko ovog "located in japan"

Vrh Dno