Expressionism
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2007
- Poena
- 319
A dok se vi svadjate, ja kupio Nikon D80 :banana:
upao mi ovaj polovni D80 za dobru cenu koji je 2 puta boli i od Canon 450D i uopste ima odlican objektiv.
Sa tobom je gubljenje vremena raspravljati se al ajd da pokusham da ti barem nesto objasnim/razjasnim.
Odluku nije bilo tesko doneti. Telo je u besprekornom stanju, kao i njegov objektiv (AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED) koji je definitivno bolji od bilo kog canonovog kit-a(XXXd serija)....koji je bolje zameniti kornetom od sladoleda nego trpati onu plastiku na telo. Cinjenica da je Canon pre 10ak godina promenio objektive i ne pasuju stariji je takodje bila + za nikon na koji mogu da stanu i oni skoro 20 godina matori. I naravno "grebanje" za objektive je podosta doprinelo kupovini. I naravno sve sto je islo uz aparat kao 4GB kartica i 6 meseci garancija na polovan proizvod.
@driver
Objasni zasto ne valja trazilo na D80?
Sto se tice canonovih kit objektiva samo ovaj noviji koji dolazi sa 450D je vredan paznje...
Srecna svima nova godina i od mene!![]()
Tek trazila na FF aparatima su za to dovoljno dobra
Ja ne kazem da je mf stvar za preporuku ali nije ni nemoguca misija, dosta moze tu pomoci i "focus indicator" iz trazila.
A kod objektiva koji rade sa srafcigerom ne vidim nikakav problem sa af-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari