Šta je novo?

Nikon D90 EU-Version

pedja_85

Slavan
Učlanjen(a)
16.08.2007
Poena
330
Ne bi trebalo da ima ikakve razlike...cak i video out mozes sam da podesavas tako da mislim da neces pogresiti sta god da je... :D

Moguce je da se razlikuje garancija koja se dobija... Nesto kao "Canon USA" i "imported" na BH.

Da, najverovatnije je garancija u pitanju. Vidim da kod one normalne verzije ima jedan tab vise o nekoj dodatnoj garanciji.
Javicu prijatelju da zove sutra i da se raspita, vazno da nema razlike u aparatu.
Pozz!

Evo ga Pedjin D90. :)
Fotkano najboljim ne dslr apratom i to nocom :p
EDIT> zadnja strana nabrzaka. :D

Prilozi

• NIKON D90.jpg
    NIKON D90.jpg
    246.8 KB · Pregleda: 145
  • NIKON 2.jpg
    NIKON 2.jpg
    292.2 KB · Pregleda: 151
Poslednja izmena:
Da, da nisam se pohvalio. :party:
I nisam ga narucio od prijatelja, nego kod nas. Nisam hteo da se zezam zbog garancije.
Sto je sigurno, sigurno je. :)

Cestitke i od mene!
Ocekujemo slike, jedino je problem sada katanac na onom threadu sa slikama, ali valjda ce uskoro biti skinut da vidimo malo novih slika. :)

Zahvaljujem na cestitkama. :)

Jos malo pa ce 2009. godina i otvorice se nova tema za fotografije, nadam se puno, puno bolja od ove prethodne. :)

Pozdrav! :wave:

Zahvaljujem na cestitkama. :)

Jos malo pa ce 2009. godina i otvorice se nova tema za fotografije, nadam se puno, puno bolja od ove prethodne. :)

Pozdrav! :wave:

Do tada možeš otvoriti novu temu, neki svoj review aparata. Mislim da bi to mnoge zanimalo :)

Extra, tople preporuke :d

Do tada možeš otvoriti novu temu, neki svoj review aparata. Mislim da bi to mnoge zanimalo :)

Evo driver se vec smeje, zamisli sta bi mi radio kad bi napisao review. :p

Ne znam, mozda i hocu, ovo mi je prvi dslr tako da nisam bas iskusan u tim stvarima, ali mozda ne bi bilo lose da napisem review sa aspekta korisnika koji tek ulazi u dslr svet i koje su mi to primetne razlike u odnosu na kompaktnu klasu. Predpostavljam da bi mnoge to zanimalo.

Mene bi zanimalo :), kao nekog ko je korisnik kompakta a zeli DSLR ;)
Ovi profici kad pocnu da pljuju po entry klasi DSLRa, ubiju me u pojam :p (meni bi i Nikon D40 bio pravo otkrovenje, ma sta Driver mislio o njemu ;) )

Mislio bi da za pare koje bi dao za D40 mozesh da uzmesh bolji entry level DSLR.

e kad smo kod toga, videh na oglasima d40 sa kit objektivom i garancijom 2 godine za 200e! kako cene idu dole :d

cena jeste smešna, ali znam da mi se ne daju pare, kad već imam Fuji S9600, pošto napredak ne bi bio baš toliki, a najviše bi mi smetalo odsustvo AF...mada dSLR je dSLR ;)

Evo driver se vec smeje, zamisli sta bi mi radio kad bi napisao review. :p
Ako ti se driver bude smejao samo mu reci da njemu podvodni Olympusi daju lošu sliku zato što ne ume da ih podesi. On će se onda toliko izmervirati da neće više imati vremena da se bavi tvojim review-om. :d

Podvodni olympusi ne mogu da se podeshavaju, to su idi0ti :) A chak i da mogu, to im nikako ne bi pomoglo :)

Mene bi zanimalo :), kao nekog ko je korisnik kompakta a zeli DSLR ;)
Ovi profici kad pocnu da pljuju po entry klasi DSLRa, ubiju me u pojam :p (meni bi i Nikon D40 bio pravo otkrovenje, ma sta Driver mislio o njemu ;) )

Pazi, entry ce uzeti samo onaj ko nije probao nishta drugo (a ni to :)). Ja bi uvek pre uzeo (tako sam i uradio pre par godina) drugu klasu po redu polovnu nego novi entry. Znachi polovan D200 je sto puta bolja kupovina od D90, isto tako polovan 40D umesto novog 450D. Ako si bash kratak sa parama, pa trenutno je 20D za 250e ultimate kupovina.

Razlika izmedju njih nije jedna klasa, nego 3 :) Jednostavno se ne moze porediti isprdak od plastike sa magnezijumskim, vecim i daleko ozbiljnijim telom.

Poslednja izmena:
Znachi polovan D200 je sto puta bolja kupovina od D90

D90 je daleko bolji izbor od polovnog D200 i to ne samo za amatera jer iako ne moze da prezivi lupanje o neciju glavu finalni proizvod koji daje je daleko, daleko, daleko, daleko bolji...

Poslednja izmena od urednika:
Ako diskusija može da se nastavi bez međusobnog prepucavanja, bilo bi lepo... U suprotnom, metla i penali.

Hvala na pažnji.

Falconu :), istripovao si se da se svadjamo, dugo si na forumu pa bi trebao da znash odnos medju ljudima :)

Evo sad za vikend recimo ja i Abdee zajedno radimo svadbu :d

Poslednja izmena:
Ma nema ništa dok se ne uzmete u Amsterdamu :D

Lepo što se vas dvojica na forumu bijete, a privatno... khm :) Samo što to sa strane neupućenima izgleda jako ružno pa izgube želju da se uopšte i javljaju.

Aj sad, poljubite se i pomirite :D

E da se ti nisi javio da odbranish svoj aparat (ili shta je ono malo shto staje u ruku samo zenama :d), ne bi to bio pravi thread :)

Poslednja izmena:
Ja necu da branim svog konja ali ono sa D200 si stvarno lupio strucno :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno