Pa da, ubrzanja se odnose prvenstveno za 3D Mark 2K3 i to za X800 karte,byMaX je napisao(la):U cemu je fora sa 4.7? Najavljeno nesto extra? Ima li negde bre poredjenje 4.5 i 4.6, ja sam jos na 4.5...? Nisam cuo nista pozitivno za 4.6, a vec pricate o 4.7 (verzija za jul).![]()
Pa kad ce vise tih 16 cevki... hajde lepo da i neko kod nas bude u trendu ( vidim da se svi na netu prosto utrkuju za otkljucavanjem x800pro), da se vidi sat moze. cenim negde 15000 :dmeaculpa je napisao(la):Pa, sto se tice napijanja :d imam Antec 430 truepower, a posto sam dwl. novi drv. ver. 4.7, dobio sam osetno bolje rezultate, sada sam na granici hall of fame sa 12.723 markova. Naravno sledi otvaranje svih 16 cevki, i idemo dalje![]()
Pozdrav
Pa pazi kada vec tri puta probam da je modujem. Prvo flomasterom sa srebrom, pa grafitom, na kraju sam zalemio vodove i sta se deseva. Jezgro sa idealnim brojem i oznakama koje se 100% otkljucavaju, kod mene nece.choka je napisao(la):Pa kad ce vise tih 16 cevki... hajde lepo da i neko kod nas bude u trendu ( vidim da se svi na netu prosto utrkuju za otkljucavanjem x800pro), da se vidi sat moze. cenim negde 15000 :d
Naravno da jesam, stavio sam onaj od XT karte, ali i sa neflashovanom kartom, atitool prikazuje otvaranje za 16 pipe-aOziris je napisao(la):Jesi updejtovao bios?
Ma lako je tebi da sa tim monstrumom od karte cekas da :banana: izadju bilobyMaX je napisao(la):Hm, jedva cekam onda te 4.7 - mada, kako stvari stoje, prelazim na nvidiju...... ovaj
![]()
byMaX je napisao(la):Da, i da ti refresh bude makar 120 Hz... Na CRT-u...
meaculpa je napisao(la):Naravno da jesam, stavio sam onaj od XT karte, ali i sa neflashovanom kartom, atitool prikazuje otvaranje za 16 pipe-a![]()
Nemas, jer kada restartujes racunar posle instaliranja drv, izgube se i 16 i overdrive.Oziris je napisao(la):Cekaj malo nije mi bas najjasnije, ako ti prikazuje da su otvoreni svih 16, onda je to to, imas povecanje perfomansi... ili nemas?
meaculpa je napisao(la):Nemas, jer kada restartujes racunar posle instaliranja drv, izgube se i 16 i overdrive.![]()
Video sam posle na nekom ruskom forumu, isti problem sa MSI kartama. Sve idealno, ali .... izmedju tacaka za spajanje je uradjen laserom cut, kao na athlonima za otvaranje mnozioca, mislim onim starim palomino. Ista stvar.
Probacu His-ovu kartu, treba da mi stigne sutra.
:wave:
2 saka: Uradicu i 3d mark 2k1, sada nemam bas puno vremena, mozda sutra.
![]()
Probao sam 4.5, 4.7, omegu 2551 i NGO 15c. Svi ukljucuju overdrive i posle restarta, nema ga. Nisam probao jedino 4.6, ali omega je na bazi 4.6 i mislim da se nije bas pokazao sa brzinom. Definitivno sa jezgrom xxxxx.1 svaka karta bi trebalo da se otkljuca. Ako ne flashujes kartu sa XT biosom, trebalo bi da dobijes 16 cevki, a da clock ostane isti.Oziris je napisao(la):Jesi li probao sa Catalyst verzijom 4.6, ona i za X800Pro ima podrsku za Overdrive. Javi kako ide, posto bi ja najradije ako je moguce da ukljucim jos 4 pipelinea, ali da ostavim klovkove kako i jesu.
delimir je napisao(la):...Sta li onda radi nVidia, 25k 3D Markova, ako Ati izvlaci 12k? :d
meaculpa je napisao(la):Probao sam 4.5, 4.7, omegu 2551 i NGO 15c. Svi ukljucuju overdrive i posle restarta, nema ga. Nisam probao jedino 4.6, ali omega je na bazi 4.6 i mislim da se nije bas pokazao sa brzinom. Definitivno sa jezgrom xxxxx.1 svaka karta bi trebalo da se otkljuca. Ako ne flashujes kartu sa XT biosom, trebalo bi da dobijes 16 cevki, a da clock ostane isti.
:wave:
Dovoljno je zaobici laserski rez izmedju kontakta pomocu konduktivnog flomastera, ali da pazis da nenapravis brljotinu, zato sto je vrh previse veliki.Oziris je napisao(la):To je super vest posto mi je jezgro xxxxx.1 verzija. Jos sam da nalovim drugara da mi spoji vodove i da probam. Meni je dosta da samo otkljucam jos 4 cevke, a da klok ne diram.
Inace ja imam 4.6 i overdrive je eneblovan bez bilo kakvog cackanja na X800pro.
Pozdrav,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari