Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hteo bi nanovo da istaliram xp... pa neznam gde se nalazi folder sa snimljenim igrame od NFSU tako da kad istaliram xp i NFSU... posle samo zamenim famozni foldr i nastavim gde sam stao...
Unapred hvala!
Documents and settings/all users/aplication data/nfs underground
Nacices ga lako.....
Ja sam reinstalirao sistem kada sam bio na 91 stazi,i izgubio sve pa isao ispocetka..... :eye:
Danas ili sutra trebam da formatiram HDD i hocu da prebacim save-ove iz NFSU na sigurno, ali ne znam gde se nalaze. Vidim da je neko na to pitanje vec ranije odgovorio, ali ja u Documents and settings/all users/ nemam folder aplication data. Ako neko zna gde bi jos mogle da se sakriju, molio bih da mi sto pre odgovori. Pozdrav i hvala.
Ides u control panel, u folder options, ides na view, Hidden files and folders, stavis to na Show Hidden files and folders. I onda odes na c , documents and setings, all users i dobices aplication data, tu ti je nfs undeground.
Samo da se ubacim da ne otvaram novi topic...negde na 30-toj trci nece da je startuje jer nemam potrebne 2 zvezde da bih ucestvovao...sta da radim? kako da dobijem i tu drugu zvezdu?
Da li se i vama desava da ne mozete iz prve da startujete igru? Mene po milion puta vrati na desktop i onda odjednom kao proradi..ma odlepio sam vise od toga!!!!