Šta je novo?

NFSU save games ?

rotkod

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
710
Hteo bi nanovo da istaliram xp... pa neznam gde se nalazi folder sa snimljenim igrame od NFSU tako da kad istaliram xp i NFSU... posle samo zamenim famozni foldr i nastavim gde sam stao...
Unapred hvala!

Documents and settings/all users/aplication data/nfs underground
Nacices ga lako.....
Ja sam reinstalirao sistem kada sam bio na 91 stazi,i izgubio sve pa isao ispocetka..... :eye:

Moze li neko da mi posalje save-file...Stigo sam do 31 trke...ako ima neko save-fajl blizu te trke nek mi ga posalje...i gde treba da se stavi?

Evo ti save. 100%

No frx cheers

Danas ili sutra trebam da formatiram HDD i hocu da prebacim save-ove iz NFSU na sigurno, ali ne znam gde se nalaze. Vidim da je neko na to pitanje vec ranije odgovorio, ali ja u Documents and settings/all users/ nemam folder aplication data. Ako neko zna gde bi jos mogle da se sakriju, molio bih da mi sto pre odgovori. Pozdrav i hvala.

Ides u control panel, u folder options, ides na view, Hidden files and folders, stavis to na Show Hidden files and folders. I onda odes na c , documents and setings, all users i dobices aplication data, tu ti je nfs undeground.

Uspelo je :happy: Mnogo ti hvala.

Samo da se ubacim da ne otvaram novi topic...negde na 30-toj trci nece da je startuje jer nemam potrebne 2 zvezde da bih ucestvovao...sta da radim? kako da dobijem i tu drugu zvezdu?

Moras sve da nabudzis u Performance, znaci sve proveri da ti nesto nije promaklo i meni se to desilo.

Ja sam imao problem sto sam budzio performance a ne i visual pa nije hteo da mi startuje turnir.

Neverujem da moras sve vizual, vazniji je motor od izgleda, zar ne? type;

to i jeste moja logika bila pa nisam mogao da startujrm turnir.

Da li se i vama desava da ne mozete iz prve da startujete igru? Mene po milion puta vrati na desktop i onda odjednom kao proradi..ma odlepio sam vise od toga!!!!

Nazad
Vrh Dno