Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Potpuno se slazem... I meni se svidja grafika. Najbolji nfs dosad. I bash mi se svidja shto tako shljashti! Nachichkanost i svo to shljashtenje govori samo o povecanom broju detalja koji chine sveukupnu sliku.
OT:
Ne vidim poentu mnogih ovde, koji jurcaju za hi end hardverom, kupuju jake grafichke, a onda na kraju pljuju po svakoj igri i ne uzivaju ni u chemu.... A ni ona druga krajnost nije mnogo bolja "losh mi komp, igram sve na low - igra je sramota"... Ljudi, bez uvrede, vashi kriterijumi su prestrogi..

Jedino mi krivo shto ni ne mogu da vidim kako to zapravo izgleda u 1280x1024 ili bar u 1024x768 sa nekim normalnim fps..

Poslednja izmena:
Ne govorim o grafici. Danas ne moze grafika da me iznenadi u nijednoj novoj igri kada sve sljaste.
Ja sam govorio o igrivosti, celokupnoj atmosferi.... Dzaba im grafika koja sljasti kada je igra sr....e. A sto se tice te grafike koju toliko hvalite, pa zasto nisu uveli bolja ostecenja kola, zasto nema vremenskih uslova (osim one kisice koja ne utice na fiziku automobila nimalo), a smena dana i noci... A sta je sa REPLAY-om u kome mozete da se divite toj sjajnoj grafici do mile volje? NEMA GA!!! Sve je to nekad imao NFS, a sada se to servira iz dela u deo na kasicicu. Pa zar ne primecejute jednolicnost staza?!! Samo grad, grad i opet grad... Ljudi znam da je u pitanju arkadna voznja, ali automobili se ponasaju kao igracke! Pa malo su preterali! Da se razumemo, nije igra toliko losa (ne bih je prelazio da mi se ne svidja), ali malo kritike nije na odmet.
Opet moram da spomenem one jadne video sekvence - kome od njih nije pripalo muka mislim da ima ozbiljne psihicke probleme :) :) :)

Mene jedino shto nervira u celoj igri je kad vozish kanjon kad se pojavljuju slike onih majmuna sa kojima se trkash i kad se keze onako,pogotovo ona ruzna riba,znaci to me je iritiralo maximalno...

Hehe, i meni je igra bila do jaja glupa kada sam igrao na medium i low. Jednostavno, privlači me ta do jaja grafika, a kada je na mediumu onda most wanted izgleda bolje i zašto onda i da igram carbon? Jedino zbog drifta, ali mi se čini da je to bolje urađeno u undergroundu 2...

Evo ja je igram sad u 800x600 (na LCD-u :d ) shejderi medium, AA 4x, AF 8x, world det. medium, sve ostalo ukljuceno i max (sem m blura ) i igra radi skoro ok :d za neverovati ali u onim gang wars trkama i dalje secka i trza...Inace isto se ponasa i kad je iskljucen AA ... Smesno.

Mene jedino shto nervira u celoj igri je kad vozish kanjon kad se pojavljuju slike onih majmuna sa kojima se trkash i kad se keze onako,pogotovo ona ruzna riba,znaci to me je iritiralo maximalno...

Ovo možeš da isključiš veoma lako. Options->Gameplay ili Interface->Picture in Picture->OFF i to će ti rešiti problem sa nerviranjem :)
Nego kako vam se sviđa onaj moj drift video. Biće ih još više samo da malo dođem do vremena pa ću da UL još driftova.

Dakle evo snimio sam, inace rezultat je 1.4m i to je to posto netju vise da gubim vreme na ovu glupu igru :d neo tebi cu poslati fajl pa ako te ne mrzi da stavis na youtube da ne pravim nalog. pozdrav

Poslednja izmena:

Hahahaha.. Neverovatno koliko se ukusi razlikuju! Meni su se bash svidele te animacije, svidja mi se kako je uradjena facialna animacija tih likova. Svidja mi se i ta riba i te sexy face shto slaze.. :d

Poslednja izmena:
Hahahaha.. Neverovatno koliko se ukusi razlikuju! Meni su se bash svidele te animacije, svidja mi se kako je uradjena facialna animacija tih likova. Svidja mi se i ta riba i te sexy face shto slaze.. :d

Meni je to ogavno,ali o ukusima ne vredi raspravljati...
To je moja jedina zamerka na celu igricu...
@ Neo Geo,hvala na info,al sad sam vec preshao,a necu prelaziti 10 puta tako da mi je to sad nepotrebno,ali cu ipak iskljuciti:p

Nema na čemu :) i nije Neo Geo, već _/Neo\_ :)

Nema problema imanjače samo pošalji nije problem, ja ću ovde postovati link.

Konacno sam probao igru, igrao sam je od 19:00 do sada i mogu reci da mi se igra jako svidja :D, kao i svi ostali NFS naslovi....
Nervira me DRIFT, pre sam drao (citaj u Undergr...2), sada : NEMAM POJMA!!! I suck big time....:wall:
Osim tu, nisam izgubio niti jednu trku te sam za ovih par sati presao 33%, dobio pink slip DB9 od onog lika....
Jos igram sa ALFA-om i nemam nameru da je menjam, ako trku ne dobijem ja dobije je onaj moj smotani "skaut"(onaj bangavi fag, koji je sav nesto preplasen)....
Ili on ili ja pobedimo, odnos je 70:30(za mene, hvala bogu:D)
E sad, ima li neke veze da li sam pobedio ili on?

Mislim da nebi trebalo (nije mi se to događalo). Ja pošto sam počeo sa muscle, imam dodger-a za wingman-a i mogu ti reći da sam sam njim prezadovoljan.

Nego ljudi da li je neko uspeo da zabeleži na speedtrap-u 321kmph i kako? To mi treba da bi otključao neku karticu (uzeo sam da pređem sve što se može preći), pošto mi ona fali za BMW M3, tj još jedna kola da otključam, uspeo sam 32 ali ta 33-ća nikako.

Nisam preterivao sa detaljima...:d

Poslednja izmena:
Most Wanted je mnogo bolji od ovoga, planiram ponovo da je instaliram kad stigne 8800 i 720p projektor:D

eve ga Bojsa se vrnuo iz mrtvih...:d
Nema nikakve veze da li ti pobedish ili onaj lik,vi ste ekipa i kao takvi nosite pobedu...
@ Neo (bez geo :D) moze da bude kmh ili mph a kmph teshko:d,mislim retko kad se pishe to m:p

@ Shiki
Povampirio se, sta ces..... :D

@ Ilidan
To majstore.....:d

ja kad pokusham da slikam auto on kaze valjda da moram da se logujem na njiho0v erver ili shta vec,kako to da izbegnem????aj hica mi je ocu i ja da besim neke slike:D

aaaaaaaaaa moze i sa frapsom...Samo da izvalim kako i bice dobro:d
A taj printscreen takodjer ne znam kako se koristi pa ako neko moze da mi pomogne:D

aaaaaaaaaa moze i sa frapsom...Samo da izvalim kako i bice dobro:d
A taj printscreen takodjer ne znam kako se koristi pa ako neko moze da mi pomogne:D

prtscr funkcionise tako sto ga pritisnes onda izadjes iz igre pa paste u paintu...LOL :D

a nalazi se na tastaturi :D

Prilozi

• mazda3.PNG
    mazda3.PNG
    489.7 KB · Pregleda: 89
Brže je sa patchom! Definitivno. Ne mogu da verujem da niko ne priča o ogromnoj hardverskoj zahtevnosti, nego tu lepite neke screenove. Koga briga kako vaša kola izgledaju? Niste ih modelirali u 3Dmax-u nego pomerili par slajdova...

pa ti lupi block content u operi na slike.

Evo i ja sam se priduružio ekipi koja ima preko 1milion na driftu. Ja sam se nekako specijalizovao za circuit trke, pošto na canyon-u max mi je oko 800k i preko toga nemogu nikako ma koja kola da vozim.

A evo vam i link ako hoćete da pogledate kako ja to vozim :) U pitanju je ista staza kao i na prošlom linku, samo sam promenio gume, tj spustio sam sa Grip na ono između (nekako nevolim o+filing sa Drift gumama, tj ovako imam mnogo bolju kontrolu, ali probaću i sa Drift gumama da oborim rekord)

http://www.youtube.com/watch?v=cEzcxHKmLx4
samo da znate da je video možda još u obradi, pošto sam ga sad poslao ali od ujutru bi trebalo da radi 100%

Poslednja izmena:
Evo i ja sam se priduružio ekipi koja ima preko 1milion na driftu. Ja sam se nekako specijalizovao za circuit trke, pošto na canyon-u max mi je oko 800k i preko toga nemogu nikako ma koja kola da vozim.

A evo vam i link ako hoćete da pogledate kako ja to vozim :) U pitanju je ista staza kao i na prošlom linku, samo sam promenio gume, tj spustio sam sa Grip na ono između (nekako nevolim o+filing sa Drift gumama, tj ovako imam mnogo bolju kontrolu, ali probaću i sa Drift gumama da oborim rekord)

http://www.youtube.com/watch?v=cEzcxHKmLx4
samo da znate da je video možda još u obradi, pošto sam ga sad poslao ali od ujutru bi trebalo da radi 100%

Pa brz si nema shta.. :D (Al vijugash dosta, u poredjenju sa onim francuzom - japanskog porekla) :p Da se ne lazemo skidam kapu, ja ni tako nisam navezbo... ;)

@bymax - dobro de, evo sad cu da skinem patch! :d

Nazad
Vrh Dno