Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

A cek, pa kad je EA u poslednje vreme izbacio neku "normalnu" i "inovativnu" igru??? :)

Skidam i ja demo, a bas mi je zao sto trosim net na takvu glupost :(

Pa najgore shto se svaka nova EA igra cheka kao da je ultrahit totalno drugachiji od ostalih, to ne mogu da shvatim :)

Ni ja.Ljudi nestrpljivo cekaju cetvrtu identicnu igru.U ovoj ce eventualno raspored zgrada da bude drugaciji ili nesto veci mrak....:wall:

Ne mora da bude ultrahit, samo nek ne bude ultrashit :)

A znachi igra se to jer nema drugo :)

Vreme je da razmislite o ******* :D:D:D

Vreme je da razmislite o *******

Nije jos do toga doslo :D novi NFS nece biti ultrahit al nece bitni ni ultrashit :p
Drzace vas/nas 2 dana dok se ne smorite i to je to a nista se vise i ne ocekuje.

uuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh

juce i danas sam ceo dan skidao demo (stinky 64k wireless) da bi mi na kraju prijavio da je zip corruptovan i ne radi :d

vidim da cu sacekati da izadje finalna verzija :(

Boze mili kolika je razlika izmedju carbona i flatouta 2.Ne zele da se pomere sa te nacrtane grafike.Grafika je bukvalno zahtevnija od obliviona a od fear-a sigurno.Jedva cekam da vidim koju ce ocenu da mu daju.

Mene interesuje kakav ce biti Test Drive Unlimited. Mnogo su mi se dopali screenshotovi koje sam video.

TD unlimited ce biti josh gori.

Skinuo sam Demo, instalirao igricu i izbrisao sam i demo i igricu... Jadni moji megabajti, shmrc :(

Kao prvo, pogresili su naziv, igra je trebala da se zove NFS:Carton, jer takva je grafika - ochaj i uzas. Pa coveche uzmite i pogledajte FlatOut 2 kako je lepo optimizovan, ovo ***** jedva poteram u 800x600, a FO2 radi odlichno na max detalje u 1280x1204 :bottle: Automobili imaju neki "sharp/glossy" na sebi, sijaju k'o bozicna jelka, dok okolina je mrtva... bukvalno...

Drugo, onaj feeling u driftu je skroz promenjen i retardiran, tako da igra vishe lichi na Juiced i SRS sto se tice driftovanja. Trka kroz Carbon Canyon je sva k'o na jajima, zaboravite ono sto ste videli u filmicima, to je za lozenje mase, mogli bi film da naprave koliko su dobri u tome. Circuit je nekako "spor", ne postoji osecaj brzine na 10mph ili 120mph, iako je ukljucen motion blur koji baga celu grafiku.

Trece, nesto pozivitno - autosculpt. Opcija je bas dobra, od menjanja dizajna i dimenzija tochkova, spojlera i haubi do branika i side skirtova, auto se moze nabudziti bas kako se vama svidja. Malo su zakasnili sa tom opcijom... Oko 3 godine...

Ali opet... mozda ce se neko chudo desiti pa ce full verzija biti kompletnija i normalnija. Ako full verzija bude slicna demou, braco moja, odo ja da igram GTR2... Tamo bar mogu da gasim auto :D

P.S. Primetio sam da u kontrolama postoji Clutch... Mozda su promenili drift malo... Videcemo :)

Mozda me zato ne interesuje nijedna od tih platformi ? :)

I nemoj da krecesh prichu, jer to nije pricha za ovaj thread..

Nravno da necu da zapocnem prichu :)
Ali i pored toga sto TD Unlimited ima potencijala da postane jedna od najboljih trkackih igara ti kazes da nece valjati ;) Ne znam, mozda gresim, ali mi se cini da si ti malo vise pristrasan sto se tice igara :) To je moje misljenje, NHF ;)

Nravno da necu da zapocnem prichu :)
Ali i pored toga sto TD Unlimited ima potencijala da postane jedna od najboljih trkackih igara ti kazes da nece valjati ;) Ne znam, mozda gresim, ali mi se cini da si ti malo vise pristrasan sto se tice igara :) To je moje misljenje, NHF ;)

Ne, nisam pristrasan, vec me interesuje samo najbolje, sve shto je na drugom mestu je isto kao ono na dvadesetom, pa ti zato to izgleda tako.

Ali ni to ovoga puta nije sluchaj, jer toliko infoa o igri do sada postoji da nema shanse da neko kaze ovo shto si ti rekao. Jedna od najboljih trkachkih igara ? Mora da se shalish :)

TD unlimited je delovao najbolje onda kada se nishta nije znalo o njemu, a shto se vishe zna, on je sve loshiji. I josh jedna stvar, seti se koji je bio najbolji Test drive do sada (ako uopshte igrao neki od njih), pa ce ti i to biti dobar pokazatelj koliko ova igra ima potencijala - nula...

OK, nece biti najbolja trkaca igra svih vremena, bice inventivna - ako sve bude bilo kako treba, mogla bi da postane Massively Open Online Racing tj. MOOR i da postavi temelje novom podzanru trkachkih igara ;)

LOOOL :) Ne moze to da se desi, igra je "skrndelj" obichan, na silu napravljen novi deo serijala koji postoji skoro 20 godina. Potrazi po netu kako su proshli ostali delovi, videcesh da je poslednji dobar deo bio dvojka, na Amigi :), a ovo je recimo neki osmi deo :D

Poslednja izmena:
seti se koji je bio najbolji Test drive do sada (ako uopshte igrao neki od njih), pa ce ti i to biti dobar pokazatelj koliko ova igra ima potencijala - nula...

Ja se odlicno secam.. to je bio prvi deo TD 80 i neke godine za C64 (verzija za amigu je imala bolju grafiku ali ja sam imao C64). Ubedljivo najbolja simulacija voznje tog vremena, nesto revolucionarno za to vreme sa grafikom , zvukom i gameplayem od koga je zastajao dah. Nikada necu zaboraviti prvi utisak kada sam uzeo joystick u ruke, seo ispred TVa i gurnuo palicu napred... znam samo da sam izustio nesto u fazonu : "U ***!!!" Lotus esprit, porsche 911, ferrari testarosa.... secam se jos uvek i onog kamiona hladnjace koga si morao da zaobidjes svaki put na pocetku igre na krivudavom planinskom putu a u susret dolazi gomila pixela... pardon automobil.

Ja ne smem ni da je probam. Tek ako je totalno ****** ne bi je zavrsio do kraja. A to znaci sati i sati zoooooOOOOOoooommm, zooommm brmmm brmmm, a sve je to vec pocelo da me smara. Ima da cekam mafiju 2 makar ne izasla nikad.:smash:

Evo i ja sam proigrao demo konachno...
Ne znam shto ga tolko napljuvaste, meni se svidja... Sve mi se svidja i grafika a i akcija.
Ima jedan veliki bug u demo-u zbog koga se svakom chini da neshto nije u redu sa grafikom, a to je "CAR REFLECTION UPDATE RATE" - spushten je na minimum, i ne moze da se poveca, nema nigde opcija za to. (Ako je neko provalio neki config ili neko manuelno podeshavanje dobrodoshao je info. Ja ne mogu da nadjem nikakav config file.) Upravo zbog toga kola stvarno trepcu ko bozicne jelke. Ja sam taj problem reshio promenom kamere iz treceg u prvo lice (branik). Kad se igra iz te perspektive sve savrsheno izgleda, nemam nikakvih zamerki.
Motion blur mi se isto dopada, kada se gleda iz te kamere sa branika bash kul doprinosi osecaju brzine.
Smara jedino shto je stvarno zahtevniji od nsfmw, tako da ne mogu ni da ih uporedim jer ovaj moram da igram u 640x480 (sve na full) sa 40fps u proseku, a onaj sam mogao u 12x10 isto tako....
Ipak mi se pored svega chini da je Carbon bolji od Most Wanted, samo shto to josh ovaj demo ne uspeva da pokaze. Nadam se i da je razlog vasheg nezadovoljstva najvishe losha optimizacija demo-a i da cete promeniti mishljenje kad probate celu igru, a pogotovo shto i od game play-a dosta zavisi..

Poslednja izmena:
Eo probao sam demo malo vise...Moram se ispraviti kad sma rekao da je zahtjevnost uzasna...Optimizovana je potpuno ok i radi odlicno 1024x768 sve na high + filtracija na antiscopic...Zakochi pomalo jedino kad palim gume u mjestu :) shto je i logicno....I dalje stojim pri onome da auta previse sljaste....mada sam primijetio da izgledaju ok tek kad se poveca rezolucija na 1024x768...na 1280x1024 izgledaju odlicno...Shto se tiche feelinga tokom igranja nishta nije promijenjeno...upravljanje je isto ko u MW fizika ista....mada sada igra vise podsjeca na Underground tj barem owaj demo shto i nije plus...I dalje postoje nebuloze kao shto su npr Gallardo ne mozhe da krene drugom...:rolleyes: Ili idesh 240km/h i lakat krivina ti dolazi slobodno na kocnicu na 15m od krivine pa rucnu....dakle raznih nebuloza ima..igra je ok za *******ciju..bice wrx za multiplayer ali za neko "navlacenje" na igru nikako...jedino true fanovima shto ja svakako nisam :)

Niko da kaze ono najbitnije. Da li su promenili (tj. ubacili) AI? Da li se i dalje protivnicka kola teleportuju po mapi kada zaostaju???
Znaci ono: vozim ceo krug bez greske i najbrze sto moze da se vozi i u zadnjoj krivini me pretice protivnicki auto... :wall: :wall: :wall:

Naravno, catchup sistem ce uvek biti prisutan u ovim hardcore pucachinama, a pogotovo kada je to EA :)

Nazad
Vrh Dno