Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Alfa Romero Alpha Brera (Exotic) bas exotika :d
Yeah sad i ja primetih, šta ćeš nepismeni ameri.

Ima da vozim samo Camaro-a celu igru, pa makar morao da se patim.
Nego samo da pitam ako se zna koji će sve modovi biti u NFS C? Biće sve kao iz MW samo + drift (zbog kog i dalje imam NFS U1 instaliran) zar ne?
Drift su kaže upropastili, EA kaže da su drift-ovi, u NFS U1i2 bili previše teški za početnike, pa sad čak ne moraš ni da udariš kontru da ispraviš auto kad ga zaneseš, nego se sam ispravi. Kažu biće nešto na fazon Ridge Racer-a. E da vratili su Pursuit Mod, iz ranijih NFS-ova (znači moći ćeš da se igraš kao policajac).

Poslednja izmena:

Drift su kaže upropastili, EA kaže da su drift-ovi, u NFS U1i2 bili previše teški za početnike, pa sad čak ne moraš ni da udariš kontru da ispraviš auto kad ga zaneseš, nego se sam ispravi. Kažu biće nešto na fazon Ridge Racer-a. E da vratili su Pursuit Mod, iz ranijih NFS-ova (znači moći ćeš da se igraš kao policajac).

ahahah ne verujem, previse teski? kome? americkoj deci od 5 godina pa da i oni mogu da igraju......tj sasvim sam siguran da dete od 5-6 godina moze da obrne ovu igru

Igrao sam i U1 i U2, ali u Carbonu je drift totalno drugachiji i mnogo tezi, jer se auto debilno baca levo desno kao da ima 50 kila, pa ga nikako ne mozesh precizno kontrolisati. Em je nerealno, em je preteshko...

Cekaj, pa jel laksi ili teži?

ahahah ne verujem, previse teski? kome? americkoj deci od 5 godina pa da i oni mogu da igraju......tj sasvim sam siguran da dete od 5-6 godina moze da obrne ovu igru
Tako rekoše ljudi iz EA, a ne ja.

Cekaj, pa jel laksi ili teži?
EA je najavio kao biće lakši, ja nisam probao demo, konsultuj se sa kolega driver-om, koji je igrao demo.

Nego driver jel se bacakaju onako neprirodno automobili, kad uključiš speed breaker kao što je bio slučaj u MW-u?

Jel ima neko ideju kad će se igra očekuje da bude released...?

Znam ja tebe, ti imas NFS U1 da bi dobio 20,000$ extra na pocetku Carbon-a :D
juiced
to dorry ti si car namerno on to ima instalirano he xe! a juiced je po meni tesko shit bio da znate nisma razumeo poentu igre u opste!!!

Poslednja izmena:
Znam ja tebe, ti imas NFS U1 da bi dobio 20,000$ extra na pocetku Carbon-a :D

E vidiš ovo nisam ni znao. Znači zato sam ja vozao Golf-a od početka, a svi ostali me pitaju odakle mi keš da ga uzmem. :) Eto i neke koristi od starijih igara.

... a ja završio MW iako sam krenuo od nule:wall:
Baš sam ispao glup u društvu:p
I Carbon krećem od nule ;)

Ako imas instaliran NFS: Underground 2 na kompu, pa posle instraliras NFS: Most Wanted i kad zapocnes novi Career mod u NFS:MW, dobijes extra 10,000$. Jel sad jasno? :)

Ja mislim da mu je bilo jasno i pre ali je pitao zashto tako,verovatno misli da ste vidoviti:D

Kada ce bre vise da izadje taj demo ili ga nece ni biti tj. odma ce da sibnu celu igru.

retush...! Razlika je kao CG video iz Project Gotham Racing 2 pre nego što je izašao Xb360 i realne igre...

Nije receno je bilo da ce da se pojavi 30 oktobra.

Blah... EA serveri su uzasno spori, za 3D Gamers treba platiti registraciju, Gamershellovi serveri koji nisu "puni" ne podrzaju resume, jel to svi njihovi serveri ne podrzavaju resume ili je to slucaj samo sa ovima koje sam ja probao, a to su Rusija i United Kingdom powered by Zen? ...

jel ga je probao neko,da vidim isplati li se cekati nekoliko sati...?

ja cekam celu igru :D

Ja cu da cekam jos par dana za full :) 650Mb je bolesno mnogo :bottle:

Unapred se izvinjavam ako se ovo odnosi na pirate pa ako obrisu Post nema veze.
Posto je piratizacija ovde zabranjena necu navoditi gde tacno ima.

Video sam da ima na nekom od torrent-a ima da se skine puna verzija.

Aj ti lepo pusti meni na pm gde ima...Unapred hvala....

Nazad
Vrh Dno