Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Jel zna neko da li ce biti nekih izmena kod policijskuh kola u igri? Ja sam u MW prelazio razora n puta samo da bi na kraju vozio onu level 6 policijsku poteru.

U svakom slucaju voleo bih da me juri nesto ovako: http://www.rsportscars.com/eng/cars/police_hummer.asp

3.1 tona za petama @250km/h.

Poslednja izmena:
Kad taj hamer rokne u kucu, ode kuca, a ne on :zgran:

E, odvozio sam demo malopre, i same ol' shit, ali su zvuk napravili josh bolji, sada je ultra realan..

Tema thread-a je: NFS: CARBON

Obrisao sam 30 postova koji veze sa igrom nemaju. Ameri vs. japanci, golf GTI vs. Yugo i sl. budalastine!!!
Sto je najgore, u offtopicu su ucestvovali neki istaknuti clanovi foruma. SRAMOTA!!!

Nastavite ovako i obrisacu ceo thread a abuseri ce biti kaznjeni.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Soundtrack je kaka, mozda 2-3 pesme valjaju, ostalo je sve neki tupi rock :wall:

Drajveru daj jos neke utiske, nemoj samo "odigrao sam je 20 min i shit je..." :D

koliko je MB demo?

Pa sta je to, TXT fajl kada mu je stepen kompresije tako velik? :D (15.5 puta)

@Dorry: pa zar si zaista ocekivao da ce da stave neke dobre soundtrack-ove? Ili da oni slucajno budu neki rock? Ako jesi, onda si zaista veliki optimista, jer su u prethodnim NFS-ovima bili katastrofa.

Pa sta je to, TXT fajl kada mu je stepen kompresije tako velik? :D (15.5 puta)

@Dorry: pa zar si zaista ocekivao da ce da stave neke dobre soundtrack-ove? Ili da oni slucajno budu neki rock? Ako jesi, onda si zaista veliki optimista, jer su u prethodnim NFS-ovima bili katastrofa.

Pa ajde rekoh da se opametili, ali EA ostaje EA :wall:

Nigde nisam našao Demo za PC. Mada, trebalo bi polovinom meseca da izađe final?

@Dorry: pa zar si zaista ocekivao da ce da stave neke dobre soundtrack-ove? Ili da oni slucajno budu neki rock? .

ovaj koji ja imam ima dosta rocka (al je :p ), jedino mi Ladytron nesto malo lezi, na prvo slushanje...

pa mozes te 2 stvari sa soundtracka da nabavish ;)

NFS: Carbon === No Physics Son: Cars Acting Realy Bad On Nerves
Slobodan prevod :d .

Poslednja izmena:
Ma koji će ti demo kad full verzija izlazi za mesec dana.

GameInformer magazine got an exclusive hands on preview of the upcoming Need for Speed Carbon and they got to test both the online modes and the single player carreer.
Carrer will start with with a canyon chase with our old friend from Most Wanted, Cross. Of course your car is crashed at the end of the chase meaning you'll have to start all over, but the starting car choices are bit more interesting: Chevy Camaro SS (Muscle), Alfa Romero Alpha Brera (Exotic), or Mazda RX8 (Tuner). Carreer then continues with you taking over territories by winning the races (you got a glance of that in the recently released Xbox 360 demo).
Online has 8 different modes including the all new police modes: Pursuit Knockout and Pursuit Tag. In Pursuit Tag the "driver is in a race car and everyone else is police. The goal is to be the race car for the longest amount of time". Pursuit Knockout is like the original Knockout, except the driver who is knocked out becomes a cop with a mission to stop the remaining racers. It seems that the cop modes are extremely fun as the reviewers were more than satisfied with them.
Some new information was also revealed: the team is seriously considering providing downloadable content, including cars, vinyls, paints and more. Providing that on Xbox 360 is simple - via payable addons on Live. But how are they planning it for other systems? Hopefully for free, but other developers have started charging little amounts for these addons.
Remember the Collector's edition? It will contain "12 new tracks, six new challenge series missions, and 10 exclusive cars including the 92’ Nissan 240 SX, 07 Jaguar XK, 06 Camero Concept, and the 06’ Koenigsegg CCX".

Izvor: NFS Unlimited

NFS Carbon ce biti keva, koliko kod vi pljujete tu igru, pogotovo za PS2...

keva je ispala ako mislis na velikog brata he xe-salim se da stvarno ce biti keva

Demo na PS2 ima ochajan framerate, tako da nece biti kewa da je sve ostalo savrsheno :)

ja nishta ne znam ,iz onoga shto sam citao i shto sam postavio slike sam video da ovo sa kao bandama ce biti ili bahs sooper ili bahs shit odnosno da su ga upropastili

Nadam se samo da ovaj fazon sa timovima, neće biti na fazon Juiced-a, jer tamo si u osnovi samo govorio timskom kolegi da uspori, ili da ubrza tempo vožnje, i to je bila jedina mogućnost.

xex cudo da si juiced pominjao - upravo ga igram i jos uvek mi je mnogo zarazniji od NFS-a, a i upravljivost je teza. steta sto se nije probio onoliko koliko je zasluzio :(

xex cudo da si juiced pominjao - upravo ga igram i jos uvek mi je mnogo zarazniji od NFS-a, a i upravljivost je teza. steta sto se nije probio onoliko koliko je zasluzio :(
You 're kiding me right? Pa on se nije probio jednostavno zato što nije imao storyline kao NFS, i zato što uopšte nije dinamična vožnja, nego čak pomalo i smara, i što je upravljivost bre bila smešna, i zato što je grafički bio inferioran na NFSU, pa ja mislim da je nfs imao realniju upravljivost nego Juiced, znači upravljanje je bilo teško, zato što nije bilo realno (ne kažem da je u NFS-u realno (daleko od toga)). Znači da igra nije toliko monotona, i da je barem simulacija, pošto kao arkada nije bila uspešna, Juice bi i mogao da bude dobra tuner igra. Mada šta mi se sviđa kod juiced-a je to što su tuner delovi bili realni, licencirani, i što si mogao da se trkaš za Pink Slips. E da slična situacija i sa SRS.

E da obradovaću se NFS Carbon-u barem zbog jedne stvari.
but the starting car choices are bit more interesting: Chevy Camaro SS (Muscle), Alfa Romero Alpha Brera (Exotic)

Poslednja izmena:
Alfa Romero Alpha Brera (Exotic) bas exotika :d

Ima da vozim samo Camaro-a celu igru, pa makar morao da se patim.
Nego samo da pitam ako se zna koji će sve modovi biti u NFS C? Biće sve kao iz MW samo + drift (zbog kog i dalje imam NFS U1 instaliran) zar ne?

Ima da vozim samo Camaro-a celu igru, pa makar morao da se patim.
Nego samo da pitam ako se zna koji će sve modovi biti u NFS C? Biće sve kao iz MW samo + drift (zbog kog i dalje imam NFS U1 instaliran) zar ne?

Znam ja tebe, ti imas NFS U1 da bi dobio 20,000$ extra na pocetku Carbon-a :D

Vrh Dno