Šta je novo?

Nezahtevne igre? Predlog (Stara konfiguracija)

Na Win verziji su kontrole tragične. Ne zna se da li je gore sa gamepadom, ili sa tastaturom i mišem!

Sad ću je skinuti, probaću kontrole od tastature, miša, gamepada ako ništa volanom ću da je igram.

Doduše kad sam mogao FIFU mišem da igram, mogu i sa zeznutim kontrolama RE4.

Joint Task Force je strategija gde iz misije u misiju budžiš svog glavnog oficira, zamenika, lekara.. dobijaš keš pa kupuješ bolje tenkove, artiljeriju..
Mada bi mogao da daš šansu Alijansi, to je prva domaća igra, a i valja, strategija, sa komandama na glas.

Freedom Fighters bi svakako trebalo da radi.

Sad ću pogledati, sve. Doduše sad sam instalirao i Red Alert 3, to mi je jedna od boljih.

Freedom Fighters, radi lagano i bez problema. Mogle bi i još malo jače igre, da nije procesor ovoliko loš, a ne bih sad mijenjao nešto što mi ne treba i mučio se tražeći alternativu kada već mogu na drugom računaru da igram šta hoću. Ali sam trenutno na sempronu jer nisam kući, pa kako je tako je.

re4 ni slučajno preko tastature , osim ako nisi oktopod na extaziju ..
(prvih par puta sam igrao tako, kao i sve rezidente doduše, jeste moguće al to nije to)

lepo konfiguriši gamepad uz pomoć setup toola u instal folderu, i imaš apsolutno isti ugodjaj kao na PS2.
radi kao doksa . pozdrav zastavi !

re4 ni slučajno preko tastature , osim ako nisi oktopod na extaziju ..
(prvih par puta sam igrao tako, kao i sve rezidente doduše, jeste moguće al to nije to)

lepo konfiguriši gamepad uz pomoć setup toola u instal folderu, i imaš apsolutno isti ugodjaj kao na PS2.
radi kao doksa . pozdrav zastavi !

Nisam ni mislio na tastaturi, inače brat ima xbox pa uzmem njegov kontroler i tako igram većinu igara. Sve sem FPS-a jer tu mi je miš, svetinja.

Mogle bi i još malo jače igre, da nije procesor ovoliko loš, a ne bih sad mijenjao nešto što mi ne treba i mučio se tražeći alternativu kada već mogu na drugom računaru da igram šta hoću. Ali sam trenutno na sempronu jer nisam kući, pa kako je tako je.

Mene bas cudi da dosad niko nije savetovao "kupi bolji procesor i grafiku", takvi saveti su mi omiljeni. :d

nisam pratio temu od pocetka, mozes i return to castle of wolfenstein, online u multiplayeru
instalacija je oko 2xx mb

Vrh Dno