Šta je novo?

Nezahtevne igre? Predlog (Stara konfiguracija)

Heroes of Might & Magic 3 serijal, Mount & Blade...

@G@W, ne mogu da vjerujem koliko me ta igra oduševila, izgleda kao igra za djecu predškolskog uzrasta, ali nije ni blizu kada se malo upustimo u samu igru. Jednostavno igra je potpuna i bez mana (logično je da je grafika lošija, kad je igra starija).

@djordje29, Vegas sam kuvao još davno, ne mogu da se sjetim ali mislim da sam igrao dvojku. Za ove ostale ću pogledati poneki video pa ću se odlučiti šta da skinem. Za sada sam skinuo dosta igrica i mogu reći da nije ni loše, priče koje nose stare igre sa sobom su mnogo bolje od novijih.

@Tetsuo, Hmm nisam znao da li će moći SC 3, mada probaću ništa me ne košta jer mi se sav serijal dopada.
EDIT~Sad vidim da može 3, nisam bio siguran jer sam pomiješao sa drugim novijim dijelom.

@blue, sad ću pogledati klipove :d

Hvala svima. :)

Poslednja izmena:
Samo mogu reći da ima već drugi dan kako igram psychonauts i što više igram to mi se više dopada. Igra je jednostavno vrh.

Čitao sam nešto o nastavku tj. drugom dijelu, ali vjerovatno se neće skoro desiti. :/

Ja mislim da je tebi najlakse da odes na Can I Run It i vidis sta mozes da igras... Ovako niko ne zna sta volis, a ovde imas dosta toga, on ti skenira komp, vidi komponente i kaze ti jel mozes da igras ili ne...

Na tim sajtovima tesko da ce bilo za koju igru da ima zeleno svetlo. Ja bih pre isao na gamerankings i isao recimo od 2005. godine na dole. Mada je i 2005. optimisticna za Sempron.

Pa ni ja nemam Bog zna kakvu konfu, pa sam se uvek preko ovoga orijentisao... Ako prodjem minimum znaci da mogu i malcice jace minimum-medium, mislim ja ne vijam FullHD AA x128, very ultra mega giga high itd, a kad kupim nov komp, onda odigram stare naslove koji su me odusevili na najboljim podesavanjima ;)

@Djilkosh_Ns, znam i sam za tu soluciju, ali ipak.

Nisam postovao zato jer ne znam koje igre mogu da pokrenem (jer znam dobro kakvu konfu imam i šta mogu igrati), postovao sam jer želim da mi vi predložite neku igru koju ste igrali, a za nju možete reći da je zanimljiva i dobra, a da nije zahtjevna. Što na cyri ne bi mogao, tamo jedina stvar što mogu da vidim da li ću moći da pokrenem nešto (mada ni u to se ne bi uzdao jer ima hiljade igara koje mi je prikazivao fail, a igrao sam ih u multiplayeru i to sa solidnim detaljima i grafikom, npr. CoD IV MW, tamo mi je failovao i na Grafici i na procesoru, a igru pokreće a da se ne oznoji).

Arx Fatalis - jedna od najboljih RPG igara, odlična priča i atmosfera.

Minecraft - 'nuff said!

Arx Fatalis - jedna od najboljih RPG igara, odlična priča i atmosfera.

Minecraft - 'nuff said!

Arx Fatalis, po ovim ss sto sam pogledao dosta mi liči na igre koje sam poskidao npr. Thief.
A Minecraft, samo Bog zna koliko sam vremena protratio na to. Ne smijem ni ući u igru.

Pored vec spomenutih Heroes 3 sa svim ekspanzijama, probaj i Commandos, imaju vise delova i svi su odlicni

Pored vec spomenutih Heroes 3 sa svim ekspanzijama, probaj i Commandos, imaju vise delova i svi su odlicni

Skinuo sam pored Commandosa, još:
Arx Fatalis, Mount & Blade, Age of Mitology, Star Wars Republic Commando. I još ove ranije CMR Rally 2005, Psychonauts, CoD 4, Thief, Undying, No one lives forever, Crimsonland...

Hvala.

10ak igara ukupno ne zauzimaju 10 gb (bez CoD-a). hihi :d

Stavih sve to na preuzimanje. Ostalo mi je 40 gb još slobodne memorije. Za CoJ nisam siguran ali trebalo bi ići, traži slično kao CoD 4.

ljudi , koji od pomenutih naslova u predhodne 3 strane su strategije ? ortak sa starom konfiguracijom bi odigrao neku, a ja ne znam da mu preporucim, ja sam vec godinama samo na PES-u :D

Krenuo sam da pikam silent hill 3 igrica je do jajcima :) Zanimljvi predlozi Insomium X.. svaka cast :)

Cepaj wc3 i uzivaj u zivotu :D

Poslednja izmena:
Probaj Joint Task Force, ima deo gde se igra u Bosni. ;)

RPG = ROLE-PLAYING GAME su ti igre tipa oblivion, skyrim, wow itd. gde gradiš heroja ili tebi glavnog junaka priče, raznim skilovima, magijama i ostalim glupostima što ide uz to. Takođe skupljaš što bolje iteme (oružja, armor...), jedino što može da smori u ovim igrama je šetanje od npc-a do npc-a da uzmeš questove.
(npc - non player character)

Oblivion ti preporučujem, za to vreme jako dobra i duga igra.

btw nema glupih pitanja, ima samo glupih odgovora :)

@djordje29

:) tnx

@-Sho.rs!

lepo objasnjenje za mene koji se na razumem . hvala :)

Poslednja izmena:
andajing (najbolja igra svih vremena)
.
.
.
.
prilično praznih mesta
.
.
džedaj najt 2 (jedi outcast) , resident evil 4 (navlaka) obavezno sa gamepadom , indiana jones end d emperors tomb,
sistem šok dva , ....

nisam navodio igre koje ste pominjali , osim andajinga koji je svetinja
ako mi padne na um još koja interesantna , i ako budem dokon, eto mene opet sa predlozi

@lepikokan,

Andajing sam skinuo. Odlična je. A džedaja i raju nisam, sad ću to istražiti.

Ajd da i ja dodam par sigrica koje mozda nisu spomenute: Star Trek Elite Force 2, Age of Empires 3, Hidden and Dangerous 2, SWAT 4, Painkiller, Flatout, Tribes Vengeance, etc...

Flatout 2, je luda igra, pogotovo ako se igra party mod sa prijateljima.

Command and Conguer (Red Alert, Red Alert 2, Tiberium Wars, Generals); Shank, Shank 2, Fallout 2

Vrh Dno