Šta je novo?

Nexus 6p ili Note 5?

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
665
U principu budzet nije problem i otvoren sam i za druge predloge. Dobra kamera je pozeljna, dual sim takodje.

Ideas?

Dokaz or it didn't happen.
Ja isto tako znam nekoliko ljudi koji nisu uspeli da ostvare tu nazovi garanciju i šta sad?

Pa popravice ako im nista ne znaci.. Tipa mikrofon od 5e.. Zasto bi svoju reputaciu stavljao na liniju za 500din ?
Ali kada bi riknula ploca ili nesto slicno na mobu od 500e ,poznavao te ne bi. ( ima 3 primera samo na ovom forumu sa zutim mrljama na g3,lagano su ih iskulirali.. )

Vidiš da čovek fura svoju priču, džaba bilo šta da se napiše, on će na sve imati odgovor.

Skrenuli smo sa teme. Vi ne furate svoju priču, samo Danilo... 😀 Kako vam odgovara čas je Lg fan, sad je verovatno Samsung... 🙂

Cirkus 😀

Vidiš da čovek fura svoju priču, džaba bilo šta da se napiše, on će na sve imati odgovor.

I ti furaš svoju od početka, samo nisi rekao gde može da se kupi DUAL SIM 6P i po kojoj ceni ?

Pa popravice ako im nista ne znaci.. Tipa mikrofon od 5e.. Zasto bi svoju reputaciu stavljao na liniju za 500din ?
Ali kada bi riknula ploca ili nesto slicno na mobu od 500e ,poznavao te ne bi. ( ima 3 primera samo na ovom forumu sa zutim mrljama na g3,lagano su ih iskulirali.. )

U principu verujem da je tako, mene su lično kod VIP-a odbili za garanciju zbog čuvenih "tragova tečnosti" tako da je to sve relativno u Srbiji.
Ne znam ja bih opet kupio pre u radnji sa sumnjivom garancijom od 2 godine nego preko oglasa sa sumnjivom garancijom od 6 meseci 😉
Uostalom ima i note 5 dual sim na oglasima - ako je to bolje rešenje ...

Ljudi ni malo niste objektivni 🙂

Poslednja izmena:
Čovek je rekao da je poželjno dual sim,a ne pod moranje pošto vidim da si se uhvatio toga.

Ne bi se igrao sa ovim, a igrao bi se sa jednim jedinim oglasom sa sajta na koji svako može da postavi oglas?
Da ne pričam koliko je lakše popraviti kasnije (u krajnjem slučaju) note 5 koga ima svuda nego nexus 6p...

Ne, ne, nismo se možda razumeli, nijedna od tih "možda" garancija ne dolazi u obzir. Ako nema normalan ulaz tj ako za njega garancija nije ostvariva u ovlašćenom servisu svaka priča otpada o kom god modelu da se radi. Naravno isključujem situaciju gde možeš da ga dobiješ 50% jeftinije i slično... Tada bih već i razmislio.

Ja ne razumem zasto? Odneses u servis garantni list i fiskalni i oni ne prave problem. Ako se slucajno nesto zezne i treba zamena uredjaja onda za svaki slucaj uzmes podatke vlanika i brbtelni kontaktiras ga. I vecina ljudi bi izasla u sustet i zamenila uredjaj

Čitam temu, imam utisak da svi kupujete za keš u winwin, fiskalni obavezno. ***.
I te radnje koje ne izdaju fiskalni imaju garanciju, ne može da se pravi da te ne poznaje jer imaš njihov papir sa pečatom, odmah zvati inspekciju. Obratiti na šta je garancija, ako je samo na softver onda je to guz papir, ako je hardver i softver onda je to ok.
Lično i ja jesam najviše za varijantu preko oglasa sa operatera, vakuum što bi rekli 🙂

Poslednja izmena:
Čitam temu, imam utisak da svi kupujete za keš u winwin, fiskalni obavezno. ***.
I te radnje koje ne izdaju fiskalni imaju garanciju, ne može da se pravi da te ne poznaje jer imaš njihov papir sa pečatom, odmah zvati inspekciju. Obratiti na šta je garancija, ako je samo na softver onda je to guz papir, ako je hardver i softver onda je to ok.
Lično i ja jesam najviše za varijantu preko oglasa sa operatera, vakuum što bi rekli 🙂
Inspekcija, dobar vic. Da inspekcije nešto rade zar bi te radnje uopšte mogle da postoje? Kako može bilo koja radnja da prodaje note 5? Kako je taj telefon ušao u zemlju?

A pečat je baš merodavan, može svaka ****** da napravi pečat kakav hoće i da lupa po lažnim garancijama.

Meni je opet sigurnije u radnji sa nekom garancijom i dokazom o kupovini, nego preko KP bez ikakve garancije.

Išao je, samo misliš da si bolje prošao u radnji.
Videćeš kad zatreba neka garancija na hardver kako će da te vešto eskiviraju 🙂

"Čitam temu, imam utisak da svi kupujete za keš u winwin, fiskalni obavezno. ***."

I ja sam stekao takav utisak, ne znam zašto 🙂

Samo ograničen i bogat čovek može da ode i da pljune tolike pare po našim maloprodajama...

Koje pare, kada je razlika 5 € u ovom slučaju ? 😀

595 € DUAL SIM Note 5 na oglasima sa 6 meseci garancije, a 600 € u radnji sa 2 godine garancije (čak može i na 6 rata bez kamate) ...
Kupiš tako i uzmeš u MTS-u paket sa 50% popusta i to je po meni najisplativija opcija.

Da ne ulazimo sada opet u priču oko garancije - sve je to relativno u Srbiji 🙂

"Čitam temu, imam utisak da svi kupujete za keš u winwin, fiskalni obavezno. ***."

I ja sam stekao takav utisak, ne znam zašto 🙂

Samo ograničen i bogat čovek može da ode i da pljune tolike pare po našim maloprodajama...

Nemoj da vredjash ljude koji postuju zakon i placjaju porez.

Nazad
Vrh Dno