Šta je novo?

Nexus 6p ili Note 5?

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
665
U principu budzet nije problem i otvoren sam i za druge predloge. Dobra kamera je pozeljna, dual sim takodje.

Ideas?

Da samo što note 5 ima dual sim, a rekao je u prvom postu da mu to treba. Ja bih išao na note 5 ili g4 dual, ostanu ti pare u džepu. Ako si prosečan korisnik radiće ti super i nećeš primetiti neku veću razliku što se tiče softvera. Naravno da je prednost vanila Android, ali meni to nije najbitnija stavka. Sve ostalo mi se više sviđa na note 5 nego na 6p...

Note 5 ima da rasturi sa prodajom i u Americi 6P, a ne u Srbiji gde je cena 6P čak i veća 🙂

Sad za praznike 6P je bio 400$ + neki pokloni uz to, dok je Note 5 $700...

Da samo što note 5 ima dual sim, a rekao je u prvom postu da mu to treba. Ja bih išao na note 5 ili g4 dual, ostanu ti pare u džepu. Ako si prosečan korisnik radiće ti super i nećeš primetiti neku veću razliku što se tiče softvera. Naravno da je prednost vanila Android, ali meni to nije najbitnija stavka. Sve ostalo mi se više sviđa na note 5 nego na 6p...

To DUAL SIM iz prve poruke niko ne vidi 🙂
A gde je garancija ...

Poslednja izmena:
Pa dobro, to ko je prodavaniji je bitno vama što imate akcije tih firmi, nama ostalima i nije toliko. Tj bitno nam je čisto zbog toga što će prodavaniji uređaj imati bolju i dužu podršku, pa je možda zato bolji taj note... A ne, ček...

He, bitno je kao pokazatelj prodaje hteo to neko da prizna ili ne ...
Kada je uređaj od 700$ prodavaniji od onog koji košta 400-450$ to nešto govori 😉

Da je u Srbiji 6P 400-450€ to bi bio definitivno BEST BUY, ali ovako 600 € preko jedinog oglasa na kupujem prodajem sajtu i sa garancijom 6 meseci od švercera ?
Pa meni je to mnogo para i previše cimanja što se tiče kupovine, a i nije DUAL SIM 😉

Poslednja izmena:
Ma daj. Te garancije radnji u srbiji [emoji23] [emoji28]

Priznajem samo radnji kao sto su gigatron,tehnomanija itd itd

Samo sto bi tamo note5 kostao 1200e

Poslednja izmena:
Izdaju potvrdu na nekom papiru forme radi. To jest slican je onom racunu kojeg dobijes od obucara koji placa pausalni porez./ili nije u sistemu pdv-a

Ja sam im trazio pravi racun i onda su mi rekli moze ali kucamo 20% na tekucu cenu.. 🙂

Poslednja izmena:
Ok, opet bolje nego ništa za 6p sa kp. I ne vezano za to, meni se više sviđa note 5 nego 6p. Sviđa mi se s pen i funkcionalnost koju Samsung sa njom nudi, super ekran, dobra izrada, prihvatljiva baterija, brzo/bežično punjenje, samsung pay (možda), jeftiniji od 6p u ovom slučaju... Kao što rekoh ne stavljaju svi vanila Android na prvo mesto. Meni se sviđa kako je Samsung implementirao neke funkcije u android. Multitasking nije najbolji ali većina i ne zna šta je to, možda i srede sa M...

I ja sam trazio dual ovih dana i izbor mi je pao na g4,stvarno radi super, kamera je odlicna, odlican fon, futrola ima koliko hoces i moze da se nadje za 400e, jos ces i ustedeti, eto toliko...

Vredi 2 godine i postoji objekat - radnja koja izda račun i potvrdu sa pečatom - lično kupio prošli telefon u toj radnji i sve je bilo ok 😉

Kako ste počeli još će biti bolje kupiti preko švercera iz Segedina sa njegovom "pismenom garancijom" od 6 meseci nego u radnji sa 2 godine 😀

Poslednja izmena:
Jel ti razumeš da bez fiskalnog računa nemaš dokaz o kupovini i mogu samo da ti kažu da te ne poznaju kad dođeš na reklamaciju i po zakonu im ne možeš ništa.
Ta garancija vredi koliko i tariguz.

Ako nije od ovlašćenog uvoznika garancija tj ne ostvaruje se u ovlašćenom servisu onda je to stvarno na klimavim nogama. Lokalni priučeni servis i slično... Ja se ne bih igrao ako su iole veće pare u pitanju...

Sreca pa nisi bio u situaciji da testiras tu "garanciju".. Taj papir je korisniji u wc-u nego bilo gde drugde..
Ja nisam, ali znam ljude koji jesu i bilo je sve ok...

Jel ti razumeš da bez fiskalnog računa nemaš dokaz o kupovini i mogu samo da ti kažu da te ne poznaju kad dođeš na reklamaciju i po zakonu im ne možeš ništa.
Ta garancija vredi koliko i tariguz.

Bar znaš gde možeš da odeš i popričaš o svemu 😉
Postoji radnja i sajt, a ne švercer sa kupujem prodajem...

Ako nije od ovlašćenog uvoznika garancija tj ne ostvaruje se u ovlašćenom servisu onda je to stvarno na klimavim nogama. Lokalni priučeni servis i slično... Ja se ne bih igrao ako su iole veće pare u pitanju...

Ne bi se igrao sa ovim, a igrao bi se sa jednim jedinim oglasom sa sajta na koji svako može da postavi oglas?
Da ne pričam koliko je lakše popraviti kasnije (u krajnjem slučaju) note 5 koga ima svuda nego nexus 6p...

Poslednja izmena:
A fiskalni ne znam kako mozes da dobijes kada ulaz sasvim sigurno nemaju za taj telefon jer nije nabavljen legalno.
+100

Te sve radnje drze u najmanju ruku mutni likovi,pricam o bg-u. A imam i dosta "iskustva" sa tim radnjama,pogotovo onim iza hotela moskve (koji cak "saradjuju" sa mts-om [emoji23] )

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno