strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
U principu budzet nije problem i otvoren sam i za druge predloge. Dobra kamera je pozeljna, dual sim takodje.
Ideas?
Ideas?
Da samo što note 5 ima dual sim, a rekao je u prvom postu da mu to treba. Ja bih išao na note 5 ili g4 dual, ostanu ti pare u džepu. Ako si prosečan korisnik radiće ti super i nećeš primetiti neku veću razliku što se tiče softvera. Naravno da je prednost vanila Android, ali meni to nije najbitnija stavka. Sve ostalo mi se više sviđa na note 5 nego na 6p...
Ma kakva garancija za Note 5 kad ga nema zvanicno. Vredi isto kao i za 6P.
Ja nisam, ali znam ljude koji jesu i bilo je sve ok...Sreca pa nisi bio u situaciji da testiras tu "garanciju".. Taj papir je korisniji u wc-u nego bilo gde drugde..
Jel ti razumeš da bez fiskalnog računa nemaš dokaz o kupovini i mogu samo da ti kažu da te ne poznaju kad dođeš na reklamaciju i po zakonu im ne možeš ništa.
Ta garancija vredi koliko i tariguz.
Ako nije od ovlašćenog uvoznika garancija tj ne ostvaruje se u ovlašćenom servisu onda je to stvarno na klimavim nogama. Lokalni priučeni servis i slično... Ja se ne bih igrao ako su iole veće pare u pitanju...
+100A fiskalni ne znam kako mozes da dobijes kada ulaz sasvim sigurno nemaju za taj telefon jer nije nabavljen legalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari