Šta je novo?

Nexus 6

Njima je tamo uz ugovor 200 dolara. Znaci 100 dolara jeftiniji od note 4. Amerima dovoljno,sve mu diraj ali novac ne 🙂
A ima i onoga,motorola americka firma bla bla.skoro nije izbacila valjan flagship moram da probam ovaj itd itd
🙂

Upravo to. Niko ne komentarise kako je ovim potezom Google napravio problem Samsungu. U isto vreme kada Samsung lansira njihov phablet flagship, Google izbacio Nexus phablet. To se proslih godina nije desavalo.

Nexus 6 vs LG G3: Size Comparison: [YOUTUBE]xBrbCB50wJ0[/YOUTUBE]

Mislim da je era jeftinih nexusa i faza testiranja zavrsena. Android je izrastao u jedan dobar i poprilicno stabilan OS, nije vise kanta kao prije 2-3 godine. Tu je ART, brojne optimizacije i dobre stvari, i zasto bi ga prodavali jeftinije od drugih. Zasto svoje znanje i rad da ne naplate. Zasto crApple moze toliko da kosta a nexus ne 🙂

Neka podignu cijenu, ali kad vec hoce toliko vitamina E, neka naprave taj prozivod kako valja, pocev od baterije koja ce da bude vrhunska, do kamere koja ce da razbija itd itd. A ne da se dobije poluproizvod po ogromnoj cijeni.

Crnja dobio updejt koji se cekao. Sutra verovatno svi bitni sajtovi izbacuju full review. Ako ne sutra onda za par dana.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415752786825.png
    uploadfromtaptalk1415752786825.png
    417.7 KB · Pregleda: 312
Poslednja izmena:
With quad-HD goodness in tow, the screen is remarkably detailed and sharp, but it lacks the same high-quality characteristics evident in Sammy’s AMOLED screens.

Znao sam.

Sa kog sajta je to?

Edit: nasao sam, ja ne citam testove samsung arene pa nisam video. Tek sam posle otvorio taj link.

Poslednja izmena:
hmmm. svi su testirali bateriju sa beta softverom za sada. mada to je to,prosecna baterija sto je i ocekivano

Google Nexus 6 Review:
[YOUTUBE]FYLlORCRyDQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
AMOLED screen is rather weak with its brightness output

tacno je onaj bedni displej iz droid turbo 🙂 kazem ja,ovaj mob nije smo da ide preko 450$ ...

Klasika,taman se ponadas da ce da izadje Nexus bez mana kad ono ...
Tacno sam i pretpostavio da ce isfusariti negde ,jeste lep fon i nista vise,ima i boljih za te pare na trzistu

Ako je Phone Arena rekla tako, to mora da je tačno, precizno, istinito...🙂 Meni displej na videu deluje toliko svetlo da mi smeta.

Mnogima i na LG G3 je ekran presvetao ,ali ipak nije ....

za ono sto nudi, a to je najvisa klasa u svakoj komponenti, cena je mizerna. Motorola je unistila konkurenciju ove godine.

http://www.anandtech.com/show/8687/the-nexus-6-review

69109.png

69054.png

68986.png

Poslednja izmena:
Штета, на видеу делује светлије, изгледа да је уживо другачије. Најбоље ће се видети на неком поређењу, овако када се гледа само његов дисплеј чини се да је довољно светао, или је то само мој утисак, пошто сам навикао на тамнији дисплеј.

Sacekaj m9 ,g4 ili s6 🙂 em prelazak na 64bit em ubice

^ Realno, ali i N5 je odličan i ima da se nađe za manje od 300€, ko zna koliko će da budu M9, G4 ili S6 kada se pojave. 😉

Baterija, brightness... aaahahahaha placem. :laugh:
Fiksni sa stock androidom.

Poslednja izmena:
Izgleda je je novi nexus fail. OPO je bolji telefon za nabavku, i bice sigurno nenadmasiv po sistemu dobijeno/ulozeno bar jos neko vreme. Realno gledano, ne vidim trenutno bolju kupovinu. Steta, ocekivao sam vise od nexus linije.

Ja iskreno nisam,napisao sam ovde negde ta ce da izfusare nesto sto posto i uradili su to,kod svakoga modela su nesto zeznuli

Nazad
Vrh Dno