Šta je novo?

Nexus 6

Hoćete malo da smirite strasti dok ne počistim temu ili da zaključavam?

A tema bi mogla da promeni naziv u "Motorola Nexus 6"?!

[YOUTUBE]m7cPN-Lvelc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]WgJDa8UoKE0[/YOUTUBE]

Cini mi se da je mnogo lepse snimanje nocu sa N5 nego sa N6. :trust:
Mada ga je u onom proslom klipu sto je okacio @NennadS iPhone 6 plus oduvao u snimanju sa slabijim osvetljenjem.

Na nexus6 low light katastrofa, sije ga nexus5 lagano, slike malo bolje na nexus6 ali opet nista radikalno kao sto sam se nadao i ocekivao. Eeee Google Google, mnogo vitamina e, trazis za malo muzike.

na osnovu čega si očekivao? senzor 1/3" vs 1/3.2". pola stopa veća blenda za low light. malecke razlike i to je to. nisi valjda očekivao 1020 fotke 😀

Ja bih sačekao još neki test, ovi mi nisu baš sigurni, slike koje su okačili za iphone u prvom klipu su kao da su slikane nokijom 3310. Drugo, nigde nema posebno upload hi-res snimaka da može da se uporedi, niti exif dokaza. Verovatno je legit i moguće je da kamera nije baš najbolja. Na iphone-u low light znatno bolji, ali daleko od idealnog.

Da, zaboravio sam da napisem da je taj YT kanal sumnjiv, imali su neke veoma cudne foto/video semplove do sada..

@vojkan
A nisam ali barem za klasu bolje slike s obzirom koliko ce da kosta trebao bi da bude malo slabije nego na note4.

na osnovu čega si očekivao? senzor 1/3" vs 1/3.2". pola stopa veća blenda za low light. malecke razlike i to je to. nisi valjda očekivao 1020 fotke 😀

Ja jesam jer mi Vojkan sa benchforuma rekao da novi Android ima revolucionaran camera API 🙂

Da nešto znaš pa i da ti odgovori čovek, ovako nema smisla

Jel to nema ni jedna tema o gugl spijuniranju i propasti androida? Mora da bude....

Stvarno bre, kako nema teme o Androidu a postoje takve teme za iOS i Windows Phone?

Eto taman mozes da je otvoris, i da tamo izneses sve lose strane gugla i androida.

Eh, kad biste manje spamovali temu koju citaju i ljudi koje zaista zanima telefon, a ne te gluposti kojih se doticete...

Uglavnom, ima li neko proveren info o eventualnom dolasku u mt:s..?

Ne zamerite G@W, pokusao je da ispadne pametan u kovacm stilu, ali mu nije poslo za rukom. Nastavite dalje sa temom, bez offtopica molim.

Stvarno nisu normalni - 650 €, dobar naslov je stavljen tu 😉

De-bi-li.

Ocigledno gadjaju samo usa trziste.. Sto najgore cenim da ce ga prodati 2,3 puta vise nego nexus 5

hoće malo morgen.
Većini ovih što ga želi je preskup,a ovi što imaju love opredeljuju se za iP i N4.
Kakav crni nexus za 650e,ludaci

U USA je dostupan uz ugovor, sto je nacin kupovine koji preferiraju Amerikanci (isto vazi i za mene).

Njima je tamo uz ugovor 200 dolara. Znaci 100 dolara jeftiniji od note 4. Amerima dovoljno,sve mu diraj ali novac ne 🙂
A ima i onoga,motorola americka firma bla bla.skoro nije izbacila valjan flagship moram da probam ovaj itd itd
🙂

hoće malo morgen.
Većini ovih što ga želi je preskup,a ovi što imaju love opredeljuju se za iP i N4.
Kakav crni nexus za 650e,ludaci

+1
Kod nas će biti veća cena od 650 € 🙂
Realno ja prvi da biram sada između Note 4 i Nexus 6 bih izabrao ovo prvo iako nisam ljubitelj Samsung telefona ...
Jednostavno bolji telefon, a nije velika razlika u ceni ***

Nazad
Vrh Dno