Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Jel su to castili jedan mesec?🤣
Dobio sam mail o promeni cene od sledeceg meseca.
U app mi pise da je sledeca naplata u julu takodje.
A prethodna uplata bila u maju🤣🤔

Nisu ništa častili, uredno skinuli 7000 NGN za jun i najavili poskupljenje za jul.

Jes vidim i kod mene sad.Nesto im se nije zurilo da uzmu pare bas odmah🤔😁

Da li postoji besplatan pristup za nekoga ko bi to mozda koristio 2x mesecno

Ako nekom treba,imam viska slot al preko kompa pa mi pišite na pp.

Jutros skinuto 8500NGN, oko pet evra

Meni skinuše i ovaj mesec 7000 NGN, od sledećeg 8500 🤣

Meni 5500NGN a od sledeceg 6500NGN sto je 1.4eu razlika od domace pretplate....
4K se isplati i dalje 5.27eu jeftiniji od domace pretplate.
1.11eu razlika izmedju 1080 i 4K, tako da preskacem na to.

Evo poskupio i Turski 4k sa 300 na 380 lira. Svugde poskupljuju i sve će biti slično. Samo da poskupe do zapadnoevropskih cena

Nigerijski 4K je i sa poskupljenjem više od duplo jeftiniji od domaćeg, a naira nema baš neku tendenciju rasta vrednosti 😊

Evo poskupio i Turski 4k sa 300 na 380 lira. Svugde poskupljuju i sve će biti slično. Samo da poskupe do zapadnoevropskih cena
Bas mi je skinuto pre neki dan 800rsd za 300lira i stiglo obavestenje o poskupljenju. Znaci za mesec dana ce biti 1000rsd, jos malo pa turski stize ovaj domaci od 9.99e.

Turski Disney+ posle godinu dana digli cene, iste kao ovde, čekaću da prodje pa se vraćam na domaći teren

Nigerijski 4K je i sa poskupljenjem više od duplo jeftiniji od domaćeg, a naira nema baš neku tendenciju rasta vrednosti 😊
Ma jasno ali tako je bilo i za Tursku, a sad izađe skoro isto kao naš.
Kažem da je tendencija takva, naravno da ne mogu odjednom da toliko poskupe ali za godinu dana cenim da će i Nigerija biti slično kao Srbija. Koliko je Nigerija bila pre godinu dana?

Aktivirao preko Turske gift kartice i probao sad da pustim nešto, iskače poruka Netflix can't be used in this location. Tu sam istu poruku dobio kad sam pokušao sa turskim Netflixom u Nemačkoj. Izgleda da su sad isto ograničenje uveli za turske naloge u Srbiji, bar kod mene.

Prilozi

• IMG_3878.png
    IMG_3878.png
    81.3 KB · Pregleda: 26
Kupio netflix preko Nigerije. Dao nalog drugoj osobi i odmah mi stigla poruka na e mail da ne dozvoljavaju deljenje naloga. Da li može da se deli nalog ili ne? Da li mogu da mi ukinu nalog?

Moze samo za mobilne uredjaje da se deli. Naravno da mogu da ukinu ako primete da ta podela nije u domacinstvu.

Znači mogu da mi ukinu nalog u Nigeriji zato što ga delim?

Mogu sta hoce jer ih varas. Ne znam sta je tu cudno.

Ne znam, ja imam 2-3 prijatelja koji gledaju i na smart tv-ovima, i kompjuterima, i telefonima i nikada mi nije stigao takav mejl, samo im jednom u par meseci zatraži kod jer nisu u householdu i tjt. Isto nigerijski nalog

Ja sam opet dao bratu da koristi u inostranstvu, ako me banuju, on će da mi plaća punu pretplatu preko Srbije. :)

Mada mislim da neće više biti banovanja, pogrešili su kada je bila ona čistka gde su izgubili milione.

Netflix ne banuje naloge vec prekida pretplatu i ne vraca novac. Do sada su to radili samo za naloge cija je pretplata aktivirana sa karticom koja nije izdata u toj zemlji. Za deljenje naloga van domacinstva se dobija poruka da niste deo domacinstva i ne mozete da gledate. Postoje nacini da se ovo zaobidje, pisano je o tome mnogo ovde. Adblockeri za browser, VPN server kod domacina, kod koji se salje preko emaila... nijedno resenje nije trajno, ali bolje je nego nikakvo.

Nazad
Vrh Dno