Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Bankarski kurs je los, ja npr. u RB placam najskuplji kurs NGN-a, u PS je bio povoljniji kurs ali od kada su mi skunilu dva puta pretplatu presao sam na virtuelne kartice😅

Istice mi kartica u martu. Jel ima bezbolan nacin da se update-uje cvv kod nigerijaca ili je to to sto se tice ovog acounta :D
Ja sam imao istu situaciju pre nekoliko meseci. Bukvalno sam samo ušao na nalog na računaru, iz browsera, bez ikakvog VPN-a, otišao na podatke za naplatu i samo izmenio CVV. Skinulo mi neki mali iznos u NGN i od tada normalno skida svakog meseca sa nove kartice - MC, Intesa.

Ja sam imao istu situaciju pre nekoliko meseci. Bukvalno sam samo ušao na nalog na računaru, iz browsera, bez ikakvog VPN-a, otišao na podatke za naplatu i samo izmenio CVV. Skinulo mi neki mali iznos u NGN i od tada normalno skida svakog meseca sa nove kartice - MC, Intesa.
Prva liga! Ocekivao sam da potencijalno moze biti tako jednostavno, al reko da proverim :D Hvala!

I meni je prosla naplata za nigerijski nalog.

Medjutim, imam problem sa pravljenjem novog naloga. SurfShark i PureVNP ne prolazi. Da li neko zna pouzdano koji VPN prolazi za pravljenje novog nigerijskog payment Netflix naloga?

Није сад да је неки минус за мене с обзиром да не планирам да га гледам, исто као и први део, али Аквамен други део дошао на Нетфликсу без превода, док први део има превод 😄
Додуше стигао и Den of Thieves, са преводом и то могуће да ћу одгледати 😃

Den of Thieves i da nema prevod nije bitno, pola filma na nasemm pricaju.

Kada se ukljuci Turbo Master VPN trazi broj iz Nigerije:
WhatsApp Image 2025-02-28 at 22.30.58.jpeg

Kako ovaj korak izbeci?

Kažem da prvo odabereš najniži plan jer uglavnom tu ne traže broj telefona (ili se može preksociti), nakon sto prodje uplata samo predjes na 4K paket.

Kažem da prvo odabereš najniži plan jer uglavnom tu ne traže broj telefona (ili se može preksociti), nakon sto prodje uplata samo predjes na 4K paket.
Da li u tom slucaju se naplata vrsi dva puta? Za visi i nizi paket ili se uracunava neiskorisceni deo pretplate nizeg paketa u kalukulaciji viseg paketa?

Da li u tom slucaju se naplata vrsi dva puta? Za visi i nizi paket ili se uracunava neiskorisceni deo pretplate nizeg paketa u kalukulaciji viseg paketa?
Jedna naplata se vrši, plaćaš Basic paket, a kada pređeš na Premium ne naplate ti ništa nego ti smanje broj dana korišćenja. Dakle, ako pređeš sa Basic na Premium smanjuje ti se broj dana sa 30 na 15 jer si platio pola cene Premium paketa, od sledeće naplate ide normalno svakih 30 dana.

Vec neko vreme pokusavam preko Nigerie i ne uspevam. Kakvo je vase misljenje za ove personal akaunte sto prodaju mogucnost za 1 uredjaj 2 3dolara su?

Ma to je sve scam koji radi samo dan-dva, pa posle kad pišeš da više ne radi, onda ti niko ne odgovara ili te blokiraju

Vec neko vreme pokusavam preko Nigerie i ne uspevam. Kakvo je vase misljenje za ove personal akaunte sto prodaju mogucnost za 1 uredjaj 2 3dolara su?
Ne koristi to, lazgovci. Radi nedelju dana i poslije te brisu iz family plan-a.

Zborujem za Discord platformu. Meni mi se desilo kaj Vertex Market serveru sa nekoi Prioskio ili Skio kao menadzer i Picm kao staff member.

Poslednja izmena:
Zašto idete na Nigeriju,ako možete sa nekim da podelite nalog.Veća je to petljancija nego deljenje sa nekim?

Zašto idete na Nigeriju,ako možete sa nekim da podelite nalog.Veća je to petljancija nego deljenje sa nekim?
Zato sto ima problem sa deljenjem naloga?!
Mislim meni je jeftinije da platim 4-5€ preko Nigerije za paket 4K i ne delim ga ni sa kim nego da smaram osobu koja je nosilac naloga u Srbiji da mi potvrdjuje “kucanstvo” i sl.

Kakav problem?
Napraviš namenski email nalog,i user i pass za taj email nalog podelis sa deliteljima,i kako se kome pojavi poruka,sam reaktivira preko emaila,šta je tu problem???

Kakav problem?
Napraviš namenski email nalog,i user i pass za taj email nalog podelis sa deliteljima,i kako se kome pojavi poruka,sam reaktivira preko emaila,šta je tu problem???
I kako je lakše to raditi umesto potrošiti 5 minuta života da se pretplatiš na nigerijski netflix i ne misliš više o tome?

btw, ova tvoja metoda radi sve dok se Netflix ne seti blokirati to kao što je Disney+ blokirao takve sheme

Screenshot 2025-03-08 at 20.50.41.png

+ su bukvalno u Nigeriji manje ove zabrane za deljenje, ja delim sa 4 prijatelja i imamo 4 različita Smart TV-a i svima radi i nikome ne traži potvrdu o kućanstvu, to jest desilo se jednom da traži ali sam samo otišao do prijatelja i skenirao QR kod, dok bi na srpskom nalogu tražilo da odem da skeniram QR kod na jednom TVu, pa da odem do drugog TV-a i skeniram, mislim... Plus jeftinije, plus manje zabrane.

Uspeo sam da promenim paket. Zanima me da li moze broj telefona da se doda?
Bolje nemoj jer je nalog nigerijski, da te ne provale i prebace na srpsku pretplatu ili ugase nalog. Neka ostane sve preko mejla tako ti je najsigurnije.

Kada se ukljuci Turbo Master VPN trazi broj iz Nigerije:
Pogledajte prilog 482913

Kako ovaj korak izbeci?
Ja sam to izbegao tako sto sam otisao na meil tamo ti stigne link na kom samo kliknes i aktivira se pretplata automatski.
Bolje nemoj jer je nalog nigerijski, da te ne provale i prebace na srpsku pretplatu ili ugase nalog. Neka ostane sve preko mejla tako ti je najsigurnije.
Jel se ne desava da hakuju nalog kad nema br. telefona ?

Ja sam to izbegao tako sto sam otisao na meil tamo ti stigne link na kom samo kliknes i aktivira se pretplata automatski.

Jel se ne desava da hakuju nalog kad nema br. telefona ?
Pa ne bi trebalo, a i da se desi, stići će ti obaveštenje putem mejla i momentalno promeni šifru, ali evo kod mene već 4 meseca nikakvih problema nema...

Meni je od pocetka Srpski broj i nema problema, oni da proveravaju videli bi Banku da nije Nigerijska ;)

Nazad
Vrh Dno