Ja sam imao istu situaciju pre nekoliko meseci. Bukvalno sam samo ušao na nalog na računaru, iz browsera, bez ikakvog VPN-a, otišao na podatke za naplatu i samo izmenio CVV. Skinulo mi neki mali iznos u NGN i od tada normalno skida svakog meseca sa nove kartice - MC, Intesa.Istice mi kartica u martu. Jel ima bezbolan nacin da se update-uje cvv kod nigerijaca ili je to to sto se tice ovog acounta![]()
Prva liga! Ocekivao sam da potencijalno moze biti tako jednostavno, al reko da proverimJa sam imao istu situaciju pre nekoliko meseci. Bukvalno sam samo ušao na nalog na računaru, iz browsera, bez ikakvog VPN-a, otišao na podatke za naplatu i samo izmenio CVV. Skinulo mi neki mali iznos u NGN i od tada normalno skida svakog meseca sa nove kartice - MC, Intesa.
Hvala. Probam pa javim…Nigeria Turbo VPN na play prodavnici.
Mobile ili Basic paket odabrati?Kada se ukljuci Turbo Master VPN trazi broj iz Nigerije:
Pogledajte prilog 482913
Kako ovaj korak izbeci?
Da li u tom slucaju se naplata vrsi dva puta? Za visi i nizi paket ili se uracunava neiskorisceni deo pretplate nizeg paketa u kalukulaciji viseg paketa?Kažem da prvo odabereš najniži plan jer uglavnom tu ne traže broj telefona (ili se može preksociti), nakon sto prodje uplata samo predjes na 4K paket.
Jedna naplata se vrši, plaćaš Basic paket, a kada pređeš na Premium ne naplate ti ništa nego ti smanje broj dana korišćenja. Dakle, ako pređeš sa Basic na Premium smanjuje ti se broj dana sa 30 na 15 jer si platio pola cene Premium paketa, od sledeće naplate ide normalno svakih 30 dana.Da li u tom slucaju se naplata vrsi dva puta? Za visi i nizi paket ili se uracunava neiskorisceni deo pretplate nizeg paketa u kalukulaciji viseg paketa?
Ne koristi to, lazgovci. Radi nedelju dana i poslije te brisu iz family plan-a.Vec neko vreme pokusavam preko Nigerie i ne uspevam. Kakvo je vase misljenje za ove personal akaunte sto prodaju mogucnost za 1 uredjaj 2 3dolara su?
Zato sto ima problem sa deljenjem naloga?!Zašto idete na Nigeriju,ako možete sa nekim da podelite nalog.Veća je to petljancija nego deljenje sa nekim?
I kako je lakše to raditi umesto potrošiti 5 minuta života da se pretplatiš na nigerijski netflix i ne misliš više o tome?Kakav problem?
Napraviš namenski email nalog,i user i pass za taj email nalog podelis sa deliteljima,i kako se kome pojavi poruka,sam reaktivira preko emaila,šta je tu problem???
Bolje nemoj jer je nalog nigerijski, da te ne provale i prebace na srpsku pretplatu ili ugase nalog. Neka ostane sve preko mejla tako ti je najsigurnije.Uspeo sam da promenim paket. Zanima me da li moze broj telefona da se doda?
Ja sam to izbegao tako sto sam otisao na meil tamo ti stigne link na kom samo kliknes i aktivira se pretplata automatski.Kada se ukljuci Turbo Master VPN trazi broj iz Nigerije:
Pogledajte prilog 482913
Kako ovaj korak izbeci?
Jel se ne desava da hakuju nalog kad nema br. telefona ?Bolje nemoj jer je nalog nigerijski, da te ne provale i prebace na srpsku pretplatu ili ugase nalog. Neka ostane sve preko mejla tako ti je najsigurnije.
Pa ne bi trebalo, a i da se desi, stići će ti obaveštenje putem mejla i momentalno promeni šifru, ali evo kod mene već 4 meseca nikakvih problema nema...Ja sam to izbegao tako sto sam otisao na meil tamo ti stigne link na kom samo kliknes i aktivira se pretplata automatski.
Jel se ne desava da hakuju nalog kad nema br. telefona ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari