Ma nema to toliko veze za samim standardom. Neke zemlje imaju takve dealove, a to su uglavnom Turska, Nigerija, Argentina, i neke jugoistočne azijske zemlje. I to onda uglavnom prate svi streaming servisi.Samo da potraje.... Pu, pu.
Realno, za naš standard, odgovarajuća cena bila bi nekih 5-6$, rame uz rame sa trećim svetom, ili makar Turkijom, samo su poverovali našem Minhauzenu da smo tigar 😂.
Istekla mi pretplata i nisu mi automatski produžili za Nigerijski account. Payment method problem. Pokušavao sa vpn i bez njega i ne prolazi mi kartica. Može li se nešto napraviti?
I kod mene je rajfajzen Mastercard, puna...Meni pre neki dan odbili pretplati jer nisam imao sredstva ali posle samo dodao sredstva, išao ponovo uplati i prošlo bez problema. Rajfajzen kartica.
Još pre par nedelja.Jel ja ovo tripujem ili su poskidali sve oglase sa KP koji nude prodaju striming usluga (Netflix, HBO, Youtube itd)?
Jel se mozda oglasavaju negde drugde, ako je neko slucajno upoznat? Moze i na PP ako je zabranjeno ovde.Još pre par nedelja.
Zabranjena je prodaja accountaJel ja ovo tripujem ili su poskidali sve oglase sa KP koji nude prodaju striming usluga (Netflix, HBO, Youtube itd)?
Najs, lepse nego ono dosad da se kuca netflix.com/besenestonesecamsesad/9875![]()
Lista svih tajnih kodova na Netflix streaming platformi koji će vam olakšati pronalaženje sadržaja
Pogledajte listu Netflix tajnih kodova koji korisnicima omogućavaju brži pristup specifičnim žanrovima i kategorijama filmova i serija.benchmark.rs
netflix.com/besenestonesecamsesad/9875
Dokumentarci o zločinima (9875)
Zenina omiljena kategorija, hranim se van kuceoff-topic:
ti bi da izvšiš zločin a da se izvučeš? 🤔Kod:Dokumentarci o zločinima (9875)
Dva interneta su za njih dva domacinstva, jer, jelte, dve razlicite IP adrese...Smara ovaj Netflix opasno sa ovim potvrdjivanjem kucanstva.
Kako to resavate?
Imamo nalog koji koristimo na dva interneta na dva mi boksa
nikakva zloupotreba nije u pitanju i svaki put moramo da potvrdimo nalog preko maila.
nemoguce da takvu situaciju smatraju zloupotrebom?
Jel ima neko resenje za to?
Pa, ako su ti oba interneta u istom stanu/kuci, onda jeste glupo, drugar ima dva stana u istoj zgradi, oba interneta su SBB ali su razlicite IP i smaraTo je glupo....
I kako se to rešava?
Jel vredi da im se uputi dopis ili nešto slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari