Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Meni davno 7000 na NG...

Nisam imao sredstva na kartici pa mi odbilo plaćanje, stavio sredstva, išao na uplati, prošlo bez problema. Ng nalog. 7000 nigerijskih novčića.

Samo da potraje.... Pu, pu.
Realno, za naš standard, odgovarajuća cena bila bi nekih 5-6$, rame uz rame sa trećim svetom, ili makar Turkijom, samo su poverovali našem Minhauzenu da smo tigar 😂.

Samo da potraje.... Pu, pu.
Realno, za naš standard, odgovarajuća cena bila bi nekih 5-6$, rame uz rame sa trećim svetom, ili makar Turkijom, samo su poverovali našem Minhauzenu da smo tigar 😂.
Ma nema to toliko veze za samim standardom. Neke zemlje imaju takve dealove, a to su uglavnom Turska, Nigerija, Argentina, i neke jugoistočne azijske zemlje. I to onda uglavnom prate svi streaming servisi.

Evo na primer Somalija, zemlja sa najnižim primanjima, cena 10$. Isto i Niger, Bangladeš, Bocvana, sve 10$.

IMG_5933.jpeg

Takodje, off topic, Srbija ima veće cene i za YT Premium od Bugarske, Rumunije, Poljske itd. A Prime Video (6.99€) nam je skuplji nego u Belgiji (2.99), Holandiji (4.99€) i Poljskoj (1.99€) 😂

Istekla mi pretplata i nisu mi automatski produžili za Nigerijski account. Payment method problem. Pokušavao sa vpn i bez njega i ne prolazi mi kartica. Može li se nešto napraviti?

Istekla mi pretplata i nisu mi automatski produžili za Nigerijski account. Payment method problem. Pokušavao sa vpn i bez njega i ne prolazi mi kartica. Može li se nešto napraviti?

Meni pre neki dan odbili pretplati jer nisam imao sredstva ali posle samo dodao sredstva, išao ponovo uplati i prošlo bez problema. Rajfajzen kartica.

Moguce da su poceli da proveravaju odakle su kartice (iz koje zemlje)

Jel ja ovo tripujem ili su poskidali sve oglase sa KP koji nude prodaju striming usluga (Netflix, HBO, Youtube itd)?

Juce sam otkazao Netflix. Primetih da nista nisam gledao tamo duze od mesec dana i da me aktuelni baslovi uopste ne privlace.

No moj nije produžen već neko vreme i pre neki dan mi stigao mail
Please update your payment information by November 17th, 2024 so you can keep streaming.

Ne znam zašto su izabrali taj datum, jer ako se dobro sećam, 10 meseci se čuvaju podaci na nalogu i onda se nalog i njegova istorija brišu.

Lista tih kodova cirkuliše internetom i ovde na forumu godinama :)

Ljudi, kakva je situacija sa prenosom Paul vs Tyson na Netflixu u petak ?

Nije li to prošlo?

Čekaj to nije neki dokumentarac tipa kucamo na vrata zaboravljenih asova, nego šorka vživo? 😮

Video sam na naslovoj strani ali osim letimičnog pogleda nisam se udubljivao.

Sorka uzivo, u petak noc se biju. Treba se kladiti da bude nereseno jer ce sigurno biti tako. Veliki kes je u pitanju za obojicu.

Smara ovaj Netflix opasno sa ovim potvrdjivanjem kucanstva.

Kako to resavate?
Imamo nalog koji koristimo na dva interneta na dva mi boksa
nikakva zloupotreba nije u pitanju i svaki put moramo da potvrdimo nalog preko maila.

nemoguce da takvu situaciju smatraju zloupotrebom?
Jel ima neko resenje za to?

Мени су у једном тренутку тражили сваки дан потврду кућанства на уређајима које користим у истој кући и на истом интернету. Сада су се смирили па не траже више.

Smara ovaj Netflix opasno sa ovim potvrdjivanjem kucanstva.

Kako to resavate?
Imamo nalog koji koristimo na dva interneta na dva mi boksa
nikakva zloupotreba nije u pitanju i svaki put moramo da potvrdimo nalog preko maila.

nemoguce da takvu situaciju smatraju zloupotrebom?
Jel ima neko resenje za to?
Dva interneta su za njih dva domacinstva, jer, jelte, dve razlicite IP adrese...

To je glupo....
I kako se to rešava?
Jel vredi da im se uputi dopis ili nešto slično?

Nazad
Vrh Dno