Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

A da bih reg nalog (na turskom netflixu) sa turskim brojem i srpskom karticom, svakako mora turski VPN?

Prilikom kupovine gift card za turski Netflix sa g2a sajta ,kad traži mail na koji će da pošalju code ,ne mora onaj turski mail na koji će biti povezan mail ,može i nas koji koristimo inače ?

Potvrda za sve koji se pitaju za update kartice na turskom Netflix-u, preko chat podrske... Bez VPN.
Objasnite da imate problem da dodate backup method, postave par "security" pitanja u vezi samog naloga.... U chat-u vam nakon toga proslede secure form-u koja je direktno vezana za vas nalog i popunite podatke o kartici i submit, od tog trenutka je nova kartica u sistemu bez potvrde telefonom (naravno). Potvrde i oni da je ok snimljeno i to je to....
Ako vam zapadne Rahul iz podrške odmah batalite priču, prvo pitanje mu je bilo odakle se javljam :rolleyes:. Moraću ipak preko Gift Carda da produžim.

Kupio preko g2 upravo ,488 din mi skinulo za premium (išao preko paypala ) . E sad verov će mi Mobi skinut još nešto malo zbog konverzije euro-din ,al to ne može biti više od 50 din ..

Jel neko probao profile transfer kada se prebacivao na turski netflix? Radi li kako treba?
Source bi bio profil na srpskom netflixu.

Kupio preko g2 upravo ,488 din mi skinulo za premium (išao preko paypala ) . E sad verov će mi Mobi skinut još nešto malo zbog konverzije euro-din ,al to ne može biti više od 50 din ..
Znači na g2a možeš da kupiš gift card tačno koliko košta premium nalog?
Jer na turgame možeš da kupiš npr. vaučer od 200tl, pa ti ostane onda kredit za deo sledećeg meseca

Kupio od 100 ,to je samo malo više od premium ..

Sad ste me malo zbunili ..Evo slike koji Netflix imam i kolko sam platio ..Da nema neka fora za prvi put,popust ..? Jer sam ubeđen kad sam ušao u premium da mi je cena bila nešto oko 95..

Prilozi

• Screenshot_2023-08-22-17-02-28-42_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    Screenshot_2023-08-22-17-02-28-42_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_2023-08-22-16-56-07-13_2c9606bce337650a539aceea20c7df58.jpg
    Screenshot_2023-08-22-16-56-07-13_2c9606bce337650a539aceea20c7df58.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 56
Sad ste me malo zbunili ..Evo slike koji Netflix imam i kolko sam platio ..Da nema neka fora za prvi put,popust ..? Jer sam ubeđen kad sam ušao u premium da mi je cena bila nešto oko 95..
Možda nisi celi mesec dobio? Šta piše gore do kada ti traje pretplata (datum)?

Haha ,15.sep .pa zar ima i toga ,Netflix na merenje :D

Ništa ,kad istekne ,moram to preko kartice pokušati ..

Kao što rekoh, na prvoj slici se vidi da si vaučer od 100 TL platio skoro 1 € više nego što treba da košta, tj. nego što košta na Turgame.

Ta cena od 95 TL je za Standard paket, ne za Premium, on košta 131 TL mesečno.

To da skidaju pola meseca kada se ide preko vaučera je normalno, kod mene je skoro stalno tako, ali mesečna cena je uvek 131.

Moj savet je da kupuješ vaučere od 200 TL, oni su najisplativiji. Dodaš nekoliko njih i miran si duže vreme.

Tako je. Jedino ako hoćeš da pratiš pad lire i uštediš poneki dinar, pa kupuješ na par meseci.

Upravo sam sa drugarom, sa kojim delim Neflix srpski nalog, testirao NordVPN Meshnet. Pošto sam ja nosilac naloga, kod mene na kompu sam podigao Nordvpn Meshnet. On se nakačio na moj Meshnet preko mobilnog, na kojem je posle digao hotspot i na hotspot prikačio TV. On se logovao na Netflix, ja sam dobio mail da potvrdim da je u domaćinstvu i njemu je proradio netflix. Za svaki slučaj smo ga ostavili pet minuta da bleji tako. On je prebacio njegov TV nazad na LAN i normalno otvorio Netflix bez dodatnih pitanja da se menja domaćinstvo, dodaje i sl. Trenutno sve radi i kod mene i kod njega. Čekam da se jave i ostali iz ekipe da probam i sa njima. Sada ćemo videti koliko dugo će da radi ovako.

Meni nije jasno, dobio sam onomad da uradimo ono domacinstvo i prihvatio sam ga, al posto nije moj nalog, sreca pa mi posle nestanka struje ponovo trazio da odredim domacinstvo, ovaj put nisam i drug kad se vratio s mora postavio svoj TV i svoj net kao domacinstvo, e sad... ja prikacih firestick i Netflix radi, ali fora je sto jos uvek radi i kod ostalih sa kojima deli nalog, kod svih na TVu i nijedan od njih nije ni dobio poruku da postavi domacinstvo ili zabranu da nije deo domacinstva. E sad me zanimaju dve stvari, kako to da nisu dobili poruke, da li te poruke idu nekim selektivnim putem i da li to znaci da ce i meni na firestick stici ista poruka ili je on izuzet i vodi se kao mobilni uredjaj?

Upravo sam sa drugarom, sa kojim delim Neflix srpski nalog, testirao NordVPN Meshnet. Pošto sam ja nosilac naloga, kod mene na kompu sam podigao Nordvpn Meshnet. On se nakačio na moj Meshnet preko mobilnog, na kojem je posle digao hotspot i na hotspot prikačio TV. On se logovao na Netflix, ja sam dobio mail da potvrdim da je u domaćinstvu i njemu je proradio netflix. Za svaki slučaj smo ga ostavili pet minuta da bleji tako. On je prebacio njegov TV nazad na LAN i normalno otvorio Netflix bez dodatnih pitanja da se menja domaćinstvo, dodaje i sl. Trenutno sve radi i kod mene i kod njega. Čekam da se jave i ostali iz ekipe da probam i sa njima. Sada ćemo videti koliko dugo će da radi ovako.
Da li je pre oviga što ste uradili sa meshnetom on imao poruku da nije u domaćinstvu?

@pinocio
Neko je napisao da postoji mogućnost da ako ste svi na istom netu, tipa MTS, Yettel, SBB... da onda za sada ne traži da se potvrdi domaćinstvo. Ja imam Fire tv stick ali nisam gledao netflix preko njega tako da ne znam. Mislim da je neko ovde napisao da se android box ako ima sertifikat za netflix vidi kao TV, pa bi tako trebalo da bude i za Fire tv stick.

Da li je pre oviga što ste uradili sa meshnetom on imao poruku da nije u domaćinstvu?
Da da. Jedno dva tri puta smo prebacivali sa mog na njegov TV i sada sam skupio vremena da testiramo NordVPN. Ako nisam gore napisao moj TV je bio prijavljen.

@pinocio
Neko je napisao da postoji mogućnost da ako ste svi na istom netu, tipa MTS, Yettel, SBB... da onda za sada ne traži da se potvrdi domaćinstvo. Ja imam Fire tv stick ali nisam gledao netflix preko njega tako da ne znam. Mislim da je neko ovde napisao da se android box ako ima sertifikat za netflix vidi kao TV, pa bi tako trebalo da bude i za Fire tv stick.
Pa i ja sam kao i taj vlasnik naloga na MTSu, al sam na LG TV popio zabranu, kao nisam deo domacinstva... dok za ove ostale ne znam kod kojih su provajdera. Znaci postoji realna mogucnost da i na firestick stigne block :confused: Sta su ti balkanci, dok su se nalozi mogli deliti nisam pogledao 2 filma na Netflixu, a sad mi se bas gledaju :ROFLMAO:

Da li neko zna kako mogu da proverim da li je za mene plaćen dodatak van kućanstva?
Naime kum iz Holandije mi je još pre par godina dao šifru za njegov nalog i ja ga od tada koristim. Kad je počela ova zabrana deljenja naloga ja sam mu javio da kad to dođe u Holandiju ne plaća za mene ta dodatna 4 evra. Sad pre neki dan proguglam da vidim i nađem da je ta zabrana u Holandiji krenula još u maju. Meni i dalje radi netflix, sve normalno. E sad postoji mogućnost da je on platio ta dodatna 4 evra, a da neće da mi kaže ili da to nekim čudom njega nije zahvatilo.
Da li ja mogu nekako to da proverim?

Da li neko zna kako mogu da proverim da li je za mene plaćen dodatak van kućanstva?
Naime kum iz Holandije mi je još pre par godina dao šifru za njegov nalog i ja ga od tada koristim. Kad je počela ova zabrana deljenja naloga ja sam mu javio da kad to dođe u Holandiju ne plaća za mene ta dodatna 4 evra. Sad pre neki dan proguglam da vidim i nađem da je ta zabrana u Holandiji krenula još u maju. Meni i dalje radi netflix, sve normalno. E sad postoji mogućnost da je on platio ta dodatna 4 evra, a da neće da mi kaže ili da to nekim čudom njega nije zahvatilo.
Da li ja mogu nekako to da proverim?
Nije mu naplaćeno jer bi ti inače dobio svoj account, odvojen od njegovog sa vlastitiom šifrom (samo što bi naplata išla preko domaćina).

Screenshot 2023-08-22 at 20.21.29.png

Nazad
Vrh Dno