Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Joj,izvinjavam se.Ne plaćam njima već ovima sto prodaju plus PDV.😁Mali lapsus.

Pa ne baš 3 meseca već 2 i po.Ne plasiraj lažne informacije!😄
Da u pravu si ja sam gledao samo mesece (okt, novc, dec) u stvari je 2m i 17dana.
A i racunao sam ako je 66tly /m onda bude 198tly i taman za 200tly ima 3m.
Ali ipak nije tako, racunaju 77.9tly/m.
Nije bila losa namera samo wishful thinking :)

Enola Holmes 2 izlazi početkom novembra meseca na Netflixu. Prvi deo me je silno zabavio i izuzetno pozitivno iznenadio. Jako se radujem drugom delu.

Imate li vi Dugo putovanje u rat dokumentarac?? Na netflixu

Ne bi trebalo jer rts polaže prava za Srbiju. Pretpostavljam da ga ima na rts planeta

Brza informacija, koliko bese ljudi moze da deli Netflix pretplatu? Pet profila, a cetvoro nas moze da gleda u isto vreme, svako na svom tv-u?

How many people can use the same profile on Netflix at the same time?

You may create up to five user profiles. The Basic plan lets you stream to one device at a time. The Standard plan lets you stream to two devices at a time. The Premium plan lets you stream to four devices at a time.

Onda imam srece, posto mi se od aprila nije desilo da ne mogu da gledam, 😁 iako nas ima 5 na jednom nalogu...

u ovde sam ja imo srece, nisam ovo ni procitao ali sva sreca meni je proslo.

Prilozi

• Screenshot at 2022-08-21 20-03-07.png
    Screenshot at 2022-08-21 20-03-07.png
    298.8 KB · Pregleda: 179
Za sta kod? Za gift kartice mislite ili nesto drugo?
Da, giftcard turski. Pise na njemu da ako je pre toga placeno kreditnom kartom koja nije turska, navodno ne prihvata .
Ja sam prvi mesec platio nasom kreditnom kartom a onda ubacio kod od tog giftkarda i proslo.

Uopšte ne znam što sam se cimao sa otkazivanjem naloga i pokušavanjem prebacivanja na Tursku (što mi ni nakon nekoliko meseci nikako nije uspelo, iako sam sva uputstva i savete odavde ispratio). Danas napravih novi nalog, uplatih 2 x 200 TL poklon-kartice preko Turgame-a i bez problema ih primenih na taj novi nalog. Sve gotovo za 15 minuta. Izađe oko 4,8 € mesečno za 4K paket, što je izvanredno (u odnosu na 12 € kod nas)! Vidim da mogu da se dodaju poklon-kartice bez čekanja da isteknu, uzmem još nekoliko tih od 200 TL i miran sam godinu dana :)

Tako sam ja uradio,druže.Dzabe cimanje sa onim platnim karticama,uzeo 5 x 200TL i miran godinu i nešto dana.

Uopšte ne znam što sam se cimao sa otkazivanjem naloga i pokušavanjem prebacivanja na Tursku (što mi ni nakon nekoliko meseci nikako nije uspelo, iako sam sva uputstva i savete odavde ispratio). Danas napravih novi nalog, uplatih 2 x 200 TL poklon-kartice preko Turgame-a i bez problema ih primenih na taj novi nalog. Sve gotovo za 15 minuta. Izađe oko 4,8 € mesečno za 4K paket, što je izvanredno (u odnosu na 12 € kod nas)! Vidim da mogu da se dodaju poklon-kartice bez čekanja da isteknu, uzmem još nekoliko tih od 200 TL i miran sam godinu dana :)
Mozda ti je sada uspelo a da ti to ni ne znas.😊
I ja sam probao otkazivanjem naloga nakon mesec dana da se prebacim na Tursku ali bezuspesno...Onda sam kao i ti uzeo poklon kartice sa Turgame i dodavao nekoliko meseci uz pomoc VPN-a. Posto mi je i dalje bila sacuvana Intesina Visa kartica na nalogu(preferirana za placanje) odlucio sam da vidim sta ce da se desi kad mi isteknu poklon kartice...
Kad ono vidi sliku😉, proslo placanje u TL preko Visa kartice.

Prilozi

• Screenshot_20220822-015932_Opera.jpg
    Screenshot_20220822-015932_Opera.jpg
    89.9 KB · Pregleda: 130
Gde se kupuju te kartice? Imas neki link? I sta onda? Vpn Turska i to je to?

Ja kupio noćas prvi put kod na Turgame i aktivirao. Kod stigao posle preko pet sati, jel se to zalomilo nešto ovog puta ili je uvek tako?

Gde se kupuju te kartice? Imas neki link? I sta onda? Vpn Turska i to je to?
Kartice sam uzeo na Turgame, registruješ se, izabereš željenu karticu(e), obaviš kupovinu (izabrao sam drugu opciju po redu za plaćanje, mislim da se zove Tur Pay ili nešto slično), tražio mi je potvrdu preko SMS-a za plaćanje, ali tu može bez problema da se unese naš broj telefona. Prošla je uplata, ali sam na kodove čekao cca 15 minuta.

Onda VPN na Tursku (ja sam koristio Okayfreedom), odeš na Netflix, kreneš sa pravljenjem novog naloga, izabereš paket, način plaćanja staviš poklon-karticu i samo uneseš kôd koji si dobio. To je to :) Kada uspostaviš nalog, možeš u podešavanjima da dodaješ nove poklon-kartice koje ti samo uvećavaju „kredit“ i piše do kada imaš plaćeno.

Ja kupio noćas prvi put kod na Turgame i aktivirao. Kod stigao posle preko pet sati, jel se to zalomilo nešto ovog puta ili je uvek tako?
Ja sam isto mislio da će odmah doći i pomislio da nešto nije u redu, ali video sam da je uplata prošla, a na nalogu na Turgame je stajalo „Processing“ možda 15 minuta i onda su mi stigli kodovi. Moguće da se to sa pet sati samo slučajno zalomilo.

Kad ono vidi sliku😉, proslo placanje u TL preko Visa kartice.
Kada sam dodao poklon-kartice pomislih da li da probam da dodam i platnu karticu na nalog, ali ipak odustah, dok god može ovako preko Turgame da se uzima, tako ću :) Mada, svakako je dobro znati da funkcioniše i tako sa karticom :)

Iako imam familiju, skinuli mi uplatu po starom 12e niti su mi poslali mejl niti tražili da ponovo prijavim karticu. Možda od sledećeg meseca videćemo...

Iako imam familiju, skinuli mi uplatu po starom 12e niti su mi poslali mejl niti tražili da ponovo prijavim karticu. Možda od sledećeg meseca videćemo...
Kakve veze ima familija sa uplatom?
Da si rekao da su ti skinuli "po starom" iako si se uspešno prebacio na Tursku preko platne ili gift kartice, to bi imalo smisla.

P.S. Jel ti to istekla kartica, a nisi ubacio novu, pa su nekako skinuli sa stare? Meni se to desilo (bio preko Turske I skinuli mi I taj mesec Tursku cenu), ali samo jedan mesec, naredni nisu mogli, pa sam morao da ažuriram karticu.

Zar nije bilo reči da će nakon 22. avgusta Netflix da naplaćuje po drugoj j tarifi acc koji dele svoj sa drugim. Samo sam prijavio da mi je naplata bila po staroj tarifi tj 12e niti su mi slali mejl da sam saglasan sa novim uslovima Netflix-a niti reagovali bilo kako ... Drugi ljudi su imali problem sa naplatom pa na konto toga sam odgovorio da su mi uredno skinuli pretplatu bez nekih peripetija.

Ta naplata je najavljena, ali ne da će tog datuma krenuti u svim zemljama. A ljudi koji su imali problema sa uplatom su oni sa pojedinim karticama (prvo ubacivanje kartice ili promena istekle) i nalogom na Tursku.

Ja kupio gift card sa Turgame, ali kad pokušam da ga unesem ne prihvata ga, već kaze da nije validan. Koristio sam Okeyfreedom, pokušao i sa postojećim i sa novim nalogom. Uvek je isto. Gde grešim?

Ja isto uzimam sa Turgame i to giftcard za tursku od 200TL i juce sam po drugi put uspesno upotrebio kod.
Account mi je napravljen na Tursku sa intesa karticom, kojom sam platio prvi mesec a nakon toga ubacivao sam giftcard bez problema.
Koristim inace Surfshark vpn.

Novi nalog na Netflixu se napravi sa uključenim VPN-om na Tursku. Nakon toga se može isključiti VPN. Kupite kod na najpovoljnijem sajtu i unesite u Netflix.

Update. Probao preko Microsoft Edge i prošla je gift card sa mojim postojećim starim nalogom. Preko Firefox nije htelo ni sa starim ni sa novim nalogom, a ja i otvorio ticket kod Turgame. :(
Imam plaćeno do 3 oktobra, pa ću videti da li će mi posle toga proći plaćanje karticom, koja mi je ostala kao primarni način plaćanja.
Vidim da je kolegi gore prošlo...

Koji VPN koristite da bi mogli otvoriti turski nalog na netflixu? Neka preporuka za nesto free ili najjeftinije

Za Android i otvaranje Disney + na Tursku radi VPN Turkey (Android besplatna aplikacija), dok ova zvučnija imena VPN-ova ne rade.

Nazad
Vrh Dno