Da u pravu si ja sam gledao samo mesece (okt, novc, dec) u stvari je 2m i 17dana.Pa ne baš 3 meseca već 2 i po.Ne plasiraj lažne informacije!😄
Za sta kod? Za gift kartice mislite ili nesto drugo?u ovde sam ja imo srece, nisam ovo ni procitao ali sva sreca meni je proslo.
Da, giftcard turski. Pise na njemu da ako je pre toga placeno kreditnom kartom koja nije turska, navodno ne prihvata .Za sta kod? Za gift kartice mislite ili nesto drugo?
Mozda ti je sada uspelo a da ti to ni ne znas.😊Uopšte ne znam što sam se cimao sa otkazivanjem naloga i pokušavanjem prebacivanja na Tursku (što mi ni nakon nekoliko meseci nikako nije uspelo, iako sam sva uputstva i savete odavde ispratio). Danas napravih novi nalog, uplatih 2 x 200 TL poklon-kartice preko Turgame-a i bez problema ih primenih na taj novi nalog. Sve gotovo za 15 minuta. Izađe oko 4,8 € mesečno za 4K paket, što je izvanredno (u odnosu na 12 € kod nas)! Vidim da mogu da se dodaju poklon-kartice bez čekanja da isteknu, uzmem još nekoliko tih od 200 TL i miran sam godinu dana![]()
Gde se kupuju te kartice? Imas neki link? I sta onda? Vpn Turska i to je to?Uopšte ne znam što sam se cimao sa otkazivanjem naloga i pokušavanjem prebacivanja na Tursku (što mi ni nakon nekoliko meseci nikako nije uspelo, iako sam sva uputstva i savete odavde ispratio). Danas napravih novi nalog, uplatih 2 x 200 TL poklon-kartice preko Turgame-a i bez problema ih primenih na taj novi nalog. Sve gotovo za 15 minuta. Izađe oko 4,8 € mesečno za 4K paket, što je izvanredno (u odnosu na 12 € kod nas)! Vidim da mogu da se dodaju poklon-kartice bez čekanja da isteknu, uzmem još nekoliko tih od 200 TL i miran sam godinu dana![]()
Kartice sam uzeo na Turgame, registruješ se, izabereš željenu karticu(e), obaviš kupovinu (izabrao sam drugu opciju po redu za plaćanje, mislim da se zove Tur Pay ili nešto slično), tražio mi je potvrdu preko SMS-a za plaćanje, ali tu može bez problema da se unese naš broj telefona. Prošla je uplata, ali sam na kodove čekao cca 15 minuta.Gde se kupuju te kartice? Imas neki link? I sta onda? Vpn Turska i to je to?
Ja sam isto mislio da će odmah doći i pomislio da nešto nije u redu, ali video sam da je uplata prošla, a na nalogu na Turgame je stajalo „Processing“ možda 15 minuta i onda su mi stigli kodovi. Moguće da se to sa pet sati samo slučajno zalomilo.Ja kupio noćas prvi put kod na Turgame i aktivirao. Kod stigao posle preko pet sati, jel se to zalomilo nešto ovog puta ili je uvek tako?
Kada sam dodao poklon-kartice pomislih da li da probam da dodam i platnu karticu na nalog, ali ipak odustah, dok god može ovako preko Turgame da se uzima, tako ćuKad ono vidi sliku😉, proslo placanje u TL preko Visa kartice.
Kakve veze ima familija sa uplatom?Iako imam familiju, skinuli mi uplatu po starom 12e niti su mi poslali mejl niti tražili da ponovo prijavim karticu. Možda od sledećeg meseca videćemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari