Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj najskuplji sto je 56 evra,koliko to moze meseci ako uzmes 4k paket?Po mojoj racunici to izadje skoro godinu dana?

Danas sam pokušao uzeti preko turske ali mi traže njihov broj. Uzeo sam onaj elektronski broj samo da mi stigne kod. Ali više puta prijavljuje grešku.

Da li sačekati dan dva pa probati opet? Ili uzeti ove giftcard preko turgame?

Da li i za to mi treba tur.broj?

Meni na turkgame ne salje kod na telefon, probao vise puta, alternativa je eneba i slicni servisi za gift kartice.

Ja sam jednom probao preko Turkgame,registrovao se i poslali mi kod na mejl.I definitivno se najvise isplati uzeti ovaj za 56 evra,podelite po 1600 din svako i miran si godinu dana ako koristis 4k paket.

Uspeo sam preko turgame da kupim bez problem. Stiglo na mejl i tako se prijavio.
Za prvi put uzeo ovaj 200tl naplatilo mi je 12.23e
Koristim srednju pretplatu (58tl)
Pa sam na taj način dobio 3.5 meseca što izadje na kraju 3.5e mesečno.
Prezadovoljan sam.
Sad me samo interesuje jel moram da sačekam da istikne sav kredit ili mogu kad god dopuniti sa novim karticama kredit?

Uspeo sam preko turgame da kupim bez problem. Stiglo na mejl i tako se prijavio.
Za prvi put uzeo ovaj 200tl naplatilo mi je 12.23e
Koristim srednju pretplatu (58tl)
Pa sam na taj način dobio 3.5 meseca što izadje na kraju 3.5e mesečno.
Prezadovoljan sam.
Sad me samo interesuje jel moram da sačekam da istikne sav kredit ili mogu kad god dopuniti sa novim karticama kredit?
Ne moras cekati.

Da li je neko pri promeni kartice pokušao da opet jednom plati na Srbiju, otkaže, pa preko VPN-a plati opet na Tursku?

Ja sam jednom probao preko Turkgame,registrovao se i poslali mi kod na mejl.I definitivno se najvise isplati uzeti ovaj za 56 evra,podelite po 1600 din svako i miran si godinu dana ako koristis 4k paket.
Moze li ova od 56 eura za Tursku. Pise da je za Evropu. Na drugima bas specificno stoji da je za Tursku

@Masster ,ja sam probao jednom i uzeo ovaj paket od 200TL.Nisam uzimao ovaj od 56 evra pa sad i mene zanima kad bi se uzeo taj paket,kako bi to funkcionisalo?🤔Al racunam da se on najvise isplati.

Imam jedno pitanje, zasto ne uzimate preko GamsGo?

Jer:

flix.jpg

Slazem se, ali ima ovde dosta ljudi koji dele jedan nalog i samim tim koriste jedan profil. Mnogo je jednostavnije za 3,8$ jedan screen na mesecnom nivou nego mlatiti se sa Turskom i tim stvarima. Napominjem, pricam za ljude koji dele jedan nalog i koriste jedan profil samo.

Slazem se, ali ima ovde dosta ljudi koji dele jedan nalog i samim tim koriste jedan profil. Mnogo je jednostavnije za 3,8$ jedan screen na mesecnom nivou nego mlatiti se sa Turskom i tim stvarima. Napominjem, pricam za ljude koji dele jedan nalog i koriste jedan profil samo.
Mislim da si ti tu nesto malo pobrkao. Kod deljenja naloga svako ima svoj profil, kao i preko GamsGo. Zapravo je princip isti, jedina razlika je sto se ovde dogovaras sa nekim ljudima da im udjes u "familiju" direkno, a tamo vam GamsGo pravi i nalazi "rodjake". Za tu svoju uslugu naplacuje neku proviziju, pa je zato i GamsGo uvek skuplji nego direktno dogovaranje preko foruma. Mada, mozda je malo veca garancija, da nece neko da te "zavrne" za koji mesec pretplate, ali ni to nije sigurno

Slazem se, sve ima svoje prednosti i mane. Meni je ovo laksa i bolja solucija, iako za 1 ili 1,5 dolar skuplja. Nekada nemam potrebu da imam svaki mesec bas, a sada da se dogovovaram sa jos cetvoricom kad ce ko ili kad nece za mene je nepotrebno.

I da dodam, da nikad nisam imao problema preko GamsGo. Cak i ako neko ne ispostuje dogovor, imas opciju da promenis sifru samom nalogu koju mogu da vide samo oni cija je pretplata u toku a ne i oni cija je istekla. Pored toga osiguras se pinom i resena stvar.

У реду,знам да није део теме,али кад се већ прича о ГамсГо сервису,шта тачно подразумева следеће плаћање - да ли бих предности претплате могао да користим на мобилном али не и на таблету,шта би било када користим Хромкаст?

Prilozi

• Screenshot_2022-06-09-11-25-37-992_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-06-09-11-25-37-992_com.android.chrome.png
    54 KB · Pregleda: 49
možeš da koristiš na bilo kom uređaju, samo je bitno da ne gledaš na dva ili više istovremeno

Ja sam prosle godine pravio familiju sa clanovima Bencha, dva kompleta su napravljena, sve radi bez problema.
E sad, kako ce sve to biti kada budu uveli dodatno placanje za korisnike koji nisu na istoj adresi...

A zašto piše da je cena za 5 uređaja kada može samo 4 u isto vreme?
Da nisu "slučajno" pomešali sa profilima...

A zašto piše da je cena za 5 uređaja kada može samo 4 u isto vreme?
Da nisu "slučajno" pomešali sa profilima...
Nisam nikad uzimao za 5 uredjaja, ali na ovom nalogu na kome imam svoj profil ima ukupno 5 profila. E sad da li sam imao srece da pa mi se nije desilo da smo svi u isto vreme usli ili ipak moze na 5 u isto vreme ne znam.

Mislim da u stvarnosti može i svih 5 istovremeno, ali peti profil je onaj profil kids only, ograničenog pristupa sadržaju, pa zato nije zanimljiv...

Nazad
Vrh Dno