Pozdrav ljudi. Uplatio bih netflix 4k ali me zanima da li kod nas mogu da gledam filmove i serije sa Hrvatskim titlom? Znam da Srpskog ima jako malo, a neki su ranije pisali da nama izbacuje Engleski i tipa Madjarski ako nema Srpskog. U pitanju je gledanje na tv-u pa nmg sam da dodam prevod kao na kompu... znacilo bi ma da mi neko odgovori pa da znam na cemu sam. Pozz svima![]()
Ovde možeš videti šta je prevedeno na hrvatski :Pozdrav ljudi. Uplatio bih netflix 4k ali me zanima da li kod nas mogu da gledam filmove i serije sa Hrvatskim titlom? Znam da Srpskog ima jako malo, a neki su ranije pisali da nama izbacuje Engleski i tipa Madjarski ako nema Srpskog. U pitanju je gledanje na tv-u pa nmg sam da dodam prevod kao na kompu... znacilo bi ma da mi neko odgovori pa da znam na cemu sam. Pozz svima![]()
zar Turska nije jos bolja opcija?Jel moguce da se kupi za vise meseci ili ne? Glupo pitanje: jel treba da odem na cancel membership pre nego sto koristim VPN? Pre neki dan sam prvi put uplatio i pretpostavljam da ce sledeci mesec da automatski skine sa kartice.
Tako što se pre otkazivanja pretplate ubaci i verifikuje srpski broj telefona.Pokusavam da uplatim pretplatu preko Turske i VPN-a.
Zadnji korak je SMS verifikacija. Naravno, treba broj iz Turske
Kako ste to resavali?
Iskren da budem, sad prvi put radim registraciju na NF.Tako što se pre otkazivanja pretplate ubaci i verifikuje srpski broj telefona.
Sada ti jedino ostaje da opet uplatiš regularno još mesec dana, odradiš ovo pomenuto, pa narednog meseca opet pokušaš preko Turske.
Svi su radili posle prve regularne uplate. Možda bi prošlo i prvi put, ali zašto da rizikuješ.Znači preko Turske funkcioniše tek nakon druge uplate?
Koliko košta preko Turske u €?
Ja imam 4K kategoriju, tj. strajp dole.Kako znate (ili može da se vidi) koji film/serija je 4k rezolucije, a koji je HDR?
Neke serije/filmovi imaju "HD" oznaku (računam da su FHD bez HDR-a), neke imaju 4k (računam da su 4k bez HDR-a), a neke imaju samo "VISION-ATMOS" (za koje nemam pojma da li su HD ili 4k, da li su HDR ili ne.
I još 2 pitanja za istu stvar:
- Kako pretražujete 4k i HDR sadržaj na Netflix-u?
- Gde se može videti lista filmova/serija koja je HDR, 4K i 4K+HDR?
Jel ti net stabilan?Jel ima neko problema sa slikom? Kako ih rešiti, imam osećaj da gledam stalno u 480p ili 720p a imam premium paket. U početku je bila slika okej sada se pokvarila
JesteJel ti net stabilan?
Ma gledam preko telefona, čas mi slika bude dobra pa padne pa opet sve iznova. Internet je stabilan i nikad nisam imao problemaProbaj na tvu da menjas postavke slike, moguce da neka od njih zamuti.
I.meni danas isto..a imam najskuplji paket..do danas radilo za 10..nesto je do njihJel ima neko problema sa slikom? Kako ih rešiti, imam osećaj da gledam stalno u 480p ili 720p a imam premium paket. U početku je bila slika okej sada se pokvarila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari