Šta je novo?

Nero Burning ROM 6.6 Reloaded

POSSESSED

Čuven
Učlanjen(a)
20.04.2002
Poena
620
Nero Burning ROM 6.6 Reloaded

Znaci predpremijera, jos ga nema na www.nero.com 82Mega

Nero 6.6 supports for the first time a burning of short Lead Outs. Thus one can save up to 80 seconds when burning and has 12 Mb more storage location.

A function is offered, which makes it possible to examine at the end of the combustion the medium for errors. This will be Released on October 18th.

Poslednja izmena od urednika:
Mogu ja nesto da primetim (mojne samo neko da kaze da je ovo offtopic, jer je vrlo vezano za temu!):

2007. godine cemo imati OS od 10 gigabajta, Media player, browser slika i program za rezanje od 500 MB (svaki posebno), WinAmp od 200 MB, Photoshop od 2 GB i Office od 3 GB. To nikako ne mogu da shvatim! Uvek se obradujem kad vidim da igra dosta zauzima, jer to nekada moze da znaci da je dugacka, kvalitetna, dobra (ne mora da znaci, naravno), ali kada vidim da povecavaju velicinu nekih trivijalnih programa... Blah. Kakva je prevara ova IT industrija!

Ne verujem da je Nero postao toliki zbog Burning Rom-a, garant su krenuli putem Easy CD Creatora i ubacili bespotrebne gluposti poput cover dizajnera, wave editora i programa za linearnu montazu :)

Svasta, pa Easy Media Creator 7 u full verziji dolazi na 900mb, od toga je sam program za rezanje oko 15mb, a ostalo su dodaci i - najbolji je :)

E do jaja si ti Opti sa tim tvojim Easy kreatorom... I samo ime mu kaze da je namenjen voonama :D
Zasto ne postoji opcija da se skine samo najnoviji Nero, a da se komponente preuzimaju po zelji?

80 sekundi ustede pri rezanju=80MB downloada
nayebasmo ako tako nastave :banana:

byMaX je napisao(la):
E do jaja si ti Opti sa tim tvojim Easy kreatorom... I samo ime mu kaze da je namenjen voonama :D
:D :D :D
Zasto ne postoji opcija da se skine samo najnoviji Nero, a da se komponente preuzimaju po zelji?
cekaj bice i to kao i sa 63125 koji je 29MB-a.

Voone su oni koji instaliraju Easy i ostave ga na 1gb a ne provale koja sekcija je u stvari program za rezanje. Ja tako sve ostalo (foto organajzer, kreator nalepnica, media manager) pobrisem i umesto 1gb program mi zauzima ~15mb. BTW Nero je za voone, to se vidi po sirini korisnicke baze :d

OT. ja sam koristi nero godinama i onda je poceo da mi se kolje sa TV kartom, pa sam ucitao easy 6 i prezadovoljan sam.
svidja mi se.
ja se slazem da mozda negde preturuju u MB medjutim sada su uglavnom all in one solucije, foto editor, burner, audio editor..o sta sve ne.
photoshop 3 je imao koliko...mozda par mega...pa se nikad ne bih vratio na njega.
a to je normalno...ljudi zaradjuju pare na taj nacin, a i svi mi negde dobijamo time...ima vise posla.
P.S. koliko ima easy 7, planiram da ga nabavim?

Poslednja izmena:
ima-li-koga-tu je napisao(la):
OT. ja sam koristi nero godinama i onda je poceo da mi se kolje sa TV kartom

Boze me sacuvaj, da krene program za rezanje da se kolje sa tv kartom. Sta je sledece, poklace se sa zvucnom ?? :d

ima-li-koga-tu je napisao(la):
P.S. koliko ima easy 7, planiram da ga nabavim?

900mb.

A jel neko od vas uopste probao Nero 6.6?
Pustio sam da se skida na poslu preko emule, bice valjda gotovo sutra pa cu probati... Zanima me, ima li uopste ubrzanja u radu ili je to samo patka :D

byMaX je napisao(la):
Mogu ja nesto da primetim (mojne samo neko da kaze da je ovo offtopic, jer je vrlo vezano za temu!):

2007. godine cemo imati OS od 10 gigabajta, Media player, browser slika i program za rezanje od 500 MB (svaki posebno), WinAmp od 200 MB, Photoshop od 2 GB i Office od 3 GB. To nikako ne mogu da shvatim! Uvek se obradujem kad vidim da igra dosta zauzima, jer to nekada moze da znaci da je dugacka, kvalitetna, dobra (ne mora da znaci, naravno), ali kada vidim da povecavaju velicinu nekih trivijalnih programa... Blah. Kakva je prevara ova IT industrija!
Pa znaš Marfijev zakon da se softver širi kako bi popunio postojeći prostor. Molim lepo :) ...

da li je neko slucajno obratio paznju na to da je taj nero 6.6 nemacka verzija?
a engleska ce biti na sajtu 18.10.

Ima i engleska verzija i radi sasvim OK kao i prethodne. Malo šminke i softver za obradu slika, kao i nero media za rad u mreži.Pozdrav !

Originally Posted by ima-li-koga-tu
OT. ja sam koristi nero godinama i onda je poceo da mi se kolje sa TV kartom

Boze me sacuvaj, da krene program za rezanje da se kolje sa tv kartom. Sta je sledece, poklace se sa zvucnom ??

:)

Bilo bi smešno, da nije žalosno. Sve verzije Nero-a preko 6.3.1.10 se, kod mene, kolju sa PCTV-om.

Nije mi jasna veza izmedju PCTV i programa za rezanje CD/DVD-a....

Ja otkad rezem bilo sta koristim NERO i tako i sad instalirana 6.6 verzija sa svim pluginovima koje mogu da nadjem "naokolo" i funkcionise bez greske....

Pozdrav
Turbo
:wave:

Turbo je napisao(la):

Ja otkad rezem bilo sta koristim NERO i tako i sad instalirana 6.6 verzija sa svim pluginovima koje mogu da nadjem "naokolo" i funkcionise bez greske....

Pozdrav
Turbo
:wave:

naravno da radi i nije da ima boljeg.

Tih 80 MB nije samo nero, to je ceo paket njihovih proizvoda (Recimo Nero Media Player). Ona instalacija koju mi uvek skidamo je jos uvek oko 30MB.

Inace probao sam taj short lead-out i dobio sam negde oko 715MB na RW Vebatim -u, bez ikakvog overburn -a.

Cini mi se da Nero instalira neke svoje codec-e... Nije ni meni bila jasna, trebalo mi je par dana da provalim sta je u pitanju - i definitivno je Nero.

Nero - PCTV problem resenje:

When I instal a nero 6.3.1.15 pinnacle Pctv stop working. If somebody have a similar problem here it is a solve for this problem:
In folder Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter find this 2 files:
NeQTADec.ax and NeQTVDec.ax and just change their extension, for example you can change to .a and after that you shoudn't have any problem.

vamosalaplaya je napisao(la):
Nero - PCTV problem resenje:

When I instal a nero 6.3.1.15 pinnacle Pctv stop working. If somebody have a similar problem here it is a solve for this problem:
In folder Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter find this 2 files:
NeQTADec.ax and NeQTVDec.ax and just change their extension, for example you can change to .a and after that you shoudn't have any problem.
A možda je ipak zdravije da uradiš regsvr32 /u NeQTADec.ax nego da ostavljaš registrovane filtere koji više ne postoje.

i sta se desilo sa nerom?
nema nista na sajtu a prodje 18.

Ima li neko neka iskustva sa njihovim BackItUp - om? Kako se pokazao, koji je sistem prilikom vracanja drajva? Recimo napravio sam dvd na kojem imam ghost sistemske c:\ sa XPom koji mi je prolupao i sada treba da uradim restore sa tog dvda - jeli on bootabilan, treba li iz dosa nesto odraditi? Koliko je pouzdan?

Ja sam skinuo i instalirao 6601, zamenio onaj 63... Nisam znao da Nero ima i AV skener? :D Strasno...

Jel u tih 28 mb postoji i Nero Express ili Nero Start Smart?

oba

a od oba gluplje stvari nema... Pogotovo Express

pravo velis...
koji je rezime: da li instalirati 6.6 ako vec imam 6.3 i koja je razlika izmedju entrerprise i ultra edition, cak su i slicne velicine??

Nazad
Vrh Dno