Šta je novo?

Nero 7.0?

Ko kaze da ne moze!? :

If you want to get rid of Nero Scout after installing Nero 7:

Paste the following into the Run dialog box:

regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"

Explore 'My Computer' and Scout has gone.

I to je jos receno u ovom trhead-u, tj. bar se vise ne vidi! ;)

Poslednja izmena:
Pa ZoNi je bio ironican u svojem prethodnom postu...

prosto obozavam da disable-ujem stvari koje i ne znam cemu sluze! :p Hej, bre, sta radi taj Skaut?? Prevodi stare bake preko ulice?

Scout's honor! :D

I koja je generalno, razlika izmedju nero 7 od 500-600 MB i onog od 100MB, a postoji i od 112MB i svi su 7.0.1.2. Ovo bi moglo da bude od presudne vaznosti ljudima koji bi da probaju ceo paket, a nije im problem da skidaju gomilu megabajta. Podrska za vise jezika je velika 395MB, ali otkud ovi paketi sa preko 500MB, ili 1GB cak. :type:

Poslednja izmena:
Kako kod CD ili DVD Copy izabrati brzinu rezanja? Npr. ako kopiram DVD-R 4x disk Nero prepozna brzine 1x,2x,4x i maximum. E sad hocu taj disk da kopiram na neki DVD-R 16x, ali brzinom 8x ili 12x?

cini mi se nikako (bar na 6-ici). Jedino fino napravis image na HDD-u rucno (sto se ionako automatski radi ako imas samo 1 DVD drajv), i onda "burn image".

Nego, kakvo je stanje sa update-ima za 7-icu? Jel mora svaki put po 100MB da se skida, ili ima neko smart rjesenje?

problem sa nero 7.0

Ja sam imao pomalo glup problem sa nero 7.01.2 .Kad hocu da narezem multisesion disk bilo obican bilo RW program odradi posao do kraja ali ne izbaci poruku da je uspesno zavrsio i ne mogu da ga zaustavim tj. iskljucim na drugi nacin osim iz task menadzera.Kad sam vratio na sesticu nisam imao taj problem

Meni je novi Nero ok. Dodali su dve nove opcije u nero cd-dvd speed-u.Nije ih lose imati na jednom mestu.

Koje 2 opcije?

batakole je napisao(la):
Ja sam imao pomalo glup problem sa nero 7.01.2 .Kad hocu da narezem multisesion disk bilo obican bilo RW program odradi posao do kraja ali ne izbaci poruku da je uspesno zavrsio i ne mogu da ga zaustavim tj. iskljucim na drugi nacin osim iz task menadzera.Kad sam vratio na sesticu nisam imao taj problem

Moguce je da ti se to desava ako si instalirao 7-cu preko 6-ce, pogotovo ako si pustio da ti 7 deinstalira 6 (preporucujem clean install win-a, onda kod mene bar, nema ama bas nikakvih problema). Eventualno da probas deinstalaciju 6-ce i upotrebu onih Nerovih cleaner-a za tragove koji ostaju nakon toga (ima na njihovom sajtu) pa onda da stavis 7...

Meni se isto to desava ponekad sa obicnim cd-r diskovima. Ne uvek, par puta do sada. Cd je dobro narezan kada ga proverim posle, samo program ne izbaci poruku na kraju rezanja i ceo se zakoci. Nisam imao prethodno instaliranu sesticu i instalacija win a je sveza ..

borab je napisao(la):

pa to je imala i 6-ica, samo su se te opcije nalazile na drugim mjestima, a u zadnjim verzijama je i potpuno isto tako kao na slici.

Znao sam da sam imao neku osakacenu verziju Nera 6.

ne osakacenu, vec staru :D

osim nasminkanog interfejsa meni se cini da je sve isto kao kod prethodnog Nero-a
promene su na nekim dodatnim programima koji idu u paketu kao nero vision 4 umesto trojke u paketu 6 i jos gomila programcica koji vam i ne zatrebaju nikad.
nekad se nero kupovao za rezanje diskova a sada za sve ostale poslove, ima cak i program za pregled slika. A ovaj nero digital codek je zaista dobar.
:guitar:

PS. jel' probao neko rezanje blu-ray diskova ?
-------------------------------------------

Aargh je napisao(la):
osim nasminkanog interfejsa meni se cini da je sve isto kao kod prethodnog Nero-a
promene su na nekim dodatnim programima koji idu u paketu kao nero vision 4 umesto trojke u paketu 6 i jos gomila programcica koji vam i ne zatrebaju nikad.
nekad se nero kupovao za rezanje diskova a sada za sve ostale poslove, ima cak i program za pregled slika. A ovaj nero digital codek je zaista dobar.
:guitar:

PS. jel' probao neko rezanje blu-ray diskova ?
-------------------------------------------
http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=9517

Nova verzija 7.0.1.4

Koga zanima, pojavila se danas --> link
101.73MB svega

Ne nađoh bug fix listu

Poslednja izmena:
***, jel mora bas sve da se skida???

Meni 7.0.1.2 neće da prikaže status bafera dok reže disk, šta god da mu stavim u opcijama.

Woooooow.... Evo vec 76 sati i 22 minuta radim kompresiju iz DVD-a u nero digital (ne znam stvarno sta sam to uradio posto mi je ranije radilo 4-6 sati, izmenjao sam sve sto je moglo da se promeni).

Nije jos uvek zavrsilo. :) Ali verovali ili ne slika je lepsa nego na DVD-u, a stavio sam mu da stane na 700 MB. Gledao sam uporedo DVD i onaj video preview. I kao sto sam rekao, slika je lepsa tu nego na DVD-u. :)))))))))))))

Ne znam kako je to moguce, ali je tako... Sve pohvale za Nero AG. :))

76.5 sati i jos nije gotovo !!! Pa sta mu to radis kad ga tako mucis? :)

Nemam pojma... Igram NFSMW. :)))))) Hehehe, salim se... Samo surf netom i slusanje muzike. Ali ipak imam PII 766 Mhz.

Dok je ovoga u attachment-u Nero 6.6.0.18 ostaje default.

Jeste izasla je verzija 7 Ultra i 7 Premium jedna je za americko trziste a jedna za evropsko ali isto rade i na dva cd-a sam je nabavio.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Dok je ovoga u attachment-u Nero 6.6.0.18 ostaje default.

Veći deo toga ti je ultra buffer. Ne razumem šta je tu problem, sasvim razumna količina RAM-a je rezervisana u skladu sa brzinom rezanja i količinom informacija koje se režu na DVD.

Upravo zbog velikog bafera očekujem znatno veću pouzdanost u rezanju DVD medija na velikim brzinama u odnosu na 6ticu. Nema razloga vraćati se korak nazad, 7-mica radi odlično.

Naravno. Verzija 7 radi savršeno. Ali mislim da je van svake pameti da toliko rama
koristi dok se reže... Ranije verzije nisu koristile toliko rama a diskovi su perfektno čitljivi.

Nazad
Vrh Dno