ne, to nikako ne moze da se disabluje, bas kao sto je nekoliko puta navedeno u ovom thread-uRipper je napisao(la):Jel može on nekako da se disable-uje ili bar da znam čemu služi ??
ne, to nikako ne moze da se disabluje, bas kao sto je nekoliko puta navedeno u ovom thread-uRipper je napisao(la):Jel može on nekako da se disable-uje ili bar da znam čemu služi ??
batakole je napisao(la):Ja sam imao pomalo glup problem sa nero 7.01.2 .Kad hocu da narezem multisesion disk bilo obican bilo RW program odradi posao do kraja ali ne izbaci poruku da je uspesno zavrsio i ne mogu da ga zaustavim tj. iskljucim na drugi nacin osim iz task menadzera.Kad sam vratio na sesticu nisam imao taj problem
joriq je napisao(la):Koje 2 opcije?
borab je napisao(la):Evo, ove.
http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=9517Aargh je napisao(la):osim nasminkanog interfejsa meni se cini da je sve isto kao kod prethodnog Nero-a
promene su na nekim dodatnim programima koji idu u paketu kao nero vision 4 umesto trojke u paketu 6 i jos gomila programcica koji vam i ne zatrebaju nikad.
nekad se nero kupovao za rezanje diskova a sada za sve ostale poslove, ima cak i program za pregled slika. A ovaj nero digital codek je zaista dobar.
:guitar:
PS. jel' probao neko rezanje blu-ray diskova ?
-------------------------------------------
Ronnie Coleman je napisao(la):Dok je ovoga u attachment-u Nero 6.6.0.18 ostaje default.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari