kao sto neko to vec i ranije rece, nepristojna ponuda je kad vam neko umesto para ponudi, recimo... :hump:
Ako cemo iskreno, ja mislim da je tema besmislena.Vise sluzi za ismejavanje ljudi, nego sto nekome koristi.I od samoga pocetka se ne slazem sa naslovom iste.U trgovini ne postoji pristojna ili nepristojna ponuda vec samo prihvatljiva ili neprihvatljiva (odnosno realna ili nerealna)!
Sa Srdjanom se slazem.
Sa GoranM-om ne.
Treba ismejati prevarante (iz "onog" treda).
Znači sve što ti misliš kao novopečeni mod koji misli da je uhvatio boga za ***** je ispravno, a moji postovi mogu da se brišu, zato što TI, o svemoćni, Moderatore ne misliš isto...
Bez obzira što ovoga puta delimo mišljenje, već sam negde video isto ovakvo tvoje ponašanje, prvo u postu pišeš kako nema spamovanja, a već tvoj sledeći post je čist spam.
Pa me warnuj koliko hoćeš![]()
Znači sve što ti misliš kao novopečeni mod koji misli da je uhvatio boga za ***** je ispravno, a moji postovi mogu da se brišu, zato što TI, o svemoćni, Moderatore ne misliš isto...
Bez obzira što ovoga puta delimo mišljenje, već sam negde video isto ovakvo tvoje ponašanje, prvo u postu pišeš kako nema spamovanja, a već tvoj sledeći post je čist spam.
Pa me warnuj koliko hoćeš![]()
Ja sam mod od 2003...![]()
Takve i treba ismejavati!
Šta je u tome loše? A čemu bi inače trebala služiti?Ako cemo iskreno, ja mislim da je tema besmislena.Vise sluzi za ismejavanje ljudi, nego sto nekome koristi.
It's not my cup of tea, ali predpostavljam da se time može probuditi i ono malo "svesti" kod teletabisa koji prodaju GF2 karte za 30€ i slično.I sta si postigao time?
Stvar je u tome sto ja kazem "ne treba da traze...", nisam rekao "ne mogu da traze...".. Oni mogu da traze a da li ce dobiti, to je druga stvar i bas treba da ih istaknu ovde kad odvale cifru kao da su sa Marsa pali
Ne podrzavam tonu komentara posle toga, dovoljno je da se istakne sta i za koliko se prodaje..
Ali bih da se u ovoj temi stavi akcenat, ne na oglase, nego na ponude (nepristojne :d) koje ljudi dobijaju posle ostavljanja svog oglasa na benchu..
Dakle, ne radi se o ispali bilo koje vrste, vec o genijalnim kupoprodajnim idejama i kao sto rekoh nepristojnim ponudama uglavnom od strane kupaca![]()
Istakne se ovde jer mnogi i ne gledaju i ne citaju oglase ili to cine jako retko.. Pa se nasmeju kad vide neku nepristojnu cenu.. Mada, evo, nek se javi zacetnik ove teme da kaze, objasni, jer posle toliko vremena postojanja teme dolazimo do nedoumica oko svrsishodnosti teme..
Evo ja procitah ponovo prvi post pa mi nesto upade u oko![]()
Na slicnu foru me pre mesec dana sacekuje poruka kupca koji bi uzeo polovan DVD-RW, ali ako mu ja sa Vozdovca isporucim na kucnu adresu u Borci :wc:
Postovani clanovi foruma,
da je dozvoljeno komentarisanje malih oglasa sa ovog foruma, onda bi na njih mogao da se reply direktno.
Nemojte to da radite. Inace, zna se![]()
Rossi je odgovorio kasnije, da je doshlo do nesporazuma i da mu je ovaj poslao cenu za dekodiranje nekog fona, za koji se Rossi raspitivao na forumu, a ne ponudu za njegov fon.
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari