Posto vidim da ovde volite da prozivate oglase, a time i neposredno ljude koje ih objavljuju, a smatram da to nije fer. Ja sam licno ovde otavio poruku od osobe koja je prodavala laptop koji se mozda ukljuci a mozda i ne, a ima finu cenu. Takodje i njoj sam licno poslao pm.
Ovako nije korektno. Ja bih imao nesto da porucim ovde, svima onima koji prozivaju ljude bez osnova. Mozete da me citirate ako zelite.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan.
Ja sam ubedjen da moje komponente vrede toliko, jer su ocuvane, pazene i mazene i moje su. Moram da kazem da je krajnje neukusno to poredjenje sa Hilandarom i svetinjama, zaista nemam reci. Neka ti Bog oprosti.
Nisam preprodavac niti bilo sta slicno. Samo zelim da prodam svoje "SocketA" komponente i da predjem na nextGen hardware.
Posto vidim da svi imate lepe konfiguracije, da li bi ste mozda bili zainteresovani da mi kazete koliko vi cenite Vase komponente. Cisto reference radi.
Nadam se da ce ovo proizvesti konstruktivnu kritiku, a ne lavinu prozivanja.
btw
Moram da dodam. Ako Vam toliko treba moja memorija, evo rado cu Vam je dati za 20 eura, cisto da Vam udovoljim. Znaci Vas 4-5 koji ste me prozvali mozete da dobijete od mene memoriju, kad vam je toliko zapelo za oci, za 20 eura.
--
Nemanja