Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Управо видех ово... Колико је претерао?

TFT monitor: SAMSUNG SyncMaster 910N, 19'' 1280x1024, PVA matrica, bez mrtvih pixela

TFT monitor: SONY SDM-HS75P/S, 17'' 1280x1024, TN matrica, bez mrtvih pixela

Računar:
CPU AMD XP 2000+
RAM DDR400 2GB
M/B MSI K7N2 Delta2 Platinum, AGP 8x, 2xSATA, Gigabit Ethernet
VIDEO ATI 9550 AGP, 128MB RAM, DVI, D-sub, S-video
HDD Maxtor 80GB, 2MB
IBM Deskstar 60GB, 2MB
DVD/RW LG
CASE CHIEFTEC, DG-01BD-U, black, 340W

Oprema je lično moja, dobro je očuvana i funkcioniše odlično. Kablovi, tastatura i miš se podrazumevaju.

Cena: 500€ fiksno.

ovo je odlicna ponuda...

i jos da je 910n pva :)

ма да је овај пва и да је још један такав било би много...

Poslednja izmena:
Nisam nikada radio one procene dok su bile aktuelne na forumu ali ova mašina i da vredi oko 170-180e + 100e 19" + 70e 17" pa ispadne oko ~350. To onako grubo da se ne uvredi.

Ko kad bi prodavao sada kevin 17" TFT 713n koji je plaćen čim se pojavio oko 300e i sad da tražim 150e mdaaa :D Sad za 150e ima da se uzme neka "22ka, a za malo više sa sve DVIejm. Jeste da sam malo bacio hejt ali tako je.

Ма нема хејта, само коментаришемо...
И тих 350€ је ок ако продаје крајњем купцу...
Ајд' да је ставио оглас на www.strikanje&heklanje.co.yu па би се неко можда и преварио да узме, али на Бенчу ценити толико помало је неозбиљно...

Ma ok je sve to ali evo šta mene konkretno nervira, a možda i vas:

Sto kaze naslov, prodajem pomenuti kuler, potpuno nov, samo otvoren, nije ni proban, samo sam bacio oko da vidim kako izgleda. Garancija, kutija, sve sto ide - full pack.
http://www.desk.co.yu/Orders/KatalogArtikala.aspx evo link da se vidi kako se krece cena kod nas.
Menjao bih ga za neki drugi kuler za c2d, tipa neki zalman nov ili polovan+vasa doplata, ili kesh... u sustini mogu sve kombinacije, samo javite predlog na pm.

Graficka je ispravna, samo joj crko ventilator na kuleru, inace radi normalno, ali treba da se zameni ili ventilator ili ceo kuler. Isto uz nju ide kutija, diskovi, kablovi...
Za nju iskljucivo kesh.

Znaci za kuler moze kesh, moze neka kombinacija, dok sa graficku iskljucivo kesh.
Sve normalne ponude i pitanja na pm.

Mali dodatak:
kuler u shopovima je 3600dinara, tako da vas molim bez bezobraznih ponuda...
i da shaljem kurirskim sluzbama o vasem trosku ili kako se dogovorimo...
Poz

--------------------------------------------------------------------------------------------

I šta sad? Pa lepo stavi cenu koju misliš da vredi i sa kojom bi bio zadovoljan, a ne da smaraš potencijalne kupce...

8600gt nije brza od 7800gt ali cena od 60e nikako ne stoji...

Jeste brza u 80% igara i testova. Npr. evo jedan testic pa proveri. Ta 7800GT ne vredi ni 40€ uzevsi u obzir da nov Sapphire 3850 512MB DDR3 kosta svega 72€

@Agr3ssor
Pre skoro godinu dana si prodao 1950 i to AGP, mom drugaru i to za koliko bese 90€ i to pre svih pojeftinjenja karti i sl. tako da mi nije jasno kako branis cenu jedne vrlo precenjene karte?

@ostali
Nemojte pogresno da me shvatite da je 7800gt sporac i sl. nego jednostavo za manje para ima da se kupi novo i ajde da kazem isto. Tako da...

Poslednja izmena:
Јел'ти то неки ортак? Или се за*ебаваш?:trust:

naravno da mi nije ortak..
al se ne zahebavam.......
shalim se:d
cena je katastrofa nad katastrofama, davno nije bilo "bolje" ponude

neee, ne, ne :d
fiksno je da ne bi neko slucajno ponudio vise od sume..
moze biiti lood a moze i zboonjen
:wave:

Videh oglas: Samsung 930BF (19", TN panel) za 180 evra. Meni se to čini kao previše... ili grešim dušu? Nisam najbolje upućen u cene polovnih monitora, ali sudeći po cenama novih... mnogo je.

Ako uspe da ga proda za te pare, expresno cu moj da turim u oglas. I to za 30e manje! :d

Pa prodaje on dva, kaže da oba mogu za 300 evra, tako da ćeš ti morati da spustiš još za koji evro :D

Da se ne lazemo ni jedna 19-ica ne moze da vredi vise od 150 sta god... pregazilo ju je vreme i .

WTF? :shock:

2.Transcend 1x1gb ddr400,pisana garancija jos 11 meseci,kutijica = 2000din / prodato

Ima iskustvo a to se placa po godini 100 dinara vise na cenu nove memorije:d

Jeftina babarogica
Oglas: 72892
Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba
GFX Nvidia 7300 GT "GLH" core 500 mhz gddr3 1200 mhz (zauzima 2 slota)PCI-e 16X
Cena: 50 EUR
Informatika->Komponente
(Postavljen: 29.09.2008. 18:51) Upozorite nas na neispravan oglas...
Miroslav Matic
Beograd

Pošalji e-mail autoru oglasa
Mobile: 064/

Poslednja izmena od urednika:
Brate, samo što mu nisi adresu i sliku stavio... sam biser bi bio dovoljan, ogrlica je nepotrebna:)...

Jeftina babarogica
Informatika->Komponente
Miroslav Matic
Beograd

pa da ne zauzima 2 slota, bila bi duplo manje para, tj.25e :d

Poslednja izmena od urednika:
Jeftina babarogica
Informatika->Komponente
Miroslav Matic
Beograd

A ja prodah 7600GS DDR2 za 20 € :) I to za 5 min :) Znam da je 7600gs slabija ali ipak...

Hahah,ne mogu da verujem rođenim očima šta se pojavljuje po benchu: :)

AMD AthlonXP Barton Core 2500+ BOX....................................25 Eura
Abit NF7-S................................................. ........................35 Eura
Kingston 2x512MB DDR 400............................................... ....30 Eura
Leadtek WinFast A7600GT TDH............................................... 70 Eura

pa preterao je za 20e, nije strasno. to sto bi neko da to kupi po 100 pa preproda za 150 (a izvadi onaj 250gb disk i ubaci svoj stari 80gb) to je druga stvar.

Hahah,ne mogu da verujem rođenim očima šta se pojavljuje po benchu: :)

AMD AthlonXP Barton Core 2500+ BOX....................................25 Eura
Abit NF7-S................................................. ........................35 Eura
Kingston 2x512MB DDR 400............................................... ....30 Eura
Leadtek WinFast A7600GT TDH............................................... 70 Eura

Mora da su komponente osveštane u Hilandaru pre par godina. Verovatno odatle i takve cene.

Sve jos i nekako da progutam ali 7600 Gt za 70 EUR:smash:
Ja sam moju pre tacno godinu dana prodao za 60 EUR.
A i ram kao da je DDR3:wall:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno