Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što vama nije jasno zbog čega se buni, ne znači da je nenormalno što se buni. :)
Nenormalno je zapravo što je nivo kulture i razmišljanja generalno takav da to mora eksplicitno da se navede :S:
Druga stvar, to izvinjenje... to je ono ko u temi za Razmenu PS3 igara, 5 puta kažemo nema prodaje, samo razmena i jedan "kulturni" se javi da kaže kako ima igraonicu i hteo bi da kupi igre. Izvinio se prvo što nije čitao celu temu, muka je to...
Izvin'te komšija što sam vam se isro pred ulazom, šta sad, izivinuo sam se

Mislim, opšta kultura, to je sve...

Niko nije rekao da je nenormalno sto se buni, vec da nema razloga da se buni. Sam je za to kriv, sto nije naveo u oglasu recimo zovite na 063........... od 08 do 20 casova?! Pa ja znam tonu ljudi koje rade od 23:00 - 07:00, jedino vrijeme kad ih mogu dobiti je upravo iza ponoci. Ne spavaju svi u 22:00 casova.

Pa dobro, covek je poslao sms u cetiri ujutru... Nije te zvao niti smarao, nego poslao sms... Meni je to OK, nema tu nista strasno. Mozda je lik pogledao oglas na benchu, video da si ulogovan pa zato pustio sms... Ali opet, ne znam sto se toliko bunis kada si bio budan? Aj da si spavao pa te lik probudio ili nesto slicno, onda OK, ali ti si bio budan i odgovorio mu na SMS, i lik se izvinuo, 2X, i verujem da mu nije bilo jasno sta je tebi jer si mu odgovorio na sms... mozda je meni sve to OK, jer ni TOP ne moze da me probudi... :D

Poslednja izmena:

Ja se opasno razmisljam da ovo stavim u potpis.... :)

Sto se tice SMS-a u 4h ujutru.... Pa, u poslednje vreme vidim sve vise clanova stavlja vreme od koliko do koliko sati da ih zovu, sto je po meni OK. Ali ako nema naznake, suludo je pretpostaviti da: "RADIMO NON-STOP"! Meni licno ne bi smetalo da mi stigne sms u 4h ujutru, jer iskljucujem zvuk za SMS, ali kad bi me neko pozvao, verujem da bih mu se na***** mamice...

Ako zelite da iskljucite problem poziva u sitne sate, navedite kada zelite da vas kontaktiraju, i to je to...

Odavno je došlo vreme da čovek mora da ima 2 broja.
Na 1 su mi najbliži, na drugi oni najdalji :D ovaj prvi je uvek uz mene a ovaj drugi često i zaboravim gde sam ostavio pa ga uveče, kad vidim da ga nema, jurim po dvorištu nadajući se da nije samo na vibraciji jer ga tako neću čuti ali i to rašavam tako što zaposlim kera da ga traži... :d

Oću da kažem da mene neko pozove ili pusti SMS tako rano (ili kasno, kako kome :D), ne bi mi smetalo jer taj broj iz oglasa je ili ugašen ili na beep-u (kad nije ugašen) pa ga ne bi ni čuo... :)
Sa druge strane, taj potencijalni kupac je u textu SMS-a trerbalo da stavi makar "izvini na ovako kasnom SMS-u, da li je prodato..." to se odmah drugačije tumači...

Odavno je došlo vreme da čovek mora da ima 2 broja.
Na 1 su mi najbliži, na drugi oni najdalji :D ovaj prvi je uvek uz mene a ovaj drugi često i zaboravim gde sam ostavio pa ga uveče, kad vidim da ga nema, jurim po dvorištu nadajući se da nije samo na vibraciji jer ga tako neću čuti ali i to rašavam tako što zaposlim kera da ga traži... :d

Oću da kažem da mene neko pozove ili pusti SMS tako rano (ili kasno, kako kome :D), ne bi mi smetalo jer taj broj iz oglasa je ili ugašen ili na beep-u (kad nije ugašen) pa ga ne bi ni čuo... :)
Sa druge strane, taj potencijalni kupac je u textu SMS-a trerbalo da stavi makar "izvini na ovako kasnom SMS-u, da li je prodato..." to se odmah drugačije tumači...

ahahaha :D

E shta sve chovek na benchu moze da prochita :d

I meni je mob nocu ukljucan, mozda nekom prijatelju hitno zatrebam. Sigurno ne ocekujem da mi iko normalan odgovara na oglas, cenjka se i sl...

Upravo tako. Ili nekome blizem zatrebam, ne daj Boze...

Jbsh ga, neko stavi notifikaciju SMS-om kad mu stigne mail. Jel to znaci da ne smem da saljem mail u 4 ujutru? :-/

Ovo sto si napisao je kao da poredis nuklearnu elektranu i lastiku za gace.

Niko nije rekao da je nenormalno sto se buni, vec da nema razloga da se buni. Sam je za to kriv, sto nije naveo u oglasu recimo zovite na 063........... od 08 do 20 casova?! Pa ja znam tonu ljudi koje rade od 23:00 - 07:00, jedino vrijeme kad ih mogu dobiti je upravo iza ponoci. Ne spavaju svi u 22:00 casova.

Ok, posto nemam razloga da se bunim, cim postavis oglas saljem ti sms u 3.30 da se raspitam oko stvari koje prodajes...

Da sam naveo da me zovu ljudi do 24h ok. Ali postoji nesto sto se zove elementarno kucno vaspitanje, a izgleda da nekima to ovde fali.

Pa dobro, covek je poslao sms u cetiri ujutru... Nije te zvao niti smarao, nego poslao sms... Meni je to OK, nema tu nista strasno. Mozda je lik pogledao oglas na benchu, video da si ulogovan pa zato pustio sms... Ali opet, ne znam sto se toliko bunis kada si bio budan? Aj da si spavao pa te lik probudio ili nesto slicno, onda OK, ali ti si bio budan i odgovorio mu na SMS, i lik se izvinuo, 2X, i verujem da mu nije bilo jasno sta je tebi jer si mu odgovorio na sms... mozda je meni sve to OK, jer ni TOP ne moze da me probudi... :D

Nisam bio ulogovan. A ako je i video da sam bio ulogovan, sto nije posalo pm? Naveo sam da mogu ljudi da me kontaktiraju i preko pm-a.
A st ose bunim kada sam bio budan? To je kao da si rekao, da se nadovezem na ovaj post sa istovarivanjem ispred vrata, da si ti cistio wc, i kada si vec to radio, ja sam dosao i olaksao ti se u sudoperu, i rekao:"Pa kada vec cistis..."

Da je to napisao, sasvim drugacije bih ga tretirao. Ali nije

Sasvim normalna situacija, posto vecina ljudi ili iskljucuje nocu telefon ili bar iskljuce ringer.
Ne vidim sto si se toliko potresao... :) Covek je hteo da njegova poruka bude prva stvar koju ces ugledati ujutru kad pogledas u telefon... :)

p.s. A i opasno ti je spustio cenu... :d

Zasto bih ja bio prinudjen da zbog nekog dripca iskljucujem telefon? Vecina Nemaca je izabrala Hitlera za kancelara takodje ( kada se vec radi o vecini ).

Jedan od najboljih komentara koje sam procitao :d...

Da, na kraju se svede sve na opstu kulturu koje je izgleda sve manje.

Poslednja izmena:
Meni to ne bi smetalo jer kad spavam fon mi je iskljucen, a ako sam dostupan u 4 ujutro zovi slobodno, ne smeta mi to. Ti si trebao samo napisati u oglasu "zvati do 22 casa" i problem rijesen.

Meni to ne bi smetalo jer kad spavam fon mi je iskljucen, a ako sam dostupan u 4 ujutro zovi slobodno, ne smeta mi to. Ti si trebao samo napisati u oglasu "zvati do 22 casa" i problem rijesen.

Da li stvarno mislis da je potrebno da napisem u oglasu ne saljite sms ili ne zovite posle 2 ujutro? Zar se to na neki nacin ne podrazumeva? Osim toga, postoji pm, pa salji kada hoces...

Poslednja izmena:
Slazem se da je sve manje neke opste kulture kod ljudi.
Npr, ja u oglas stavim cenu, broj mobinog uz napomenu "od 12-22h, bez SMSa, samo poziv, prednost licno, videcu kasnije za slanje".
Naravno, dobijem SMS u 9 ujutru, sledece sadrzine:
"koja je zadnja cena. da li saljes" :smash:

Da li stvarno mislis da je potrebno da napisem u oglasu ne saljite sms ili ne zovite posle 2 ujutro? Zar se to na neki nacin ne podrazumeva? Osim toga, postoji pm, pa salji kada hoces...

Pa vidis da je potrebno. Ima dosta ljudi koji po svu noc rade, uce....

...

ima jedna druga stvar .......... mi fini ......... posaljemo sms ili pm, jer ne odgovara svakome poziv bilo kada, uvidjajni smo itd.

ALI...... puno ljudi nema problem ... "o kako je lepo biti..." ....... i mi fini potencijalno izvisimo za nesto sto zelimo:S:

Primer od pre par dana... oglas je postavljen u pet do 9 AM:) ... ja, pod pretspostavkom da taj neko mozda ne zeli da se javlja tako rano, sibnem bojazljivo sms u nekih 9:10. Niko ne odgovora, cekam. Odlucim da pozovem tek oko pola 12, to je vec ok vreme pa cak i ako nekoga probudim/zazvoni mob na sastanku i itd..

... i pogadjate, prodato.

Prodavac nije ispao korektan ali je zadovoljan, jer je prodao zeljeno pa kome god.

A mi fini:d

Ipak je moj kinez sa dve kartice zakon za ovakve stvari :D:D:D
Sto kaze superstar jednu za family and friends, jednu za sve ostalo... Samo sto ja ovako ne moram da jurim fon po okolini i da zaboravim gde je :D
Kao nescaffe, 2 u 1 :D

Od nepristojnih ponuda, preko nepristojnih poziva, stigosmo do kineskih telefona... Zanimljivo :D

si ti bre normalan???????
to sto neko ode iz sela i dodje u BG, a selo ne ode iz njega, ne znachi da primitivizam i nepristojnost tipa slanja SMS poruka nocu moze da prodje uz bilo kakav izgovor.

da li ako ne napisem na ulaznim vratima "nemojte da vrsite veliku nuzdu na otirachu", moze da se podrazumeva kao normalno ako se neko opogani pred vratima???

mislim, o chemu bre prichash?
krajnje je nevaspitanje slati nepoznatom poruku u to doba, pa ne znam sta da je u pitanju.

Meni da je neko poslao poruku u to doba i josh bio tako bezobrazan, a da sam recimo jedva zaspao, a treba rano da ustanem, pa kicmu bih mu polomio.

Poredjenje ti je ...... Nema potrebe da ga komentarisem. Sto se tice poruke u 4 ujutro. Ja nikad ne bih zvao nekoga ili mu slao sms posle 21-22 sata za takve stvari, medjutim ne bi mi smetalo da mene neko zove, narocito ako je taj neko zainteresovan za nesto sto prodajem.

Poslednja izmena:
to da li tebi ne bi smetalo, nema nikakve veze sa tim da li je uredu ili ne.
Mozda tebi ne bi smetalo i da te neko bichuje po naked zadnjici na sred Terazija, pa opet to ne znachi da je to prikladno.

Znate kako:

Kome je jasno da ne treba zvati/slati SMS u 4 ujutru - jasno mu je.
Kome nije, teško da mož´ da mu se objasni.

Zato lepo kontaktirajte samo preko PM-a i vuk sit, a ovce na broju.

Od nepristojnih ponuda, preko nepristojnih poziva, stigosmo do kineskih telefona... Zanimljivo :D

videcemo tebe matori,kad nesto budes prodavao ima jos ti njemu da platis,btw ostala je samo maticna,toliko o cenama koje su vam bockale ochi :)

Pa da, da nisi nepristojno naduvao cenu matične, prodao bi i nju :)

Wtf?

:lupko: Je l' se vi ljudi *****ajete, ili sta?

Pa zar je moguce da neko misli, kako nema niceg neprikladnog u slanju SMS poruka ljudima koje ne poznajete u 03:44? :smash:

EDIT:
Ruku na srce, moze da se desi da mobilni operater zakaze, pa posalje poruku sa zakasnjenjem.

Poslednja izmena:
meni se to desilo sa operaterom bas skoro i odjednom primih 6 poruka kad sam trazio objasnjenje od njih zasto su me probudili kao pa izvinite radovi bla bla

Pa zar je moguce da neko misli, kako nema niceg neprikladnog u slanju SMS poruka ljudima koje ne poznajete u 03:44? :smash:

EDIT:
Ruku na srce, moze da se desi da mobilni operater zakaze, pa posalje poruku sa zakasnjenjem.

pa cak i tad ti ispise vreme u koje je poslata, tako da...

Ocigledno da ima i takvih.

EDIT:

Moze da se desi, ali u ovom slucaju to se nije desilo, jer je on odmah odgovorio na moju poruku u roku od minut...

meni iskreno ne bi smetalo kada bi mi neko u po nocji/jutra poslao SMS za oglas,ali bih popizdeo ako bi me zvao,sto ne znaci da bih ja nekome slao sms u 4 ujutru

Da prodajete nesto vredno (skupo) sto se tesko i sporo prodaje, ne verujem da bi se vecina vas zalila cak i da vas zovu u 4 ujutru. :)

to da li tebi ne bi smetalo, nema nikakve veze sa tim da li je uredu ili ne.
Mozda tebi ne bi smetalo i da te neko bichuje po naked zadnjici na sred Terazija, pa opet to ne znachi da je to prikladno.

Ja sam samo odgovorio na njegovo pitanje koje glasi :Kako bi vi reagovali da vam neko posalje poruku u 4 ujutro za nesto sto prodajete, bez obzira za sta?
Odgovor: Reagovao bih opsuteno kad god da me nazove, uostalom meni je valjda cilj da prodam to, ne zove me da pricamo o zimnici

Poslednja izmena:
Ja sam samo odgovorio na njegovo pitanje koje glasi :Kako bi vi reagovali da vam neko posalje poruku u 4 ujutro za nesto sto prodajete, bez obzira za sta?
Odgovor: Reagovao bih opsuteno kad god da me nazove, uostalom meni je valjda cilj da prodam to, ne zove me da pricamo o zimnici

joj jedva cekam da dash neki oglas hahaahahahahahahahaa:D:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno