....Nije svakome potrebna pice 9600 gt za igranje tako da si ti pogresio niko drugi
Pa da ali kada bi tebe i kada bude neko tako zavrnuo i te kako cjesh da zaboravish ovo shto si rekao ili cje ti ponos biti vazniji makar se srusila zemlja ?!
Ti isti ljudi koji ne znaju valjda vremenom i chitajucji ovaj topik ili kroz prichu sa ljudima "kojima nije cilj da kupe za 10 a prodaju za 30" saznaju da zaista nema smisla davati recimo 600-800 evra [ ej to su nechijih 2-3-4 meseca mukotrpnog rada] zarad polovne masnihe [mislkm na laptop konkretno] koja je "nova u fullu sa papirima garancijom do 2010" .. care da ja hocju tako neshto kupio bih u prodavnici. zaista je nepristojno traziti istu cenu samo zato shto se tebi taj proizvod kada si kupovao / dobio nije svideo i ocjesh da uzmesh iste pare kao da je u prodavnici [ primer sve nokije iz oglasa koje su uzete iz mts-a ili telenora i prodaju se za 440e ?!] . Chim stvar izadje iz prodavnice ona je polovna i po univerzalnoj logici cena mora da padne barem za 40% u nekim sluchajevima i do 60%. stvarno bi trebalo da si car da recimo za polovne grafichke dajesh vishe od 120e osim ako one nove ne koshtaju 200e recimo ..ili za laptop da dash 600e a nov je 750e.
kupish grafiku za 140e i za nju posle 2 dana kada si izvalio da "nije to to", trazhish 120e to po mom misljenju nema veze sa mozgom..
Po toj logici ti vrlo dobro razmislish sta kupujesh osim ako te stvari masovno ne dobijash ili volish da gubish umesto 100e po komponenti, nekih 20-30 ..
Jel poenta uzeti grafichku i sebe i nju maltretirati 2-3 dana ili 7 i kada vidish da ti bu-hu-hu 3d mark nije kao tamo nekom baji ili ti je uho previshe osetljivo na zvuk kulera, prodash za 10e jeftinije ? meni to nema smisla pre cju da platim 10e novo pa ja da eksperimentishem. morash priznati da se zaista radi o malim ciframa da bi se "pametan" zezao sa tom spikom staro par dana ali kao da je novo..
E ali fotoberza je zakon....iditie tamo pa vidite kakve su cene za anticke VX2100 sony kamere....covek prodaje kameru koja je radila 300 sati sa jacom baterijom za 1790 eur
, a nova kosta 1560....
HAAHAHAAHAHAHAHAHA
pa to uglavnom rade "preporodavci"
dobro ajde kada si bash navalio ;] to nije toliko nepristojna ponuda kao ona spika sa telefonima i laptopovima..mada opet kazhem ti zashto bih platio 10-15e manje neshto shto mogu da kupim zatih istih 10-15e novce novo ? ili uzmi primer onog cara shto je prodavao hitno trebao mu kesh za opremy stana i stavio svuda garancija eurolink [na shta sam blago recheno zazmureo dok nisam video cene] komponente koje koshtaju da su malte ne nove ?! wtf choveche shta to radish : ))
mislim it svet je jako zabavno mesto da se tako kupuju prodaju techy stvari i menjaju kao charape i slichice. mozhda ja imam drugachiji pristup svemu tome, kada kupujem stvar ipak dobro razmislim shta to uzimam i ovaj forum mi i te kako pomazhe u tome.
pa to i jeste poenta druzhe - kupuj manje ali znash shta si uzeo a ne da malo malo prodajesh menjash zato shto si shta ? zhrtva hardvera ? ajde reci mi da si iz fazona da probash nov GSO i da te smori shto zaista ti nije primerak dobar a opet dolazi leto i 4870 pa jao shta cjesh onda i to..
mislim da cju da iskuliram sa ove teme neko vreme hahahaha
sve najbolje ! sve radi samo nemoj da si u g****ma ;]
Nista, ko sto covek rece, ne bi kupovao vise sto ti ne treba |)))
Ne treba preterivati sa tim padovima cene... neke stvari gube na vrednosti, neke ne...
hard godinu dana star, optika, to su vec potencijalni krsevi i ne vrede meni ni 30% novog.
proc, nema problema, ploca, grafa, ako imaju garanciju ok, memorija ako nije gorela... to su stvari na kojima realno ima smisla platiti 10-30% manje nesto polovno (u zavisnosti od garancije)...
ali telefon, laptop... pa to su stvari koja meni cim je stavljena baterija vrede 20% manje, a da nisu ni mesec dana stare, a da ne pominjem ako puno nosane isl... popravka laptopa koji je nov 500e, moze kostati 200e, nova baterija 100e...
chitam te ko bukvicu hahahaha srecjno sa GSO i ja je merkam ;]
Najnoviji hit polovni 9600gt je 120e a novi 107e....
lol jel se i skill rachuna =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari