Paja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.08.2000
- Poena
- 619
a c a je napisao(la):...
Dobro pa je ukinuto ono svakodnevno prepucavanje ovde u malim oglasima, vrh dna...
Valjda dno dna
a c a je napisao(la):...
Dobro pa je ukinuto ono svakodnevno prepucavanje ovde u malim oglasima, vrh dna...
Ovo ti je malo crnogorskiPaja je napisao(la):Valjda dno dna:d
mihailo je napisao(la):Da tema ne bi poprimila nezeljeni tok...
Miroslav je napisao(la):mene vise zanima situacija oko nepristojnih ponuda, tipa oces tepih za memoriju, ili sendvic za modem![]()
2112 je napisao(la):Sad ozbiljno: Stvarno ne vidim zasto to nazivas nepristojnom ponudom...glupa i smesna DA, ali ne i nepristojna, po mom misljenju...mada...dosta zavisi i od tona kojim je covek razgovarao. A mozda se i neko za*ebavao?!?
Cika Pera je napisao(la):i kad pokusam da im objasnim da to danas nije 1000e nego 50 centi, ljudi se jako uvrede, opsuju i zalupe slusalicu.
velkod je napisao(la):kao kada sestri kazem da njen telefon ne vredi vise od 60€ i ona se uvredi i ne da ga ispod 110€. posle ne prica samnom dva dana.samo sto ne psuje...
![]()
npetar je napisao(la):Prodavao sam Mustek LCD3 ovde na forumu...
Lik: Koja je cena?
Ja: Sta znam, 50% od cene novog...jel ok?
Lik: Koliko je nov?
Ja: (mislim se, covek ne zna ni koliko je nov a hoce da kupi nesto)
Ja: 80e je nov, tvoj je za 40e
Lik: Da, ali 80e je sa porezom
Ja: Ne razumem sta hoces da kazes???
Lik: Pa necu ja da placam porez koji si ti vec platio ?! (znaci, covek hoce aparat po ceni (80-80*20/100)/2)
Ja: ok, ne odgovara mi. Kupi tamo gde moze tako
Lik: (I onda je pricao neku svoju teoriju kako nigde u svetu 2 coveka ne placaju isti porez i sl. u smislu da ja nisam normalan i da hocu da ga prevarim)
Vise mu se nisam javljao![]()
a c a je napisao(la):Ti ces Petre da dobijes srchku, ako si toliko opusten.
Ja bih mu spustio slusalicu u pola njegove recenice.
S takvima ne vredi ni razgovarati, a kamoli trgovati.
npetar je napisao(la):Prodavao sam Mustek LCD3 ovde na forumu...
Lik: Koja je cena?
Ja: Sta znam, 50% od cene novog...jel ok?
Lik: Koliko je nov?
Ja: (mislim se, covek ne zna ni koliko je nov a hoce da kupi nesto)
Ja: 80e je nov, tvoj je za 40e
Lik: Da, ali 80e je sa porezom
Ja: Ne razumem sta hoces da kazes???
Lik: Pa necu ja da placam porez koji si ti vec platio ?! (znaci, covek hoce aparat po ceni (80-80*20/100)/2)
Ja: ok, ne odgovara mi. Kupi tamo gde moze tako
Lik: (I onda je pricao neku svoju teoriju kako nigde u svetu 2 coveka ne placaju isti porez i sl. u smislu da ja nisam normalan i da hocu da ga prevarim)
Vise mu se nisam javljao![]()
...ili bolestan smisao za humorStormbringer_bg je napisao(la):Daleko od toga da ce da dobije srcku. Decko ocigledno ima celicne zivce.
ivica je napisao(la):Evo chitajte odozdole ka gore i chudite se!!! Nazvao mi mashinu smradom :smackbum:
Daj smrada za 30 e...........
A jel to radi? jel bi dao ti to za 25 e?
pozz
samo sto to strucno nije bio remarkirani celeronMaxXx je napisao(la):Trebao je da ti strucno kaze da je to remarkirani Celeron![]()
gx-x je napisao(la):@Ivica:
Ivice brate, smori ga![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari