Moj drug je omaškom petljao po apdate sajtu Majkrkosofta. Od tada prilkom svakog dizanja sistema javlja se poruka da softer nije pravi (genuine) i onda čekamo desetak sekundi da se podigne. To gnjavi, ali veća šteta je što nemogu da pristupim njegovom System Volume Information folderu i editujem restore pointe. Restore point mogu da napravim i zamenim, ali nemogu kao ranije da obrišem nepotrebne. Ima i drugih sitnica. S obzirom da je to XP u firmi, ne dolazi u obzir da dižemo sistem, zčbog mnogo programa i baza podataka. Šta da se radi i hvala unapred?
Drugi problem imam ja na svom PC, často kada mi blokira veza (ADSL) hoću da se diskonektujem i ne mogu. Kada ručno restartujem, kompjuter javlja da conecton tray not responding, završim proces ali računar ne ide u restart i onda moram da ga na dugme isključim. Kada se tako zaglup, da napomenem, tj. kada nemogu da se diskonektujem, nemam prisup internetu, ništa nemože da se otvori i ne mogu da se konektujem ponovo. Ideje? :wall:
Drugi problem imam ja na svom PC, často kada mi blokira veza (ADSL) hoću da se diskonektujem i ne mogu. Kada ručno restartujem, kompjuter javlja da conecton tray not responding, završim proces ali računar ne ide u restart i onda moram da ga na dugme isključim. Kada se tako zaglup, da napomenem, tj. kada nemogu da se diskonektujem, nemam prisup internetu, ništa nemože da se otvori i ne mogu da se konektujem ponovo. Ideje? :wall: