Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkad je poceo da zavrce P2P i gubi korisnike. lakse im je dacaste kav key-evima nego da prosiruju link :S:

Dobili visak, nisu imali kome da uvaljaju... pa izigravaju dobrocudne Samaricane... :d

nisam pratio temu redovno, sta se desava ?

kol'ko vas je promenilo provajdera ? ja sam podneo zahtev ptt-u, objasnio situaciju i cekam istek ove uplate da predjem na ptt, ista je cena za 512k...

Pa zato sto ne postoji key koji vazi samo do devetog vec su morali da daju do kraja februara. Inace da, nije radilo oko podneva. Danas mi stigla uplatnica:) Sve sam mislio kako ce uz uplatnicu pisati bar neka rec, neka informacija ili nesto sl, ali vraga, sama uplatnica i nista vise.

Za sada izgleda samo jedan. Mi ostali cekamo.

meni danas stiglo od ptt-a da mogu da odem u poshtu da potpishem ugovor i podignem opremu... iako sam jush uvek do 9-og na najebiju :S jel to mogucje? mislim sam prijavljen kod dva provajdera i da mi jedan uvek shljaka...

Pa parvo da ti kazem ja mislim da bi oba mogla istovremeno rade. Ne garantujem jer ne znam kako je to tehnicki izvedeno ali mi se cini da bi moglo.

Nije izvodljivo da imate dva adsl isp-a na jednom telefonskom prikljucku jer je ne moguce u trenutnoj nasoj adsl situaciji.

Mada uvek mozete skoknuti do vase centrale i zamoliti da vas puste da promenite opremu na svom tel. prikljucku. :-devil-: :d

@J__
1. Kad si se prijavio kod PTTa?
2. Zar se kod PTTa ugovor ne potpisuje unapred?
3. Zar ne dolaze oni da instaliraju opremu?

poz.

@D

pa stigao mi mail danas, prijavio sam se u petak i zvao ih

Iz NSa si? :trust:

Opet mi nije jasno. Telefonom ne moze nista da se uradi. Mail-om samo proveravas da li imas tehnicke mogucnosti i onda ti stigne mail da treba da odes u glavnu postu i da potpises ugovor, sa sve licnom kartom i kopijom iste.

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
Iz NSa si? :trust:

Opet mi nije jasno. Telefonom ne moze nista da se uradi. Mail-om samo proveravas da li imas tehnicke mogucnosti i onda ti stigne mail da treba da odes u glavnu postu i da potpises ugovor, sa sve licnom kartom i kopijom iste.

Ja nemam licnu kartu vlasnika telefonskog prikljucka,a telefon ne mogu da prebacim ni na jedno drugo ime zato sto se vodi sudski spor oko kuce,tako da cu izgleda da izvisim za prikljucenje na ptt...Nije mi jasno zasto samo oni to traze,kod ostalih provajdera je fora "daj pare"

proveri dali mora biti vlasnikova licna karta ili onog ko uvodi.

Ontopic:
upravo sam postao vlasnik osnovnog paketa, i moram reci da sve sljaka sasvim OK! Nakon par sati instaliranja (problem je bio do mog kompa, i dalje nemam pojma u cemu je bila stvar), proradilo je sve na 27k, tako bar prijavljuje GetRight dok skida Half Life 1 Speed Run :D

Vidim da cu uskoro da predjem na neki veci paket, nekako mi nedovoljno ovo ubrzanje od samo 5-6x ;)

@J__
Pa tek sad onda ima da cekas! :D
BTW, posto ti je danas stiglo, iz NSa si, iako mi to nisi odgovorio. :D

@hypnotic
Nije sve izgubljeno! ;)
Cimer je isao da to odradi dan pre nego sto sam ja dosao u NS i ozricito su mu trazili kopiju licne karte gazde i odje*ali ga. Ja iscimao coveka i pojavio se sa kopijom licne karte, a ona riba na salteru trazi moju licnu kartu i kopiju i kaze da joj ne treba gazdina i nece da cuje bez moje??? :trust: Odem ja i donesem i moju kopiju i potpisem na svoje ime, a prilozim kopiju moje i gazdine licne.
Sve u svemu, zaje*avaju. :d Sve moze, samo ako im dune.

Potreban je i poslednji placeni racun za telefon na uvid. :S:

Ajde za lichnu kartu razumem, ali telefonski rachun? Koji ce sa tim? :D

Ma ne treba racun , ono sto je obavezno jeste licna karta vlasnika tel. linije; sve ostalo prolazi bez problema :). Samo treba ici posle 16 sati kad odu ljudi koji se razumeju u ove stvari. Posle 16 ostaju samo one tetice koje rade na uplata-isplata salterima kojima morate i e-mail na papir napisati :D...

Dado je napisao(la):
Ma ne treba racun , ono sto je obavezno jeste licna karta vlasnika tel. linije; sve ostalo prolazi bez problema :). Samo treba ici posle 16 sati kad odu ljudi koji se razumeju u ove stvari. Posle 16 ostaju samo one tetice koje rade na uplata-isplata salterima kojima morate i e-mail na papir napisati :D...

oket, da ponesem i krshtenicu? djachku iz osnovne da vide kakav sam djak bio da mi kasnije ne zavrcju kao ovi shabani :wave: :whip:

hvala. a i izmericju ako me tetka na shalteru pita :p

Ne kontam... :)

pa neko reche da cje se situacija popraviti... :X

Danas taj prvi... da...

Oko 13h prekid od pola sata, sada sve leti kao pre nekih mesec dana.

BitLord ne pada ispod 26kB/s. Odoh da downloadujem, pre nego sto opet zagusimo stvar :)

Kad si vec kod tog deda mraza... :)

NeoBEE-jevci ce morati ponovo da pocnu da veruju u deda mraza, pa makar i onog koji kasni mesec dana... LOOOOOOOOOL :D:D:D

Mogu da potvrdim deo sa prekidom, ali ono drugo da je sad sve poletelo jooook, to nikako . Dovoljno mi je samo da pustim radio koji sam pre bez ikakvih problema slusao a sad ne mogu i da vidim da to vise nije to.

opet se vuche do dushe oko 12-20kb/s ali ja nisam platio 256 :/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno