i koliki ti je download kada npr skidas neki fajl sa HTTP?Delija je napisao(la):To definitivno nije normalno...
Ja sam zakacen tek 44h(od prekljuce) i za to vreme mi je veza pukla 2 puta, samo u nekim trenucima (vrlo retko) surfovanje radi usporeno, ali u pozadini non-stop pici LDC++, tj. za ova 44h
svukao sam 2.75Gb LDC++ -om i nekih 500Mb surfovanjem i klasicnim download-om (programi, driveri...)
p.s. Sta da vam kazem, ko pusten s lanca... :d
E i ja imam taj problem sa dizanjem kompa! Win XP mi se zakuca pre nego shto prikazhe logon screen, pa se posle minut-dva 'seti' da treba da nastavi. Jel i tebi tako?nstomi je napisao(la):Uzeo sam neobee ADSL pre par nedelja....medjutim IMAM PROBLEM!!!
download radi savrseno, pogotovo ukoliko je u pitanju veci file, ili npr. live streaming...
ali za SURFOVANJE JE UUUUUZAS!!
non stop se prekida veza sa Neobee-jem i ponovo moram da se konektujem...a cesto mi se zakucava komp od kada sam uveo ADSL..
i da...treba trostruko vise vremena za dizanje windowsa...
pre ADSLa sam koristio SBB kablovski internet, i bilo je daleko bolje(presao sam na ADSL zbog razlike u ceni)
interesuje me da li sam jedini sa ovim problemom...
staaa daaa raaadim?????????????????????
Pusti te fazone port forwarding, to preporucuju, kod mene sa i bez isto radi, P2P radi i bez toga, ako oce da radi onda radi, ako si kurate srece onda ima da te keca.G.Pikvik je napisao(la):da probam ovako: ko je radio port forwarding na Asus AAM6020BI Four Port adsl Modem Router? ako moze nek mi pomogne...(koristio sam search, no nista za mene nazalsot)
a koji modem imas?lega99 je napisao(la):Pusti te fazone port forwarding, to preporucuju, kod mene sa i bez isto radi, P2P radi i bez toga, ako oce da radi onda radi, ako si kurate srece onda ima da te keca.
Imas li ti firewall, mozda ti ako ga imas zbog toga ne radi jer nisi dao dozvolu u firewall programu da ti P2P program radi kao server. Mozda te je provajder sasekao itd... Mozda pokusavas da skidas fajlove gde nema zivih seedova ili ima jako malo seedova i peerova...Moracu da se vratim na tvoje postove i vidim sta si se konkretno zalio.G.Pikvik je napisao(la):a koji modem imas?
meni ne radi P2P zato sto imam router u modemu..(valjda) :cigar:
G.Pikvik je napisao(la):znam, podesio, probao sam cak i sa iskljucenim, no nista...a provider je neobee, nisam nista do sada skidao da bi samo mene sasekao, dok ostali znam da mogu normalno,,,sto se tice seedova i peerova, i to gledam, samo sto meni nece uopste da krene da skida..
lega99 je napisao(la):Koji program koristis kao firewall? I meni je neobee provajder, kad sam dobio ADSL pre 1.5 meseci prva tri dana jedva je radio, posle je proradilo, skinuo sam jedan film preko P2P i posle toga P2P radi lose. Vidim neki se hvale da su skinuli preko 2GB podataka za 2 dana preko P2P ja to u bunilu ne mogu. Skidam i dalje sa P2P BitComet program ali sad pustim pa kad skine, nemam vise zivaca da pokusavam kojesta jer sam sve probao sto se preporucuje na news grupama, meni drugi programi P2P jos gore rade. Cak sam poslusao preporuku da probam format i nova instalacija windowsa, posto sam cerkinoj masini pre par nedelja radio lov level format tu sam instalisao P2P program i probao i opet je lose. Sa kojim programom si probao P2P? Da li si probao da povecas broj socket konekcija, patchovanje windos fajla, ima negde uputstvo.
:cigar:
Delija je napisao(la):Evo za tacno jedan dan je curnulo oko 1.4Gb. DC++ i eMule u kombinaciji sa odnosom bar 2:1 u korist eMule... Zone Alarm radi.
Delija je napisao(la):U majku mu, pa to nesto gadno ne valja.
Kako ti radi obican surf / dowlnload?
dobio sam ja uputstvo za njega,i odem na odeljak port fwd, medjutim posle prvog koraka, ne desi se isto sto pise u manual (kliknem na tab port fwd, i iskoci mi window box "first u must have an ip adress in ur lan clients tab..." , cega uopste nema u uputstvu, niti vidim nacin da uradim sam.. :whip: :bottle:lega99 je napisao(la):@G.Pikvik
>AAM6020BI ADSL Modem Router (Four Port ADSL Modem Router)
Imas sigurno na Asus sajtu uputstvo za taj uredjaj, search na google i dace ti link na Asus, koliko se secam kad izaberes taj modem ima sa desne strane da izaberes uputstvo, ne zove se bas uputsvo tj. manual ali je to.
G.Pikvik je napisao(la):"first u must have an ip adress in ur lan clients tab..." , cega uopste nema u uputstvu, niti vidim nacin da uradim sam.. :whip: :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari