ganelon je napisao(la):Srećno ti uvođenje ADSL-a!![]()
Delija je napisao(la):@Spirit
Ja sam u NSu...
@vlada ns
Kada su ti javili i kakav je postupak, posto ja moram gazdu (podstanar sam) da odvedem da potpise ugovor?
Ma nije tacno i ja sam podstanar, ugovor glasi na moje ime, gazde sam samo obavestio o realizaciji ADSL linije. A ponudu za potpis ugovora sam sem kod Neobee-a imao u: PTT-u i Sezam-u, cak su ih i pripremili za potpisivanjeDelija je napisao(la):Ono sto sam napisao su mi rekli i ljudi iz NeoBEE-ja i iz Sezam-a...
BTW, to znaci cekam!![]()
Procedura je sledeca:Bekem je napisao(la):Jedno pitanje za one koji vec imaju adsl sto se tice instalacije:
Imam isdn, i onaj uredjaj, koji sluzi i kao modem, i u njega je prikljucen telefonski kabl koji ide iz zida.E pa sta je ukratko potrebno da se uradi za instalaciju adsl modema?
DraganNS je napisao(la):zaboravio sam jos da dodam da mi nakon tih prvih par minuta kada je sve super brzo pre pucanja veze cela veza se uspori kao da sam povezan preko obicnog modema. Onako tegli se i onda prestane i da radi a prijavljuje da je p[ovezan. Vidim da je isti slucaj kod Vlada NS pa mislim da se suocavamo sa istim problemom. Imam ja sve programe koji cuvaju moj racunar od kojekakvih napada sa strane. Nije znaci ni virus niti bilo sta u pitanju. Jednostavno se veza zakuca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari